Wygraj Mundial - konkurs Gazety Wyborczej

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Wygraj Mundial - konkurs Gazety Wyborczej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2006, 8:18

Jak co dwa lata będę startował w konkursie Wyborczej - Wygraj Mundial. Fajna zabawa. Moje drużyny zawsze były jednak na tysiącktórymś miejscu. Zabawa rusza 2 czerwca :)
Do wygrania będzie mnóstwo nagród rzeczowych
(telewizory, dvd, stroje reprezentacji, piłki), natomiast dla zwycięzcy 50
TYS. Zł.
Zgłosić drużynę będzie można tylko poprzez SMS.
Zespół gracza będzie składał się z 18 piłkarzy (4 z jednego państwa) a zmian
w składzie będzie można dokonać tylko 2 razy. Po meczach grupowych - 4
zawodników, a po 1/8 finału dwóch.
Zapowiada się przednia zabawa. Niektórzy z graczy będą mogli na łamach Gazety
rywalizować z VIP-ami.
Kto będzie wysyłał?
PS. SMS chyba 1.22. :P

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2006, 15:30

Ej, ludzie, nie mówcie, że nikt w to nie gra :)
Teraz zmienili zasady, bo na poprzednich imprezach wysyłało się kupony zamieszczane w Wyborczej, a teraz będzie można tylko esem.

O ile się nie myle to jest to samo co "Wygraj ligę", ale ja w to nie gram. Zacząłem grać w 2002 w "Wygraj Mundial" potem oczywiście w 2004 "Wygraj EURO". Zawsze wysyłałem po kilka kuponów. Teraz pewnie wyśle więcej.
Zawsze siedzę po kilka godzin nad składem - ekstra zabawa. Nigdy nie wygrałem. Pamiętam, że na poprzednim mundialu oparłem mój najlepszy team na Hiszpanii, Brazylii i Szwecji. Na EURO poszło mi gorzej, mimo, że miałem dużo Portugalczyków, to znów miałem za dużo Hiszpanów oraz Francuzów :P
Teraz postawię na Portugalczyków i Argentyńczyków głównie. Ale nie tylko, bo wyślę przecież kilka drużyn.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 maja 2006, 15:42

Corinthians pisze:Ej, ludzie, nie mówcie, że nikt w to nie gra
Teraz zmienili zasady, bo na poprzednich imprezach wysyłało się kupony zamieszczane w Wyborczej, a teraz będzie można tylko esem.

O ile się nie myle to jest to samo co "Wygraj ligę", ale ja w to nie gram. Zacząłem grać w 2002 w "Wygraj Mundial" potem oczywiście w 2004 "Wygraj EURO". Zawsze wysyłałem po kilka kuponów. Teraz pewnie wyśle więcej.
Zawsze siedzę po kilka godzin nad składem - ekstra zabawa. Nigdy nie wygrałem. Pamiętam, że na poprzednim mundialu oparłem mój najlepszy team na Hiszpanii, Brazylii i Szwecji. Na EURO poszło mi gorzej, mimo, że
miałem dużo Portugalczyków, to znów miałem za dużo Hiszpanów oraz Francuzów
Teraz postawię na Portugalczyków i Argentyńczyków głównie. Ale nie tylko, bo wyślę przecież kilka drużyn
Hmm
Jak wogóle idzie punktacja ? to jest coś takiego jak np. bramka twojego zawodnika=1pkt dla drużyny, a czerwona kartka= -1pkt ?
Corinthians pisze:Zespół gracza będzie składał się z 18 piłkarzy (4 z jednego państwa) a zmian
Do 4 piłkarzy max z jednego państwa ? czy z 4 reprezentacji dowolna ilość graczy ?
kto pyta nie błądzi :p A ja pytam bo może się skusze :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 maja 2006, 15:42

Eeee mógłbyś podać więcej szczegółów o co kaman albo zapodać jakąś stronkę :> Może bym zagrał, ale nie wiem szczerze o co chodzi za bardzo :oops: :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 maja 2006, 15:48

Sero pisze:Jak wogóle idzie punktacja ? to jest coś takiego jak np. bramka twojego zawodnika=1pkt dla drużyny, a czerwona kartka= -1pkt ?
Nie pamiętam jak to było, ale chyba podobnie jak mówisz. Na pewno jak się rozpocznie konkurs Wyborcza napisze cały regulamin ze szczegółami ;)
Sero pisze:Do 4 piłkarzy max z jednego państwa ? czy z 4 reprezentacji dowolna ilość graczy ?
Można powołać max. 4 piłkarzy z jednej reprezentacji. ;)
Niggaz pisze:Eeee mógłbyś podać więcej szczegółów o co kaman albo zapodać jakąś stronkę
Fakt, nie podałem żadnej stronki, ale wkleiłem tylko to, co na razie jest wiadomo; tak jak napisałem, Wyborcza opisze wszytko ze szczegółami jak się wszystko zacznie :D
Tutaj jest forum tego kokursu:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=41832114
Raczej ciężko jest coś wygrać, ale fajna zabawa zawsze była :P

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 20 maja 2006, 16:05

Ja sie napewno skusze. Nie zbiednieje a i zabawy bede mial co nie miara ;)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 20 maja 2006, 16:09

czyli żeby wygrać wystarczy wysłać jednego sms'a i ewentualnie zmiany tak :roll: :?:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 cze 2006, 17:53

To już jutro :P Kupujcie Wyborczą!!!!!11

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 cze 2006, 14:39

Już... :D

Wszystkie zasady i formalności są opisane w Gazecie Wyborczej. Jest też cała lista piłkarzy.
Oto mój pierwszy skład, który zrobiłem na szybko. Przy następnych będę się już dłużej namyślał :)
Sanchez; Sorin, Marquez, Ferreira; Mascherano, Deco, Figo, Ljungberg; Tevez, Ronaldinho, Villa.
Nie jest tu wypisane zgodnie z pozycjami (stronami), bo tak nie trzeba. Trzeba podać 4 pomocników i po 3 napadziorów i defensorów. Jest też siedmiu rezerwowych. :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”