Czyli rzeczywiście mamy znów w finale powtórkę z fazy grupowej. Podobnie zresztą było rok temu. No ale skupmy się na finałach 2026. Pozostaje jeszcze kwestia kto z dwójki Cement/Mates będzie lekko rozstawionym? Oczywiście Mates. Tam ileś dni temu pisałem że w tym sezonie do końca hołdujemy fazie grupowej więc jedyne kryterium to porównanie bilansu obu finalistów z fazy grupowej. To porównanie w tym wypadku tym bardziej wypada dobitnie że przecież grali w tej samej grupie w której pierwszy był właśnie Mates. Tak więc naturalnie to on jest lekko rozstawionym i w rozpisce nadaje mu kolor białych szachów na pierwszą partię. Jako lekko rozstawiony ma prawo poprosić mnie o zamianę kolorków. Zapewne tego nie zrobi, ale gdyby jednak chciał to ma takie prawo do północy z soboty na niedzielę.
FINAŁ:
MATES
CEMENT
Mates - Cement
Cement - Mates
+ ewentualnie dalej:
Mates - Cement
Cement - Mates
Mates - Cement
Cement - Mates
itd....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zatem otworzyłem finał sezonu. Z tej okazji w mentionach poza samymi zainteresowanymi wymienię również wszystkich pozostałych którzy na początku stycznia rozpoczęli tą całą journey + paru nie grających obserwatorów o których wiem. Jeżeli pominąłem jakichś innych obserwatorów to z góry przepraszam, ale na pewno jeżeli takowi są to bez trudu do tego posta dotrą
No ciekawe kto zostanie Mistrzem Forum?
Termin? To może zróbmy tak. W ciągu paru najbliższych dni nie wyznaczę jeszcze żadnego terminu. Tak sobie teraz pomyślałem że jak wyznaczę jakiś w miarę okazały to być może lekko zdemobilizuje chłopaków. A bez wyznaczenia terminu być może uznają że będą kuć żelazo ostatnich dni póki gorące i zaskoczą nas szybkim rozstrzygnięciem sprawy. Natomiast jeżeli do końca tygodnia jednak tego nie uczynią no to w niedzielę pod wieczór już pozwolę sobie jakiś termin wyznaczyć.
Powodzenia wam obu!!!!
@Mates @Cement @gumi2006 @Samuraj @venomik @czubatka @FILIPPO828 @futbolowa @Mr.Chris @Eyesmon @yedraz @DDK