MŚ znowu zakodowane - Strona 10

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 17:38

Rumeczek pisze:Wie ktoś może na jak długi czas dodają PS extra?

Po mundialu pewnie wylacza... Dodali go tylko na mundial bo podpisali stosowne umowy z operattorami sieci kablowych... Byc moze jakies inne umowy obejmuja dluzszy okres czasu ale watpie w to... Mysle ze po mundialu kanalu tego w wiekszosci sieci kablowch nie bedzie bo byloby to kompletnie nieoplacalne dla Polsatu Cyfrowego

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 20 maja 2006, 17:53

nie zgodze sie z Toba, 4 lata temu dokladnie w takim samym momencie wlaczyli na mulimediach Polsat Sport i jest do dzis, a dla Cyfrowego Polsatu to na reke, ze PS Extra bedzie nadal bo nie dosyc ze Multimedia im placi za prawa do pokazywania tego kanalu to zwieksza sie ogladalnosc danego kanalu a co za tym idzie wieksza kasa z reklam :)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 17:57

Kaczormistrz pisze:lata temu dokladnie w takim samym momencie wlaczyli na mulimediach Polsat Sport i jest do dzis, a dla Cyfrowego Polsatu to na reke

Polsat Sport w przeciwienstwie do PS Extra nie jest kanalem platnym. I dlatego zostal na kablowkach. Polsatowi to nie bedzie na reke bo moze to doprowadzic do spadku sprzedazy dekoderow... Po co placic abonament Polsatowi jak sie ma wszystko w kablowce :?: Mowilo sie na poczatku tego roku ze jesli malo bedzie chetnych na dekodery to PS Extra zostanie czasowo wlaczony do ofert kablowek. I tak sie wlasnie dzieje

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 20 maja 2006, 18:05

Polsat Sport nie jest platny ? :| LOL oczywiscie ze jest platny, za kazdy program telewizja kablowa musi placic jej operatorowi za prawo pokazywania jego, a z tymi dekoderami to mialo byc tak ze jak bedzie slaba sprzedaz to przeniosa mecze na zwykly PS, poprostu Polsat chcial zgarnac wieksze pieniadze znowu od kablowek za prawa do tego kanalu, wszystko jest to samo co na PS tylko ze jest mala zmiana przy logo programu jest EXTRA tylko to, dzieki za uwage :)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 18:12

Kaczormistrz pisze:Polsat Sport nie jest platny ?

Na platformie Polsatu nie jest dodatkowo platny jak PS Extra o to mi chodzi. Na kablowkach nie przetrwa program ktory jest dodatkowo platny na platformie cyfrowej... To tak jakby Canal+ do kablowki wrzucic... Na krotki okres czasu mozna ale na dluzszy wymagac to bedzie placenia sporych pieniedzy co miesiac...I dlatego tak malo osob korzysta z Canal+ w kablowkach bo to jest kanal platny dodatkowo a sama Cyfra+ niechetnie wlacza C+ do sieci kablowych

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 20 maja 2006, 18:15

a ja Ci mowie ze PS Extra przetrwa na kablowkach bo dzwignia tego wszystkiego sa REKLAMY im wiekszy dostep ma do kanalu ludzi tym wieksze zyski sa, ok skonczmy ta pogadanke ;)

Sick
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sick » 21 maja 2006, 12:14

A nie wie ktoś czy do UPC do 9 czerwca włączą PS Extra ?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 maja 2006, 15:50

Sick pisze:A nie wie ktoś czy do UPC do 9 czerwca włączą PS Extra ?

Jak na razie PS Extra jest w kablowkach Multimedia, Vectra i TK Poznan. Warunkiem jest zakup najdrozszych pakietow (zloty w Vectrze, komfort w Multimedii). Co do UPC to prowadzone sa caly czas rozmowy i niewiele brakuje do podpisania stosownej umowy. Abonenci sieci Aster raczej PS Extra w swojej ofercie nie beda miec bo Polsat postawil Aster zbyt wygorowane warunki finansowe.

Zeby ogladac PS Extra na platformie Polsatu trzeba zaplacic abonament o najnizszej wartosci niespelna 50zl...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1305

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 maja 2006, 16:41

Martinho pisze:Jak na razie PS Extra jest w kablowkach Multimedia, Vectra i TK Poznan. Warunkiem jest zakup najdrozszych pakietow (zloty w Vectrze, komfort w Multimedii). Co do UPC to prowadzone sa caly czas rozmowy i niewiele brakuje do podpisania stosownej umowy. Abonenci sieci Aster raczej PS Extra w swojej ofercie nie beda miec bo Polsat postawil Aster zbyt wygorowane warunki finansowe.
ja na całe szczęście mam kablówke Multimedia i będe mógł oglądać wszystkie mecze na Mistrzostwach Świata :D.A co do płatnych programów to w multimedi płaci się za 3 programy Canalu+ 30 zł.

Awatar użytkownika
Xiuhcoatl
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xiuhcoatl » 21 maja 2006, 19:10

Kaczormistrz pisze:nie zgodze sie z Toba, 4 lata temu dokladnie w takim samym momencie wlaczyli na mulimediach Polsat Sport i jest do dzis, a dla Cyfrowego Polsatu to na reke, ze PS Extra bedzie nadal bo nie dosyc ze Multimedia im placi za prawa do pokazywania tego kanalu to zwieksza sie ogladalnosc danego kanalu a co za tym idzie wieksza kasa z reklam :)
I u mnie tak było. Nie miałem PS, w miesiąc przed mundialem włączyli, i mam do dziś.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 maja 2006, 19:18

Xiuhcoatl pisze:I u mnie tak było. Nie miałem PS, w miesiąc przed mundialem włączyli, i mam do dziś.
Nie porownuj PS do platnego dodatkowo PS Extra... Jezeli nawet zostanie na kablowkach to wprowadza dodatkowa oplate za jego odbior pewnie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”