i wtedy przenosi nas na mongolską stronę pełną wirusów

johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 03 maja 2026, 21:02
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 03 maja 2026, 21:07
Tak, wszystko się spina w ostatnim sezonie.Cement pisze: ↑03 maja 2026, 21:02Czy ktoś z forumowiczów obejrzał trzeci sezon Dark? Jeśli tak, to mam pytanie - czy ten trzeci sezon jakoś sensownie spina i wyjaśnia wszystkie wcześniejsze wątki? Jestem po dwóch sezonach i mam trochę wrażenie, że scenarzyści się trochę pogubili, a jak na koniec sezonu 2 okazało się, żeto już lekko zwątpiłem i odechciało mi się to dalej oglądać. Czy w trzecim sezonie też jest taki chaos nie dajacy zadnych odpowiedzi, czy też fabularne klocki w końcu wskoczą na swoje miejsce?Spoiler:oprócz alternatywnych linii czasowych dochodzą równolegle światy
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 03 maja 2026, 23:24
Klocki w końcu wskoczą na swoje miejsce, choć będziesz musiał poczekać do samiutkiego końca na to. Warto dojechać do finału ze względu na klimat ostatniego odcinkaCement pisze: ↑03 maja 2026, 21:02Czy ktoś z forumowiczów obejrzał trzeci sezon Dark? Jeśli tak, to mam pytanie - czy ten trzeci sezon jakoś sensownie spina i wyjaśnia wszystkie wcześniejsze wątki? Jestem po dwóch sezonach i mam trochę wrażenie, że scenarzyści się trochę pogubili, a jak na koniec sezonu 2 okazało się, żeto już lekko zwątpiłem i odechciało mi się to dalej oglądać. Czy w trzecim sezonie też jest taki chaos nie dajacy zadnych odpowiedzi, czy też fabularne klocki w końcu wskoczą na swoje miejsce?Spoiler:oprócz alternatywnych linii czasowych dochodzą równolegle światy
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 07 maja 2026, 16:07
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 09 maja 2026, 19:41
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 11 maja 2026, 23:12
Ja mimo wszystko trwam. Może dlatego że to nigdy nie był dla mnie serial który bym Bóg wie jak kochał. To nigdy nie miało dla mnie podjazdu do np Dextera. Ani zresztą nawet LOST jeżeli już trzymać się seriali które łatwiej porównać do siebie.
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 maja 2026, 22:27
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 maja 2026, 0:50
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 14 maja 2026, 7:58
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 maja 2026, 11:43
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 14 maja 2026, 15:37
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 14 maja 2026, 18:44