Pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 20 maja 2006, 0:00
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 maja 2006, 0:09
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 maja 2006, 8:39
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 maja 2006, 9:27
Martin Pellegrino pisze:A co do Luca Toniego... jego kariera bardzo przypomina karierę Grzegorza "Kiełbasa" Piechny. Długo grał w słabym Palermo, ostatni sezon bardzo dobry i w nagrodę transfer do budowanej mocnej drużyny - Fiorentiny. Gdyby miał o te 5 lat mniej to nie miałbym żadnego "ale", ale tak... sam nie wiem, nastrzelał tych bramek sporo, ale czy tak będzie w Interze?
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 maja 2006, 10:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 maja 2006, 10:59
Pewnie, że jest. Zakładając odejście Kilyego i Cesara zostaje nam Figo, Deki i Solari czyli trochę mało. Mancini byłby świetnym transferem ale czy realnym ? Raczej nie.Sero pisze: Brazylijczyk był w tym sezonie prawdziwą gwiazdą ligi jednak czy Interowi potrzebny jest skrzydłowy
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 maja 2006, 11:21
nieee... prosze Cie.. tylko nie on:) swoja droga nie dostal powolania na MS do niemie...co jest dla mnie wielka niespodzianka...no ale wielu jest takich...Zico_FCI pisze:Pewnie, że jest. Zakładając odejście Kilyego i Cesara zostaje nam Figo, Deki i Solari czyli trochę mało. Mancini byłby świetnym transferem ale czy realnym ? Raczej nie.
Cruz... mysle ze koncowke sezonu mial naprwde....dobra...a to ze nie strzelal przez caly sezon..jest chyba wina Manciniego...Zico_FCI pisze:Zgadzam się z Zazą. Interowi jest teraz potrzeby jest ułożony już napastnik, który gwarantuje przynajmniej 20 bramek w sezonie a nie jakiś młokos który może mieć wahania formy.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 maja 2006, 11:33
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 maja 2006, 11:35
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 maja 2006, 11:41
troszku sie nie zrozumielismy...Martin Pellegrino pisze:dzieciol31 porównanie z Piechną miało na celu pokazać, że on nich świat (w przypadku Piechny Polska) usłyszał w momencie, gdy są (byli) już ułożonymi (czyt. zbliżającymi się do 30) zawodnikami (mam dzisiaj jakiś taki dzień pełen wspomnień - tym razem przypomniał mi się Francesco Moriero - debiut w Squadra Azzura w wieku 28 lat, znakomity prawy skrzydłowy eh...)
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 maja 2006, 12:34
dzieciol31 pisze:Toni w Interze?!...powiem jedno... nie za Manciniego. zrewolucje w klubie Inter powinien wlasnie zaczac na tym szczeblu... tu tkwi najwiekszey blad klubu...bo przeciez zawodnicy Internazionale..to fachowcy w kazdym calu...w Mediolanie trzeba reki ktora to wszystko pouklada..i mozna mysle o scudetto
Zico_FCI pisze:Pewnie, że jest. Zakładając odejście Kilyego i Cesara zostaje nam Figo, Deki i Solari czyli trochę mało. Mancini byłby świetnym transferem ale czy realnym ? Raczej nie.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 maja 2006, 12:53
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 maja 2006, 13:00
Łukasz[ACM] pisze:Mancini miał w Interze ciężki okres, ostatnio nawet prasa pisała już dość głośno że Moratti rozmawia z Capello ale ten się nie przestraszył. Myśle że drugą szanse można mu dać, zagrał lepiej niż w ubiegłym roku. Teraz w kluczowej części sezonu brakło mu sił jak i całem Interowi przez co stracili szanse na walke o mistrza oraz odpadli z LM. Wtedy go wszyscy przekreślali i Ty Sero też Ale przyznaje się że nie wierzyłem również w to aby pozostał a teraz jest to bardzo realne więc niech sobie jeszcze posiedzi na ławce trenerskiej ale żeby odnieść sukces Inter musi się naprawde mądrze zachować na rynku transferowym.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 maja 2006, 13:08
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 20 maja 2006, 15:06
Taka plotkaWedług doniesień Roberto Mancini jest zainteresowany sprowadzeniem Stefano Fiore na San Siro.
Aktualny szkoleniowiec Nerazzurri pracował juz w przeszłości z pomocnikiem Fiorentiny, kiedy obaj byli jeszcze w Lazio.
Fiore przebywa obecnie w zespole Violi na wypożyczeniu z hiszpańskiej Valencii, z którą wiąże go kontrakt do 2007 roku.
Włoski piłkarz byłby idealny rozwiązaniem dla Manicniego, dla którego odwiecznym problemem była zawsze druga linia Interu
goofii
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio