Opisz poprzednika - Strona 181

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 04 maja 2006, 14:03

Corinthians
Jeden z bardziej charakterystycznych userów. No i jako jeden z nielicznych (a może jedyny :think: ) kibicuje drużynie południowoamerykańskiej. Ostatnio wymyślił jakąś mapkę, na której zaznaczają się forumowicze. Raz tam zajrzałem, ale Corinthiansa chyba nie zauważyłem :oops:

Łukasz[ACM]
Fan Milanu, dobry bukmacher (ale i tak wygrałem jeden pojedynek, nie tłumacz się typowaniem na szybkiego :P ). Jest pewny siebie, ale to nie zawsze wychodzi na dobre :P Zawsze jest na bieżąco w sprawach Serie A, więc z jego postów dużo się dowiaduję. Oczywiście pozytywna postać :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 09 maja 2006, 20:32

Co jest z tematem?
Nikt nie che Voida opisac?
No to ja to zrobie. :P
Void, gdyby nie jego "signature", to nigdy bym nie wiedzial jaka jest jego ulubiona druzyna. Nigdy chyba go nie widzialem w zadnym temacie pilkarskim. Czesto, najczesciej, albo tylko :roll: pisze w Hyde Parku, grach forumowych i Eleven Pubie. Lubi bardziej europejska koszykowke od NBA. Wydaje mi sie ze jego ulubionym pilkarzem jest Maldini :) zeby nie wspomniec o Szewczenko. :roll:
Jest jednym z tych urzytkowników ktorych na forum jest malo, a są bardzo przydatki i pozytywni. :)

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 14 maja 2006, 16:44

snake pisze:Co jest z tematem?
Nikt nie che Voida opisac?
No to jest nas dwóch :P

snake
Nie interesuje się chyba zbytnio piłką nożną... Bardziej kręcą go koszykówka i Formuła 1. Ostatnio chyba zaczął się częściej udzielać w temacie "Czy coś ci to movie?" chociaż ostatnio rzadziej tam zaglądam (bo za każdym razem spotykałem posty Bagga o treści "Dajcie za mnie" :angry:). Oprócz tego jest fanem serialu "Zagubieni". Jego idolami pewnie są Robert Kubica i LeBron James ;) Ogólnie spoko żą :)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 maja 2006, 17:42

nikt nie opisuje Void'a więc ja to zrobię 8)

Void nasz forumowy Don Corleone i napewno nie wygląda tak jak typek w jego avku :D
Jest kibicem Milanu a każdego sigmastera który mu pomógł zamieszczony zostaje w jego podpisie 8)
Gra już od dłuższego czasu w Hattricka i już ma coraz lepsze wyniki :shock:
Kiedyś zagrałem z nim spara i mnie rozjechał 2-0 :P To znaczy że jest skazany na HT :twisted:
Chłopak raczej niekonfliktowy i szuka konsensusów bo woli mieć kumpli nież wrogów :wink: Chłopak lubi pooglądać filmy dzięki czemu na pilka.pl nie "padł" emat czy coś ci to movie :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 maja 2006, 12:12

Dombroś dziś skończył 15 lat a dla niektórych może się wydawać że 12 :roll: Postać dość dzwina, kibicuje Barcelonie od czasu przyjścia Ronaldinho. Zadaje dość dużo niepotrzebnych pytań - chyba lubi robić z siebie pośmiewisko. Postać mi obojętna ale umieściłbym ją w katalogu " NeO TP kids " :twisted:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 20 maja 2006, 12:25

Łukasz[ACM] pisze:" NeO TP kids "
'' N(e)O TP kids ''lepiej brzmi :wink:
Łukasz[ACM]
WIerny i ekstrentyczny fan jego zdaniem najlepszej druzyny na świecie AC Milan... jest mądry,pisze inteligentnie pewnie ma koło 20-stki , chyba sie jeszcze uczy [:?: ]
Pisze zwiezłe posty i nie popelnie błędów , dojrzały user
Dombroś
podpis pod nazwą użytkownika mówi sam za siebie :P
Jest takim "gramofonem" wszedzie pisze byle go było widać :P
Na niektorych rzeczach sie zna czego nie można mu zarzucić ....

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 maja 2006, 12:58

krako_91

prawie Dombroś

Łukasz[ACM]

prawie Zaza

:lol:

U Łukasz[ACM] ostatnimi czasu zauwazylem ogromna zwyzke postow na forum co jest spowodowane afera w Calcio. Czuje sie on teraz jak ryba w wodzie. Napina sie IMHO bardziej od Zazy w danych tematach. Nie zawsze sa to posty przemyslane. Moglby sie czasami zastanowic co napisze, ale co mi tam, i tak juz sie dawno odcialem od tego co po niektorzy na forum pisza.

krako_91 na forum znam malo. Ale pare razy widzialem jego posty i mnie nie zachwycily.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 20 maja 2006, 12:59

bagg pisze:prawie Dombroś
no bez przesady :!: :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 maja 2006, 13:12

krako_91 Chłopak ze Śląska.Wielki kibic Górnika Zabrze który jako jeden z nielicznych na forum wieżył w utrzymanie Górnika w lidze :wink: .Ma sporą ilość postów,dołączył na Forum podobnie jak ja.Ma 15 lat 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 maja 2006, 13:12

U Bagga zauważyłem ostatnio ogromną zniżke aktywności na forum co jest spowodowane aferą w Calcio :P Czuje się teraz jak zbity pies ale nie ma się co dziwić. Ogólnie również lubi się napinać ale ostatnio niestety sytuacja Go do tego zmusiła aby zaprzestał chwilowo swojej działalności :D Nieliczny fan Juve którego na swój sposób lubie :P Jego porównanie to nic bardziej mylnego :]

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 maja 2006, 14:06

Łukasz[ACM] ostatnio bardzo żadko jestem na forum dlatego nie moge zbyt wiele o nim powiedzieć. Z tego co wyczytałem z opisu Bagg'a prawie jak Zaza pojęcie "prawie" jest względne, ale jeśli ma chodziaż w połowie taką wiedze o futbolu to nie jest źle :wink:. Jeśli będe wiecej pisął na forum pewnie dojdzie pomiędzy nami do wymiany zdań

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 14:12

Kamilo

Od kiedy jestem na forum nie mialem z nim stycznosci... Albo i mialem...kojarzy mi sie ten gosc z userem kama_reda bo pochodzi z Redy a xywka Kamilo kojarzy sie z kama ;) Tak samo jak tamten kibicuje Bayernowi ;) Tyle z mojej strony ;)

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 20 maja 2006, 14:21

Martinho

Przemądrzałością próbuje schować swoją głupotę. Jak mu wychodzi ? Niech każdy sam oceni.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 14:24

genius

:lol:

Pomincie mnie

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 20 maja 2006, 14:27

Łukasz[ACM] pisze:Postać dość dzwina, kibicuje Barcelonie od czasu przyjścia Ronaldinho
Jak ja kibicuje Barcie od przyjścia R10 to ty kibicujesz Milanowi od przjścia Kaki :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”