Półfinał nr 1:
SAMURAJ
CEMENT
Samuraj - Cement
Cement - Samuraj
+ ewentualnie dalej:
Samuraj - Cement
Cement - Samuraj
Samuraj - Cement
Cement - Samuraj
itd....
Półfinał nr 2:
GUMI2006
MATES
gumi2006 - Mates
Mates - gumi2006
+ ewentualnie dalej:
gumi2006 - Mates
Mates - gumi2006
gumi2006 - Mates
Mates - gumi2006
itd....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Lekko rozstawieni" czyli Samuraj i gumi mają niecałych 54 godziny czyli do północy z czwartku na piątek czas na to by ewentualnie mnie poinformować że chcą pierwszą partię z rozpiski grać czarnymi zamiast białymi. Podejrzewam że pewnie pozostaną przy białych no ale jakby co to prawo to w takim czasie mają.
Tak więc każdy już wie z kim gra w półfinałach rozgrywanych do 2 wygranych. Każdy zna myślę dokładnie zasady które na wszelki wypadek objaśniłem wczoraj czy w zasadzie odświeżyłem po roku.
Tak więc możecie się już umawiać i grać. Pamiętajcie by pilnować tego w jakich kolorach gracie pierwszą partię czyli tą która na rozpisce jest bezpośrednio pod niebieskimi znacznikami waszych nicków. No a potem każda kolejna partia jest zawsze na odwrót do poprzedniej więc to już potem łatwo pilnować
Macie też prawo rozgrywać na raty bo np nie wiem, dajmy na to rozegraliście 4 partie po których wciąż jest 1:1 bo padły np dwa remisy a nie macie już tego dnia czasu kontynuować no to wtedy wklejacie nam na forum to co jest rozegrane do tej pory i informujecie że będziecie kontynuować w inny dzień. Warunek taki by jednorazowo jak już się raz umówicie przy jednym stole na granie to minimum dwie partie zagrać za takim jednym razem.
A @czubatka brawa za to co zrobiłeś
I na sam koniec jakiś termin? Na początek jakiś wstępny lajtowy: Spróbujecie półfinały rozegrać do końca niedzieli 19 kwietnia? Albo przynajmniej zacząć tam gdzie nie będzie się dało sprawy wyjaśnić za jednym zamachem?
Powodzenia wszystkim!!
@Cement @Mates @gumi2006 @Samuraj