Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 28 mar 2026, 13:26
karollo89
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 mar 2026, 14:11
Juz mnie meczy ze niemal wszyscy w tym serialu go tak leja. Najwieksza moca Marka jest zbieranie oklepu i dochodzenie do siebie.
Chlopaczek
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 mar 2026, 15:25
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 mar 2026, 15:40
Eyesmon
Eyesmon
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 mar 2026, 11:01
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 31 mar 2026, 11:11
To jest w ogóle jeden z tych seriali, przy których uważność widza jest mocno wskazana, bo łatwo stracić wątek. Przy tym bardzo dobrze zrobiony.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 31 mar 2026, 11:31
To prawda.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 mar 2026, 11:40
Świetne :DDD
Pełna zgoda, idealny przykład serialu, przy którym nie sięgniesz po telefon na scrollowanko, jeśli nie chcesz czegoś ważnego przegapić.
W sumie dobrze wiedzieć. Ja jestem w połowie pierwszego sezonu i cieszę się, że mam go w całości, bo ciężko by mi było oglądać go z takimi przerwami. Tym bardziej że czasem jestem tak wciągnięta, że włączam chociaż początek kolejnego odcinka i dopiero wtedy robię sobie przerwęPrzema pisze: ↑31 mar 2026, 11:31Teraz ogladam 2 sezon - nowe odcinki wcyhodza co piatek. Zdecydowanie lepiej przyswjalo sie pierwszy sezon, gdy zaczalem to ogladac jak juz sezon byl w calosci wypuszczony. Tak samo polecam poczekac obejrzec 2 sezon - ja mam zupelnie inny odbior. Nadal jest ok, ale jedynke ogladalo sie w ten sposob duzo lepie
Kurde, mnie trochę przerażają seriale z tyloma sezonami. Boję się przepadać na tak długoPrzema pisze: ↑31 mar 2026, 11:31W ogole wieoczrami zaczalem sobie tez ogladac Chicago fire - czasem tez leci w ciagu dnia gdzies w tle. To jest tez super serial, nawet oceny na filmwebie tez sa calkiem niezle. Podobnie jak w The Pitt, super wykreowane postacie, bardzo wyraziste, zapadajace w pamiec. W przeciwienstwie do The Pitt, to malo ktora postac jest ktorej nie da sie nie lubic.
futbolowa
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio