Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 kwie 2026, 9:46
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 13 kwie 2026, 10:09
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 kwie 2026, 10:16
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 kwie 2026, 10:17
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 13 kwie 2026, 10:33
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 13 kwie 2026, 10:44
Trudno mi cie ocenić inaczej. A przy okazji - skąd masz info, że osoba, która się pod ciebie podszywa, wysłała PW do @matt_?
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 kwie 2026, 10:46
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 13 kwie 2026, 10:47
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 13 kwie 2026, 10:51
Tak wywnioskowałem po tym wpisie
Skoro gościu założył konto, napisał jeden komentarz, więc albo musiał napisać coś mu na PW i ja dostałem bana, albo matt dał mi bana na podstawie jednego komentarza z konta, które nie jest moje. Tak czy inaczej kompromitacja moderacji
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 kwie 2026, 10:51
Ale z Was mógłby być duet!Eyesmon pisze: ↑13 kwie 2026, 10:46Johny taka moja dobra rada, od starego chłopa (czasem nie wiedzieć czemu nazywanego arystokratą / snobem)
Robisz tu ciekawy zamęt (w mojej opinii potrzebujemy świeżej krwi na forum) ale czasem musisz przełknąć albo pomyśleć 2x zanim coś napiszesz (co jest łatwe bo można jeszcze potem edytowaćbo możesz po prostu zostać źle odebrany albo wręcz nazwany trollem czy napinaczem. I będzie lepiej
![]()
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 13 kwie 2026, 10:57
Założyłem konto na forum aby móc pisać wprost, że murzyn jest murzynem i klub, któremu kibicuje gra przez nich słabo, albo, że jak ktoś zbiera butelki i oddaje do sklepu, dostając w zamian swoje 50gr, to jest dymany przez państwo i nie ma godności godząc się na coś takiego. Jeśli nikogo nie obrażam, nie zamierzam zmieniać swojego forumingu. Jak mnie zbanują za głoszenie swoich poglądów, to trudno, forum to tylko dodatek, a ja nie jestem niewolnikiem. Ale nikt nie będzie fałszywie mnie oskarżał, że założyłem jakieś multikonto.Eyesmon pisze: ↑13 kwie 2026, 10:46Robisz tu ciekawy zamęt (w mojej opinii potrzebujemy świeżej krwi na forum) ale czasem musisz przełknąć albo pomyśleć 2x zanim coś napiszesz (co jest łatwe bo można jeszcze potem edytować bo możesz po prostu zostać źle odebrany albo wręcz nazwany trollem czy napinaczem. I będzie lepiej
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2026, 11:21
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 13 kwie 2026, 11:24
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 kwie 2026, 11:30
Kulturalnie daję dobre rady za darmo a Ty się czepiasz10 pisze: ↑13 kwie 2026, 10:51Ale z Was mógłby być duet!Eyesmon pisze: ↑13 kwie 2026, 10:46Johny taka moja dobra rada, od starego chłopa (czasem nie wiedzieć czemu nazywanego arystokratą / snobem)
Robisz tu ciekawy zamęt (w mojej opinii potrzebujemy świeżej krwi na forum) ale czasem musisz przełknąć albo pomyśleć 2x zanim coś napiszesz (co jest łatwe bo można jeszcze potem edytowaćbo możesz po prostu zostać źle odebrany albo wręcz nazwany trollem czy napinaczem. I będzie lepiej
![]()
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5 ... @._V1_.jpg
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 13 kwie 2026, 11:32
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio