Na ile dobrze widzę tę dyskusję to ten pogrubiony przeze mnie fragment Twojej wypowiedzi można odnieść w porywach do aż jednego użytkownika.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 20 mar 2026, 14:06
Na ile dobrze widzę tę dyskusję to ten pogrubiony przeze mnie fragment Twojej wypowiedzi można odnieść w porywach do aż jednego użytkownika.
venomik
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 20 mar 2026, 14:48
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 20 mar 2026, 15:12
Jakie firmy? Bo chyba nie myślisz, że te pieniadze będą zyskiem dla sklepu? Analogicznie jak sklep sprzeda 100k butelek, ale ludzie przywiozą i zwrócą 120k butelek: to też nie sklep będzie te dodatkowe pieniadze wykładał.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 20 mar 2026, 15:25
Operatorzy systemu kaucyjnego - to jest wlasnie najwieksza patologia
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 20 mar 2026, 15:28
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 mar 2026, 16:02
Tylko że właśnie o to chodzi. Bo jedni widzą tylko, że niewygodne, utrudniają życie bla bla bla. A zastanawiałeś się po co? Są głupi i złośliwi, czy może jednak jest to przemyślane?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 mar 2026, 16:14
No powiem ci stary przekonałeś mnie totalnie filmikiem na którym babka argumentuje butelkomaty słowami "No przecież możesz pic kranówkę", widać że jest to opinia która powstała w wyniku gigantycznego rekonesansu opartego wnikliwych analizach popartych wydajnymi danymi.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 20 mar 2026, 16:16
Z tymi nakretkami, to moze i prawda. Nie chce mi sie szukac danych, ktore to potwierdza - moge zalozyc, ze babka ma racje. Mnie akurat te nakretki jakos mocno nie ruszaja, moga byc przymocowane na stale, moga latac - wszystko jedno.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 mar 2026, 16:21
Zawsze możesz sobie wyobrazić, że Polska i Europa nie kończą się na Twoim bloku w Opolu.sickstick pisze: ↑20 mar 2026, 16:14No powiem ci stary przekonałeś mnie totalnie filmikiem na którym babka argumentuje butelkomaty słowami "No przecież możesz pic kranówkę", widać że jest to opinia która powstała w wyniku gigantycznego rekonesansu opartego wnikliwych analizach popartych wydajnymi danymi.Mogłaby np przeczytać ten temat na forum, pani na przykład zrozumiałaby - o czym pisałem 2 posty wyżej - że nie każdy tak jak ona ma dobrą kranów oraz nie każdy tak jak ona mieszka 500m od Lidla, a argumenty brzmiące "jak butelkomaty są złe to czemu nie pijesz kranówy" mówią takiej osobie jak jak "ok, czyli nie masz żadnych innych argumentów", czyli przynoszą efekt odwrotny
![]()
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 20 mar 2026, 16:33
karollo89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 mar 2026, 16:34
sickstick
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 mar 2026, 16:54
Chory kijku, zdecydowana większość ludzi w Polsce ma dobrą kranówkę, a przynajmniej spokojnie nadającą się do picia. Jak Ty nie masz, to może zgadaj się z mieszkańcami swojej okolicy, którzy zapewnie podzielają tę opinię i podejmijcie jakieś zorganizowane działania na poziomie lokalnym. Zrzędzeniem na niszowym forum niczego nie zmienisz. W milion kilometrów do butelkomatu w mieście wojewódzkim też śmiem niedowierzać.sickstick pisze: ↑20 mar 2026, 16:341. Kluchamn wrzuca babkę argumentującą że u niej jest dobra kranówa, więc po co kupować butelki.
2. Odpisuję że u mnie nie ma dobrej kranówy, więc argument dla takich osób jak ja jest żaden
3. Kluchman na to że świat nie kończy się na moim podwórku.
Co za obrzydliwa ignorancja, bardzo brzydka postawa stary.![]()
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 20 mar 2026, 16:57
Przeczuwałem, że on się akurat odezwie.sickstick pisze: ↑20 mar 2026, 16:341. Kluchamn wrzuca babkę argumentującą że u niej jest dobra kranówa, więc po co kupować butelki.
2. Odpisuję że u mnie nie ma dobrej kranówy, więc argument dla takich osób jak ja jest żaden
3. Kluchman na to że świat nie kończy się na moim podwórku.
Co za obrzydliwa ignorancja, bardzo brzydka postawa stary.![]()
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio