Wtedy byliśmy częstochowskim
Prawda. Kulturowo też na pewno nie Śląsk.
Widzimy się jutro na Lidze Młodziczek.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2026, 12:04
Wtedy byliśmy częstochowskim
Prawda. Kulturowo też na pewno nie Śląsk.
Widzimy się jutro na Lidze Młodziczek.
futbolowa
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2026, 12:27
Za bardzo uprościłam, do kwestii wojewódzkiej
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 kwie 2026, 13:55
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 kwie 2026, 14:01
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 30 kwie 2026, 14:04
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 kwie 2026, 14:10
Nie dziwię się bukom, mimo wszystko wiosnę Górnik ma lepszą niż my. Ale mocno wierzę, że naszą przewagą będzie to, że mamy więcej ogrania w meczach o wysoką stawkę. Liczę też na pełną mobilizację u zawodników – Brunes to jest totalny kocur, na pewno zaraz się z nami pożegna, więc byłoby fajnie zdobyć dobre trofeum na pożegnanie. Część zawodników jeszcze nic nie ma w CV, więc to też duża sprawa dla nich. No i starzy wyjadacze, którzy znają smak dobrego zwycięstwacloner pisze: ↑30 kwie 2026, 14:01Ostatnia krajowa porażka Rakowa to właśnie w Zabrzu 3-1, więc w sobotę duet Tomczyk & Ocimek będzie chciał się zrewanżować. Faworytem bukmacherów delikatnym są właśnie żabole i ja też w ekipie Gasparika widzę więcej atutów. Raków popełnia za dużo głupich błedów w obronie, jeśli to wyeliminują to powinno "to wszystko" ruszyć w zespole, ale na dziś szanse oceniam 40-40-20 (Górnik - remis - Raków).
U mnie akurat Twitter jest tym zalany i to wcale nie przez kibiców Rakowa. Podobno ma wjechać nowy branding PP, dużo pisze się o pożegnaniu sędziego Przybyła (będzie ostatnie machanko), VAR też ma jakoś na nowo być zorganizowany.Przema pisze: ↑30 kwie 2026, 14:04Czy tylko ja mam wrazenie, ze w temacie tego meczu mowi sie bardzo malo albo prawie wcale. Gdyby nie podbicie tematu na forum, to zupelnie bym nie pamietal ze to jest grane - w poprzednich latach jakos wiecej sie o tym mowilo (choc pewnie tez z wiadomych wzgledow czesciej mi sie tez pojawialy jakies materialy czy newsiki).
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 30 kwie 2026, 14:13
Bardziej mowie o wiekszych mediach jak, nie wiem, weszlo czy meczyki. Tam bardziej jest nadal grzany mecz Legia - Lech i anulacja czerwonej kartki niz zblizjacy sie final PP.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 kwie 2026, 14:25
Bo tam w ogóle jakaś dziennikarska afera była ostatnio. Nie wiem, czy tak było zawsze, ale w ostatnim tygodniu pierwszy raz o tym usłyszałam – dziennikarze wraz z akredytacjami dostali info, że nie będzie można relacjonować tego, co się dzieje na boisku (nie tylko w formie wideo, ale w ogóle) – i że tylko TV będzie miała do tego prawo. Wydaje mi się, że do tej pory nie było to aż tak blokowane.Przema pisze: ↑30 kwie 2026, 14:13Bardziej mowie o wiekszych mediach jak, nie wiem, weszlo czy meczyki. Tam bardziej jest nadal grzany mecz Legia - Lech i anulacja czerwonej kartki niz zblizjacy sie final PP.
Fakt, ze o Przybyle slyszalem, ale to glownie w kontekscie jego pozegnania a nie samego meczu jako takiego.
Ale pewnie to wszystko sie zmieni najpozniej jutro.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 kwie 2026, 14:33
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 kwie 2026, 14:46
sickstick

NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 kwie 2026, 15:49
Gdzie tam, Oderką się interesuję bo od10 lat mieszkam w okolicy, ale daleko mi do tego klubu. Natomiast Żabolem jestem chcąc-nie chcąc od dziecka, pochodzę z miejscowości Rydułtowy gdzie noworodków z porodówki wypuszczają dopiero jak powiedzą "Jebac Ruch", za pojawienie się na mieście w niebieskiej bluzie zgarniasz wpierdol od razu, a słowo "Torcida" mówisz zamiast "Amen" na końcu pacierza. Od niedawna jeszcze trzeba się było nauczyć nowego zwrotu czyli "Jebać Mara", ale to już się tym martwią obecne dzieciaki, ja uciekłem do opolskiego gdzie możesz stanąć na środku rynku i krzyknąć "Jebac Odre" to co najwyżej ktoś przyjdzie zapytać co to jest Odra.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 30 kwie 2026, 17:24
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 kwie 2026, 17:47
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio