FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 124

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 19 maja 2006, 15:58

Dombroś pisze:Atletico

Athleticu Bilbao, bo Atletico Madrid to nie to samo :P

A co do Henry'ego to tylko jego strata. Barca i tak jest silna jak (chyba) nigdy. Jest już dawno nie widziany Messi, młodzież w Barcie B. Co do napastnika to ten Huntelaar byłby nice motywem, ale cięzko go byłoby wyciągnąć za jakieś rozsądne pieniądze jeśli ma siedzieć na ławie. Forlan miał jeden dobry sezon, a teraz wrócił do przeciętności.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 maja 2006, 16:14

Dombroś pisze:A co myślał zarząd Realu ( i może kibice) kiedy to ogłoszono liste celów transferowych na najbliższe okno transferowe
Zarzad, As, Marca, czy onet.pl? Real co roku cos oglasza, troche sam, troche (wiekszosc) pomagaja mu media, wiec tak jakby sie tym srednio mozna przejmowac. Teraz Podolski jest na celowniku. Luuuz. Z tym, ze roznica jest taka, ze nikt nie pisze - "kupimy Zlatana. Przyda sie na lawke." A typ do ktorego sie przyczepilem wymienil 3 zawodnikow, ktorzy mogliby byc (i sa) czolowymi postaciami w klubach, ale on chcialby ich "na lawke". Ze zacytuje Zaze - Sodowka? :roll:

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 19 maja 2006, 16:27

Krzysztof Jarzyna pisze:Zarzad, As, Marca, czy onet.pl? Real co roku cos oglasza, troche sam, troche (wiekszosc) pomagaja mu media, wiec tak jakby sie tym srednio mozna przejmowac. Teraz Podolski jest na celowniku. Luuuz. Z tym, ze roznica jest taka, ze nikt nie pisze - "kupimy Zlatana. Przyda sie na lawke." A typ do ktorego sie przyczepilem wymienil 3 zawodnikow, ktorzy mogliby byc (i sa) czolowymi postaciami w klubach, ale on chcialby ich "na lawke". Ze zacytuje Zaze - Sodowka?

przeczytaj dokladnie ze zrozumieniem to co odpowiedzialem i napisalem.rotacja to nie ławka.przeczytaj uwaznie :lol:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 maja 2006, 16:33

krzychu212 pisze:Athleticu Bilbao, bo Atletico Madrid to nie to samo
Wiem to była poprostu literówka :P
nasami pisze:rotacja to nie ławka
Jeśli jest dwóch zawodników na jedną pozycję i będzie stosowana rotacja to siłą rzeczy jeden będzie musiał na niej siaść....

Kiedyś tak pisaliście co do moich postów -teraz moja kolej :twisted: Pomyśl :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 maja 2006, 16:33

nasami pisze:rotacja to nie ławka
Rzeczywiscie - 2 z 3 posadziles na lawke, a jednego wrzuciles do rotacji - coz za wielkodusznosc, dla napastnika uwazanego za jeden z najwiekszych talentow na swiecie, ktorego w skladzie widzialoby wiekszosc czolowych klubow swiata :o
No ale mniejsza z tym. :|

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 19 maja 2006, 16:43

Krzysztof Jarzyna pisze:Rzeczywiscie - 2 z 3 posadziles na lawke, a jednego wrzuciles do rotacji - coz za wielkodusznosc, dla napastnika uwazanego za jeden z najwiekszych talentow na swiecie, ktorego w skladzie widzialoby wiekszosc czolowych klubow swiata
No ale mniejsza z tym.

No dobra przesadziłem ale mi chodizlo o taka rotacje że np.Torres gra 2 mecze potem jeden Messi i tym pododbne, a Ty zrobiłes z moejgo postu ironie jakby Torres miał grać tyle co Maxi. Więc nie przesadzaj.Muszę się jednak zgodzić że powinien Torres cały czas grać w 1 składzie. Barca i tak kogos kupi i pewnei będzie to gracz światowej klasy i będzie musiał zadowolić sie czasami siedzeniemi na ławce :o No chyba że wygryzie Eto'o.Swoją drogą Messi nie musi w 1 składzie prawie cały czas być 8) Nie ma co gdybać zobaczymy jak będzie.Jedno jest pewne Barca kupi jakiegoś napastnika a Rijkard już cos skmobinuje :)
Dombroś pisze:Jeśli jest dwóch zawodników na jedną pozycję i będzie stosowana rotacja to siłą rzeczy jeden będzie musiał na niej siaść....

Kiedyś tak pisaliście co do moich postów -teraz moja kolej Pomyśl

chyba Ty pomyśl bo raczej jak się mówi o ławce to się myśli że częsciej siedzi na ławie niż gra w 1 składzie a mi chodzi o rotacje taką jak napisałem powyżej więc nie jest to to samo co "ławka".

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 maja 2006, 16:50

nasami pisze:jak się mówi o ławce to się myśli że częsciej siedzi na ławie
Jaki LOL :lol: :shock:
To tobie Torres potrzebny tylko po to żeby częściej przebywał na ławie niż grał w podstawowej jedneastce :shock:
Fajnie chyba za dużo grasz w PS2 i FM'a.....

A co myśłicie a Carew'ie z Lyonu :?: jest w najlepszym wieku dla piłkarza jest już w miare ograny i na ławkę by sie nadawał. W Lyonie nie jest pierwszo planową gwiazdą totz mogliby go puścić..

Ile lat ma Miccoli :?:

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 19 maja 2006, 17:11

Dombroś pisze:Jaki LOL
To tobie Torres potrzebny tylko po to żeby częściej przebywał na ławie niż grał w podstawowej jedneastce
Fajnie chyba za dużo grasz w PS2 i FM'a.....

Przeczytaj dokladnie moje posty jezu :)

Dombroś pisze:Fajnie chyba za dużo grasz w PS2 i FM'a.....
PS2 nie mam Fm nei gram juz z pół roku :D

Dombroś pisze:A co myśłicie a Carew'ie z Lyonu
Bardzo dorby patent uniwersalny bardzo i z główki świetny to może następna propozycja=Fred :?:

Dombroś pisze:Ile lat ma Miccoli
Też mógłby być ma chyba 27 lat :)

Ciężko powiedzięc kogo kupi Barca naprawde tak naprawde nie znamy żadnych kandydatur.Możemy się tylko domyślać.To ja dam następnego :lol: Dirk Kujit tez uniwersalny i świetny piłkarz.Co Wy na to :?:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 maja 2006, 17:24

nasami pisze:jezu
Wolę poprostu Dombroś :lol:

nasami pisze:Dirk Kujit (...) Co Wy na to
Już przed tym sezonem [albo w przerwie zimowej] mówiło się o przejściu tego dobrze grającego głową Holendra do Barcy.. Mówiło się przy okazji o Castelenie ale to przeszłość.. 8) Co do Kuijt'a to osobiście nie sprowadzałbym narazie żadnych holenderskich zawodników..no ewentualnie jedynym pilkarzem z tego kraju ktorego chcialbym zobaczycy w trykocie Dumy Katalon jest Rafael Van den Vaart. Ale teraz mowa o napstnikach :wink: Watpie, żeby Kujit się zgodził na rolę żadko wchodzącego zmiennika, nawet w takim kulbie jakim jest Barcelona ...A może narazie trza by było pomyśleć o wracającym Savioli z Sevilli :) :?: On zapewne zostanie zaproponowany w zamian za Alvesa do Sevilli ale na ławę chyba by się nadawał, co nie :?: :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 maja 2006, 18:42

Co za dramat tu się dzieje ['] :?

Nie wiem czy niektórzy kibicują od niedzieli czy też może aż od soboty, ale opamiętajcie się i próbujcie myśleć i pisać równocześnie. Zanim zapodacie tutaj swoje teorie zastanówcie się czy ty w ogóle możliwe i jak bardzo prawdopodobne jest. Inaczej to bez sensu będzie.

nasami
Jeżeli uważasz, że Barcelona sprowadzi napastnika z absolutnie najwyższej półki to prawdopodobnie się mylisz bo takowy nie jest nam potrzebny. Potrzebujemy kogoś kto będzie zawodnikiem rezerwowym. Takim jak był Henka. Z góry wiadomo będzie, że dużo szans nie dostanie. Henry to była inna sprawa. Zresztą Eto'o znowu będzie grał ile wlezie. Jego jedyne przerwy to PNA. I niech mu tam będzie. Jeżeli dojdzie napastnik do pierwszego składu to taki, który będzie mógł grać też nieco cofnięty. Nie żaden egzekutor. Chyba, że na ławkę. Zresztą widać nasami, że kręcą Cię takie mega transfery i nie ważne czy są potrzebne. Ważny, aby były :? No i jeżeli według Ciebie rotacja to nie jest sytuacja zbliżona do częstego siedzenia na ławce to znowu gadka jest bez sensu. Spróbuj skumać, że rotacja jest dobra do pewnego momentu. Nie można z nią przesadzić. Jakiś człon zespołu musi być. Ciągłe wymiany nie sprzyjają wcale stabilizacji formy. Twoje propozycje typu: Torres dwa mecz, potem Messi jeden a potem Eto'o siedem nie mają szans na realizację w rzeczywistości. To nie jest FM ani CM. Powaga.

Widzę, że teraz atakują nas trendy rodem z fioletowej stronki. Kupimy tego, tamtego czy jeszcze innego. Zacznijcie jeszcze składy rozrysowywać.

I jeszcze ten Saviola na koniec :cry:

Ratunku :!: :rydzyk:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 maja 2006, 18:50

Kuijt bylby napewno sporym wzmocnieniem tylko jemu nie odpowiadala by rola rezerwowego....A szkoda bo bez problemu moze grac takze na skrzydlach...A co do Savioli to zarzad cos musi wykombinowac, bo Pibito konczy sie chyba kontrakt w przyszlym sezonie, i jesli mialby zostac u nas to trzeba by bylo go przedluzyc. Jak narazei w plotkach transferowych jak dla mnie nie ma osoby ktora by pasowala do Barcy, ja chetnie bym sprowadzil Nihata.

Ten Cate trenerem Ajaxu :cry:
Szkoda swietnego pelnego zaangazowania czlonka naszej ekipy :(
Ale wielkie podziekowanie za swietna robote :) i powodzenia :!: :!:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 maja 2006, 18:56

Messi E2 Ronaldinho pisze:ja chetnie bym sprowadzil Nihata
Też nic nie miałbym przeciwko temu Turkowi ale on podpisał niedawno kontrakt z Villareal :cry:

NO Henk odwalał kawał dobrej roboty... Nie jeden mówił że to on jest pierwszym trenerem Barcy a nie Rijkaard :D No napewno był on wielkim fachowcem w oczach Rijkaarda skoro odrazu kiedy Frank przyjął posadę w Barcelonie to zadzwonił do Ten Cate aby mu zaproponować posadę... Każdy wielki trener zaczynał jako drugi trener :wink: Może kiedyś wróci do nas jako pierwszy trener :roll:
W każdym bądź razie życzmy mu jka najlepiej :!:

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 19 maja 2006, 19:10

...ej mam wielka prosbe :D :D robie prezentacje do szkoly o Fc Barcelonie i potrzebuje miec hymn klubu ale nigdzie nie moge znalezc :(:(:( Najlepszy by byl taki jak kibice spiewaja na Camp Nou ale nie wiem czy go wogle ktos ma :lol: :lol:
Bardzo prosze o pomoc ..bez tego prezentacja bedzie kiepska :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 maja 2006, 19:17

O Nihacie nie wiedzialem szkoda bo bylby za free. Kurcze mam nadzieje ze Laporta zapomnial o Ruudzie a plotki o Forlanie nie sa prawda. Tak naprawde wolalbym aby Barcelona nie robila wielkich transferow choc kasy napewno troche bedzie, lepiej dac komus z wychowankow szanse badz wiecej szans dla Santiago i Maxiego i kogos do obrony/pomocy w miejsce Gabriego i bedzie ok.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 maja 2006, 21:17

The Game
http://www.megaupload.com/?d=Q23LYVKQ

Szkoda tylko, że samemu nie chciało Ci się poszukać bo nie wierzę w to, abyś szukał i nie mógł znaleść :roll:

Zresztą hymn powinieneś sam zaśpiewać :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”