czubatka
futbolowa
Boromir
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 31 mar 2026, 14:10
Mnie tez, ale mialem to z tylu glowy od dawna. Pamietam, ze kiedys obejrzalem kilka sezonow Chicago PD, ktore tez trzymalo poziom, skorzystalem z tego ze strazacy sa na prime i odpalilem. Pewnie miesiacami bede to ogladac od czasu do czasu, ale to taka idealna lajtowa produkcja zeby wieczorem do poduszki sobie obejrzec. Lepiej chyba to niz kolejny rewatch prison breaka czy lostow, na ktorych tez mam ochote, ale aktualnie sa tylko na disneyu.
Przema
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 31 mar 2026, 14:15
czubatka

Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 mar 2026, 14:24
Zycze powodzenia pewne zerkne ale nie mam watpliwosci ze to juz nie bedzie to samo. Pamietam jak nagrywalem kolejne odcinki na kasety VHS bo oczywiscie nikomu jeszcze wtedy nie snily sie serwisy streamingowe. I ta genialna czolowka do dzisiaj mam ciary jak ja slysze.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 31 mar 2026, 14:26
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 31 mar 2026, 14:26
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 31 mar 2026, 14:39
Przesłuchałem początek i mam zupełnie odwrotne zdanie. Przede wszystkim mocno zniechęcił mnie jeden fragment. Otóż pan Krzysztof najpierw odczytuje fragment, w którym nad młodym Severusem znęca się James Potter. I padło wtedy stwierdzenie, że przy tym castingu „James Potter okazuje się być obrzydliwym rasistą”.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 mar 2026, 14:47
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 31 mar 2026, 14:53
venomik
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio