Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 kwie 2026, 19:29
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 13 kwie 2026, 19:39
Obawiam się, że duża część jego twardego elektoratu, to właśnie kompletni idioci.Chlopaczek pisze: ↑13 kwie 2026, 19:29Facet ma swoich wyborcow za kompletnych idiotow.
Ja jako ateista jestem wiekszym chrzescijaninem niz on.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 kwie 2026, 21:21
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 13 kwie 2026, 21:51
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 kwie 2026, 22:32
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 kwie 2026, 10:01
A mi się wydaje że nawet ci na na niego głosowali mają prawa się czuć oszukani i bardzo dużo tego 'twardego' elektoratu mu się wykruszy. Zobaczymy co Amerykanie powiedzą w kolejnych wyborach.Mr.Chris pisze: ↑13 kwie 2026, 19:39Obawiam się, że duża część jego twardego elektoratu, to właśnie kompletni idioci.Chlopaczek pisze: ↑13 kwie 2026, 19:29Facet ma swoich wyborcow za kompletnych idiotow.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 kwie 2026, 10:36
Podobno tak jest, ale wiesz jak to jest z pamięcią wyborców... Jeden mały sukces przed wyborami, da jakąś nadzwyczajnie optymistyczną prognozę jako realną i już go kochają z powrotem.sickstick pisze: ↑14 kwie 2026, 10:01A mi się wydaje że nawet ci na na niego głosowali mają prawa się czuć oszukani i bardzo dużo tego 'twardego' elektoratu mu się wykruszy. Zobaczymy co Amerykanie powiedzą w kolejnych wyborach.Mr.Chris pisze: ↑13 kwie 2026, 19:39Obawiam się, że duża część jego twardego elektoratu, to właśnie kompletni idioci.Chlopaczek pisze: ↑13 kwie 2026, 19:29Facet ma swoich wyborcow za kompletnych idiotow.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 kwie 2026, 12:17
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 kwie 2026, 12:21
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 kwie 2026, 13:57
Trump już startować nie będzie, a wyniki partii nie są w pełni zależne od wyników prezydenta. Jest oczywiście zależność, ale jest dużo przypadków, gdzie ludzie głosowali np. na republikanów ale nie na Trumpa oraz na odwrót.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 kwie 2026, 14:44
Brzmi jak powtórka sprzed paru lat, gdzie konkurencyjna partia też nie chciała widzieć znaków starzenia się prezydenta i przypłaciła to najbliższymi wyborami.Magnum pisze: ↑14 kwie 2026, 13:57Partia MAGA pardon Republikańska nie robi nic, żeby go blokować i mu się przeciwstawiać, więc pewnie za to przypłaci w wyborach w listopadzie. Warto pamiętać, że w listopadzie wymieniona zostanie cała Izba Reprezentantów (czyli niższa) ale tylko 1/3 Senatu, bo tam kadencja jest 6-letnia.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 kwie 2026, 14:50
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 kwie 2026, 14:55
Startować nie będzie, ale zobaczymy czy w ogóle będzie chciał opuścić Biały Dom. Nie wiem czemu ale mam wrażenie że najmocniejszy dla Ameryki akt kadencji Trumpa to będzie właśnie moment w którym będzie miał odejść ze stanowiska, stawiam że odbędzie się to w akompaniamencie - nazwijmy to - zamieszek, w czasie których nie jeden wystrzał zostanie oddany.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 14 kwie 2026, 15:57
Pelart2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 kwie 2026, 16:28
Magnum
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio