Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 maja 2006, 11:41
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 11:53
Fieldy wróci z roboty to będzie okazja do podsumowańNiggaz pisze:Może będą jakieś dyskusje potem
kulekfcb pisze:Wolałbym już, aby został Larsson niż taki rozkapryszony Titi miał u nas zawitać
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 maja 2006, 12:08
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 12:14
Janio pisze:Wczoraj Mirek Trzeciak powiedział (a w końcu siedzi w tej Hiszpanii, więc może coś w tym jest), że Henry ma podpisaną umowę wstępną z Barcą i że w razie podpisania przez niego kontraktu z innym niż Barca zespołem musiałby zapłacić Dumie Kataloni spore odszkodowanie.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 12:27
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 12:49
Janio pisze:w końcu jeśli te wypowiedzi po meczu coś znaczyły
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 maja 2006, 12:55
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 13:23
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 18 maja 2006, 13:24
nie sądzę aby Barcelona przejmowała się wypowiedziami Henry'ego, jakiekolwiek one by nie były. Barca jest tak napalona na napastnika Arsenalu, że zrobi wszystko aby go mieć...Janio pisze:o przyszłym pracodawcy tak się nie mówi
Chelsea ma Ballacka i niech się cieszy... a Henry nie pasuje do Milanu choćby ze względu na wiek... Henry to jeszcze młodzik...*_Zaza_* pisze:Barcelona - Milan - Chelsea usiądą razem do stołu
danon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 13:40
Szczerze ? wątpie ! wszystko nie są w stanie na dzień dzisiejszy. Jeszcze z 4 lata muszą być na topiedanon pisze: że zrobi wszystko aby go mieć...
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 maja 2006, 13:42
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 maja 2006, 13:46
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 18 maja 2006, 13:49
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 maja 2006, 13:51
wróciłem z robotyJanio pisze:Fieldy wróci z roboty to będzie okazja do podsumowań
nie bluźnij, jak możnesz mówić takie rzeczy ? nie wiesz dla kogo grał ? i ty smiesz się nazywac kibicem the gunners ?Mort pisze:Henry - słabo. Nie wiem dla kogo grał.
ja nie zmienie, a Titi nigdzie nie odejdzie, a już na pewno nie do Chelsea.Janio pisze:Teraz niech jeszcze tylko pójdzie dla kasy do Chelsea zza miedzy i wszyscy będziemy musieli zmienić o nim zdanie
Henry jest w 'stajni' Reeboka*_Zaza_* pisze:Henry odejdzie z "stajni" Nike już nie bawem
ja się z tym zgadzam, ale i tak zostanieHB pisze:nawet nie patrzac jak kibic barcy trzeba uznac, ze jezeli nie arsenal, to barca jest najlepsza dla niego opcja.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 maja 2006, 13:54
makis pisze:Nie wiem *_Zaza_* czy Francuz chcialby wrocic do Serie A. Pobytu w Juve na pewno dobrze nie wspomina. Poza tym duzo jest teraz zametu z ustawianiem spotkan w Calcio. No ale czas pokaze.
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio