Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 02 kwie 2026, 20:17
Mr.Chris
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 02 kwie 2026, 20:19
Eyesmon
RedMan10
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 03 kwie 2026, 12:41
No, podpalil sie jak to mlody, niepotrzebnie.
To jest typowy dzemik ligowy, tak samo jak Kozubal na DP. Z drugiej strony jak nie ma z czego brac, to trzeba kreowac. Nawalka dal rade z Pazdanem czy Maczynskim. Moze Urban tez kogos takiego znajdzie.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 03 kwie 2026, 14:47
Bo się w pewnym momencie życia ogarnął, a że talent miał duży to było wiadomo od początku, wtedy w podobnym czasie trafił się nam on i chwilę wcześniej Błaszczykowski. No i fakt z tymi kontuzjami, nie przypominam sobie jakiejś poważnej podczas jego kariery, to też mu bardzo pomogło.
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 07 kwie 2026, 17:01
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 kwie 2026, 17:30
Który nasz obrońca nie popełnia błędów? Który obrońca na świecie nie popełnia błędów?Precel pisze: ↑07 kwie 2026, 17:01Nie wiem czy ktoś to napisał, bo zrobiłem sobie przerwę po tym nieszczęsnym barażu ze Szwecją, więc mogę być pierwszy. To wszystko jest wina Bednarka. Gra w tej kadrze od wielu lat, a błędy ciągle te same, jak kopiuj i wklej, a każdy selekcjoner i tak bierze go z uporem maniaka. On naprawdę musi mieć nieprawdopodobne plecy, już pomijam jego dyspozycję w Portugalii, która jak widać była tylko zmyłą.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 kwie 2026, 17:44
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 07 kwie 2026, 18:00
Wiśniewski nie jest do grania w takich meczach. Pokazał to mecz z Holandią który szybko obnażył jego braki.
Przema

NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 kwie 2026, 18:04
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 07 kwie 2026, 18:05
Teraz tak, ale jak przyjdzie gra o najwyższe cele czy w Europie to szybko zostanie zweryfikowany.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 kwie 2026, 18:07
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio