Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2026, 12:24
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 kwie 2026, 12:26
Nie no, tam robimy i horrorowy (piła), thriller (psychiatryk), ale też takie typowo spokojne (Kopernik, cyrk) czy nawet takie gdzie można iść z dziećmi (dom piernika).
DDK
venomik
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 kwie 2026, 12:28
A robisz to w Toruniu bo jesteś stąd czy tak wyszło ?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 16 kwie 2026, 12:36
venomik
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 16 kwie 2026, 12:58
Pożar w escape roomie w Koszalinie – pożar, który miał miejsce 4 stycznia 2019 roku w escape roomie ToNiePokój w Koszalinie. W jego wyniku śmierć poniosło 5 osób, a jedna odniosła obrażenia
15-letnich dziewcząt: Karolina Barabas, Julia Pawlak, Wiktoria Pietras, Małgorzata Tymieniecka i Amelia Wieczorek
Wizyta w pokoju zagadek była głównym punktem imprezy urodzinowej. W wyniku pożaru wszystkie dziewczęta zginęły na skutek zatrucia tlenkiem węgla, a jeden z pracowników obiektu Radosław D. trafił do szpitala
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 kwie 2026, 13:02
Ja akurat łamigłówki lubię bardzo, ale gdzieś ten klimat zamknięcia mnie trochę przeraża. Wind też nie lubię i innych takich przestrzenivenomik pisze: ↑16 kwie 2026, 12:36Odwiedzam takie od czasu do czasu i nawet te utrzymane w klimacie horroru nie były budowane aby kogoś przestraszyć, ale co najwyżej zbudować klimat niepokoju albo czegoś dziwnego, creepy. A przecież nie wszystkie są w klimacie horroru. Ostatnio znajomi opowiadali, że ich ulubionym ER był ten w klimacie powstania warszawskiego.
Cyrk największy horror dla mnie xd
futbolowa
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 16 kwie 2026, 13:13
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 16 kwie 2026, 13:23
Obstawiam, że bardziej błędem jest podejscie 'Nigdy nie bylem, ER nie interesuja mnie, ale znam się na tym'

Są ER w których od samego poczatku masz dostępne 2/3 pomieszczenia, więc klimatu klaustrofobicznego nie ma. No i od czasu tragedii przywołanej wcześniej już nie możesz być faktycznie zamknięta. Zawsze są normalne drzwi z klamką albo przyciskiem otwierającym.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 kwie 2026, 14:04
Pisałem już - werfikowałem kilkanaście miast w Polsce i wyszło, ze Toruń najsensowniejszy.
to zależy, ostatnio jak zaczynałem jakiś pokój to bylem zamknięty w jakiejś trumnie
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 kwie 2026, 14:07
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 kwie 2026, 14:38
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio