FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE) - Strona 8

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2006, 14:53

*_Zaza_* pisze:Robert Kubica będzie za Kanonierami ale to z pierwszego powodu który mi wydał sie za prosty
za Barcą będzie :!:
LAtifa_19 pisze:A co do głównego arbitra terje Hauge to równiez troche kontrowersyjny wybór
dlaczego kontrowersyjny ? czerowna dla Del Horno była słusznie pokazana, zaatakował bezpardonowo noogi Messi'ego.
John Travolta pisze:Bedzie grał RvP ?
http://matrix.ileet.net/Vanpersie.gif
kazdemu sie moze zdarzyć :lol: A Robin pewnie nie zagra od początku.
Niggaz pisze:Ja tam starać się robić coś w domu
ja właśnii z roboty wróciłem, teraz mogę się zacząć nastawiać na mecz :lol:

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xiuhcoatl » 17 maja 2006, 14:55

Jołniga pisze:Ja tam starać się robić coś w domu. Cokolwiek, aby się nie denerwować. Szkoda, że śmieci już wyniosłem
Lat... pisze:Mnie to jebie
8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2006, 15:02

fieldy pisze:za Barcą będzie

Nie nie będzie za Kanonierami :) Barca pokonała "jego" Milan 8) wiec wiesz :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2006, 15:08

*_Zaza_* pisze:Nie nie będzie za Kanonierami Smile Barca pokonała "jego" Milan Cool wiec wiesz
właśnei dlatego, wczoraj widziałem z nim wywiad, wktórym powiedział, ze jego ukochany milan odpadł z barceloną i to jej kibicuje, bo jak wygrają - to bedzie miał choc trochę satysfakcji, ze przegrali tylko z mistrzem :lol:
LAtifa_19
a ten długi jeszcze na bana bedzie czekał ? :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 maja 2006, 15:11

Aaa chyba że tak podchodzi do sprawy :lol: Każdy kij ma dwa końce :) Ja sądziłem że własnie na odwrót :) ale coż jego zdanie - dla mnie za proste - niech wygra lepszy :!:

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2006, 15:33

Joł madafaka zią!
Yo Yo Yo :!: Łapaj WP zioooooooooooooom :!:

Ja tam będę za Barcą zdecydowanie :lol: :wink: Denerwuje się jak cholera bo to w końcu finał. Jeden mecz w którym zadecydować mogą szczegóły. Większa presja ciąży na Barcelonie, nie obawiam się tego jakoś specjalnie. Pokazali już w tym sezonie, że pod presją grają znakomicie. Równowaga będzie kluczem, ale o tym wszyscy wiedzą.

Chciałem napisać kilka słów z punktu widzenia Barcelonisty, ale to przerasta moje możliwości dziś. Nie mogę.

Vamos Blaugrana :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2006, 15:39

Xiuhcoatl pisze:Joł madafaka zią!

Xiuhcoatl nie rób śmietnika.

Coraz częsciej napotykam się na opinie róznych ludzi, którzy twierdzą, że Pires może wyjśc w podstawowym skłdzie zamiast, Reyesa.
Miałby grać Pires, bo lepiej sie rozumie z Freddiem, Titim, czy Colem, niż Hiszpan. Nie wiem czy jest to dobre wyjscie, przecież Reyes jest znakomitym wsparciem Henry'ego.

O 19:40 ogłoszenie składów, przekonamy sie jak bedzie na prawdę
Niggaz pisze:Większa presja ciąży na Barcelonie, nie obawiam się tego jakoś specjalnie.
czytałem wywiad z Eto'o jak mówił, że presja jest na obu ekipach i nic sobie z tego nie robią :lol:

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 17 maja 2006, 15:45

fieldy pisze:dlaczego kontrowersyjny ? czerowna dla Del Horno była słusznie pokazana, zaatakował bezpardonowo noogi Messi'ego.
zgadzam sie ale było duzo kontrowersji wtedy :wink: podobnie jak z wyznaczeniem Merka na rewanz z Milanem. Jednak całe szczęście że Merka nie wyznaczono teraz.

mnie ciekawi też czy Xavi zagra :lol: bo Messi chyba raczej nie

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 17 maja 2006, 15:59

LAtifa_19 pisze:bo Messi chyba raczej nie

ma pozwolenie na gre od lekarzy pewnie wejdzie w drugiej połowie

Niggaz pisze:Yo Yo Yo Łapaj WP zioooooooooooooom

Ja tam będę za Barcą zdecydowanie Denerwuje się jak cholera bo to w końcu finał. Jeden mecz w którym zadecydować mogą szczegóły. Większa presja ciąży na Barcelonie, nie obawiam się tego jakoś specjalnie. Pokazali już w tym sezonie, że pod presją grają znakomicie. Równowaga będzie kluczem, ale o tym wszyscy wiedzą.

Chciałem napisać kilka słów z punktu widzenia Barcelonisty, ale to przerasta moje możliwości dziś. Nie mogę.

Vamos Blaugrana

ja to tak się denerwuje mocno jeszcze dziś maturke miałem ustną z anglika, ale mecz barcy bardziej denerwujący tyle lat na to czekałem, na ten dzień. Jak wielcy piłkarze nie mogli walczyć o te trofeum Enrique,Sergi,Guardiola,Rivaldo czy Kluivert (łezka w oku się kreći ). No ale teraz jest Ronaldinho i mam nadzieje że wygramy.Chociąz stresik będzie do godziny 22.45 albo (odpukać) troche dłużej.Obyśmy wygrali

p.s.ostatnio podobny stres miałem przed meczem z chelsea, ale mniejszy zdecydowanie niż teraz

:arrow: visca el barca

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 maja 2006, 16:02

nasami pisze:Jak wielcy piłkarze nie mogli walczyć o te trofeum Enrique,Sergi,Guardiola,Rivaldo czy Kluivert (łezka w oku się kreći
Adams, Dixon, Seaman ...

nasami pisze:visca el barca teraz albo nigdy
lepiej nie rzucac takich hseł, bo jak sie nie uda, będzie ci głupio :D

LAtifa_19 pisze:mnie ciekawi też czy Xavi zagra Laughing bo Messi chyba raczej nie
Messi nie wiadomo czy w ogóle wejdzie na boisko, jednak prawie pewne jest, ze nie zagra od poczatku. Xavi, wrócił po kontuzji, zagrał kilak meczy już - i podobno jest gotowy, jednak zobacyzmy, jak będzie, może Ryjek nie bedzie chciał ryzykowac i postawi na świetnego ostatnimi czasy Inieste ?
To byłby koljeny pojedynek [oprócz Titi - Ronnie] Cesc - Iniesta :lol:
Jakby sie uprzec to jeszcze mozna by wymyśleć Toure - Eto'o, czy Puyot - Titi, czy korespondencyjny Valdes - Lehmann :lol:
Cholera, nie wytrzymam Obrazek

słucham sobie hymnu CL w kółko, po meczu mam nadzieję, ze będę mógł właczyć We are the Champions - Queen'ów :P

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 17 maja 2006, 16:13

fieldy pisze:lepiej nie rzucac takich hseł, bo jak sie nie uda, będzie ci głupio
to może za rok to było hasło raczje mówiące ze bardzo bym chciał żeby barca wygrała ale zobaczymy jak będzie :o

fieldy pisze:Adams, Dixon, Seaman ...

chciałem wymienić piłkarzy barcy tej której zawsze kibicowałem od roku 1997 bo byli to wspaniali gracze,ale champions league nie zwojowali :cry:
to tak samo może byc jeszcze Parlour,Keown,Wright :) i może jeszcze Gilles Grimandi :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 maja 2006, 16:24

Zwody Ronaldinho w wykonaniu Rogera i Edsona, oraz wizyta w knajpie Le Radazic w dzielnicy Paryża, w której urodził się Thierry Henry, to ciekawostki, które obejrzymy dziś w Polsacie Sport przed transmisją finału Ligi Mistrzów. Wywiad z Ronaldinho, to z kolei gwóźdź programu w telewizji publicznej.

Od wtorku w Paryżu, gdzie odbędzie się mecz, przebywają Mateusz Borek i redaktor naczelny "Przeglądu Sportowego" Roman Kołtoń w towarzystwie Piotra Świerczewskiego. To właśnie "Świr" będzie przewodnikiem po dzielnicy Paryża, w której wychował się Henry. Cała trójka, z kamerą, odwiedzi ulubiony lokal Francuza - kawiarnię Le Radazic.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 17 maja 2006, 16:48

nasami pisze:p.s.ostatnio podobny stres miałem przed meczem z chelsea, ale mniejszy zdecydowanie niż teraz

ja odwrotnie :lol: proste że słabo przegrac w finale ale jeszcze słabiej przegrywa się z Chalsea w 1\8 :P

A co do publiczności na meczu to wiekszość ludzi na Stede de france bedzie za Arsenalem. Podobno jest to neutralny teren ale raczej tak nie będzie.
Z drugiej strony Barca gra super na wyjazdach w LM.
Dobrze jeszcze jakby grali w odblaskowych trykotach :lol: bo przynoszą im szczęście

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2006, 16:56

LAtifa_19 pisze:A co do publiczności na meczu to wiekszość ludzi na Stede de france bedzie za Arsenalem. Podobno jest to neutralny teren ale raczej tak nie będzie.
:lol:

Ciekawe niby dlaczego ma tak być. Twoje podobno sprowadza się pewnie do osobistych urojeń a te jak do tej pory nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.

No chyba, że masz jakieś przecieki :o

Tylko nie napisz, że większość będzie za Arsenalem bo tam gra więcej Francuzów :roll:

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 17 maja 2006, 17:02

Niggaz pisze:Tylko nie napisz, że większość będzie za Arsenalem bo tam gra więcej Francuzów Rolling Eyes
DOKŁADNIE :lol: . Proste że kibice z Francji beda kibicować Francuzom grajacym w Arsenalu i Henryemu :wink:

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”