FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE) - Strona 20

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 20 maja 2006, 13:35

Roddeck - z dalsza tego obrazu to już sie nie dało ? :lol: :P

Obrazek

Z tego można wywnioskować, że Eto'o nie był na spalonym....

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xiuhcoatl » 20 maja 2006, 16:27

Tak, bo jakby stał 3 cm bliżej, to by zdążyli obrońcy...

Poza tym, jak ktoś już napisał, Puyol nie faulował Eboue, i wolny Henryka po którym to padł gol był odgwizdany niesłusznie. No chyba, że dotknięcie, nawet nie przytrzymanie koszulki Eboue przez Puyola naruszyło stabilność i godność osobistą tego filigranowego i chudziutkiego maleństwa, jakim jest czarnoskóry pan.

Ja bym się cieszył, drodze kibice Arsenalu, że jeszcze karnego nie było dla Barcy. A winę zwalał na Francuza z 14 na plecach, bo wykazał, że na kapitana się nie nadaje. W takim meczu 2 setk, lub chociaż dziewięćdziesiątkii trzeba wykorzystać.

PS Jestem kibicem Realu, ale Barca wygrała zasłużenie, choć nie grała wielkiego meczu. Finał był słaby. Nie lubię tylko, gdy się wszystko zwala na sędziego.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 20 maja 2006, 16:59

mlody_10 pisze:Z tego można wywnioskować, że Eto'o nie był na spalonym....

na tej powtórce jest juz nawet po podaniu chyba bo widac całą piłke miedzy nogami Eboue awiec piłka była juz podana :wink: Tak wiec Barca strzeliła dwie prawidlowe Bramki :jupi: chociaz to było oczywiste :wink: a Kanonierzy żdnej :P

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xiuhcoatl » 29 maja 2006, 15:33

Postanowiłem napisać tu byle co, bo się denerwuję, gdy od kilku dni ostatni post napisał/a niejaki/a Latifa 19. No, teraz będzie barwniej.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”