next sig...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 17:27

dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 maja 2006, 20:00

Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 21:49
no czlowieku za tamtymi to nie ma co porownywac:) (wg mnie) duzo lepiej...pracuj pracuj...bedzie dobrze!~uwazaj zeby paski nie nachodzily na render.. i zmniejsz troche ich widocznosc tak ze 10 -20% dodaj jeszcze jakies figury tez na zmniejszonej widocznosci... czytaj tutki z tej stronki, a napewno bedzie coraz lepiej!!!lisek_chz pisze: siga, oceń czy lepszy od tamtych
dzieciol
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 maja 2006, 22:25
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 maja 2006, 23:06
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 maja 2006, 15:16
jeśli chcesz zobaczyć prawdziwe tutki , wejdź w link , który ja mam , znajduje się tam jakieś 12 tutków.Vianuch pisze:Nom już zajrzałem, super tutoriale ale tylko dwa. I nie ma o ramkach:D. Dobra thx za rade już nie offtopujemy;p
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 maja 2006, 15:20
to teraz nie mozesz jakis czas pisac..bo stanie sie nieaktualny..Diamen23 pisze:<--- zrobiłem sobie nowy avek na mój jubileusz , pamiętać liczy się przesłanie , a nie wykonanie
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 17 maja 2006, 19:19

Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 maja 2006, 19:34
heheh no bez takich JA TEZ SIE DOPIERO UCZE!!! zmniejsz krycie tych paskow... i to duzo... wszystkich ukosnych i pionowych..... faktycznie..wycicie renderu..nie jest [perfekcyje... mozesz jeszcze zmniejszyc czcionke ze swoim podpisem...hmmm.. ten napis za plecami Macka..tez zmoglby byc mniej widoczny.... i w tle porob rozne figury takie jak prostkoaty czy kola.. o kryciu np 10-20% bedzie ciekawsze..lisek_chz pisze:dzieciol31 Mam następnego siga mistrzu.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 17 maja 2006, 19:43
lisek_chz pisze:A i jeszcze, nie wiem czemu ale nie mogłem wkleić wyciętego herbu celticu ;/ Cały czas jak próbowałem to miałem kółeczko zakazu. Wiesz o co chodzi. Nie wiem właśnie czemu ;/
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 maja 2006, 15:39

Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 maja 2006, 15:45
Pownieneś dodać jeszcze logo MŚlisek_chz pisze:Ok zrobiłem kolejnego siga
dziecol31 Kurde nie wiem, gdzie są pod tło jakieś gwiazdy, itd.Nie mogłem znaleźć w Custom Shape Tool nie było.
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 maja 2006, 16:12
lisek_chz pisze:dziecol31 Kurde nie wiem, gdzie są pod tło jakieś gwiazdy, itd. Nie mogłem znaleźć w Custom Shape Tool nie było.
dzieciol
UltraInter
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio