Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 20 maja 2006, 20:44
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 maja 2006, 21:06
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 maja 2006, 21:42
gilardino11 pisze:Martinho czy ty wiesz co mówisz
Po pierwsze dzisiejszy Informacja o tym że Inter również może być zamieszany została zamiesczona w La Gazzeta.... i nie mam przekonania że to jest prawda.Po drugie nawet jeśli była by to prawda to Inter może nieponieść żadnych konsekwencji.Porównujesz sytuacje Juve i Milanu.Brawo .Milan jest podejrzany o to że jeden z działaczy Milanu rozmawiał przed meczem z Chievo.I wszyscy zgodnie mówią że Rossonerim nic nie grozi.Natomiast sprawa Juve,Lazio,Fiorentiny jest dużo poważniejsza.Piszesz że w LM byli ustawiani sędziowie .Nie moja wina że Bayern jest słabszy od najlepszych drużyn włoskich a ty na siłe próbujesz szukać usprawiedliwień.Co może dwumecz Milan-Bayern też był ustawiony .Weź się zastanów a nie atakujesz Calcio
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 22:19
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 maja 2006, 22:21
Jak to zmierzyłeś?Martinho pisze:Na pewno na chwile obecna nie jest ona lepsza niz Primera Division.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 maja 2006, 22:27
Martinho pisze: Najlepsze kluby Serie A zamieszane sa w przekrety wiec co ktos ma myslec o tej lidze
Martinho pisze:Na pewno na chwile obecna nie jest ona lepsza niz Primera Division.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 22:32
Sero pisze:Prawo mówi, że klub powinien na 48h przed meczem poznać arbitra, Inter tego nie uczynił i bije się w pierś kara powinna być, ale napewno nie dotkliwa
Sero pisze:Media teraz odciągają uwage od Juve małymi przewinieniami reszty.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 maja 2006, 22:37
Martinho pisze:Oczywiscie ze nie, pokaz mi gdzie ja napisalem ze dotkliwa. Tyle tylko ze troche zabula do zwiazku, nie mozna myslec ze groszaki beda musieli zaplacic...
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 maja 2006, 23:41
Wiem, ale będę się starałSnipp pisze:Nie będziesz obiektywny. Nigdy, jeśli chodzi o Juve, Inter czy Milan. Z prostej przyczyny - nie można być obiektywnym wobec czegoś, co się kocha, bądź nienawidzi.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 21 maja 2006, 8:24
Sero pisze:Zaraz, zaraz gdzie zamieszane w przekręty ? Rozumiem Juve, ale Inter czy Milan w co? bo chyba nie nazywamy przekrętem chęci poznania sędziego kilka tygodni wcześniej. Prawo mówi, że klub powinien na 48h przed meczem poznać arbitra, Inter tego nie uczynił i bije się w pierś kara powinna być, ale napewno nie dotkliwa. Media teraz odciągają uwage od Juve małymi przewinieniami reszty.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 21 maja 2006, 9:13
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 maja 2006, 9:18
Na Rossenerich nic nie ma... tylko domysły i jedna (albo dwie) rozmowy nic nieznaczącego działacza o (UWAGA) nie ustawieniu sedziego, ale wyrażeniu swojego niezadowolenia o arbitrzeMartinho pisze:Z tego co wiem to Milan tez jest zamieszany w ta afere, moze nie jest tak to rozglosnione jak z Juve ale Rossoneri bezpiecznie czuc tez sie nie moga...
O Lazio i Violi jak narazie się tylko mówi, ale nie ma konkretnych dowodów (ja ich przynajmniej nie widziałem). Co do Interu to przejdę do tego za chwilęMartinho pisze:To samo Lazio, Viola i dzisiaj Inter doszedl jeszcze...
Według Twojej teori Włosi w ostatnich latach wydali sporo kasy na LM. Przeważnie do 1/4 dochodzą trzy drużyny (ostatnio zdarzało się, że w 1/2 były trzy). W każdym meczu przekupić sędziego wymagałoby wyłożenia naprawdę sporych pieniędzy... o czym ty wogóle mówiszMartinho pisze:Wszyscy mowia jaka ta liga wloska jest dobra bo w pucharach maja duzo druzyn a tu wychodza przekrety w LM do tego jeszcze (Juve, Inter). Mam nadzieje ze w koncu ze co niektorzy sie opaietaja i nie beda wynosic Serie A ponad niebiosa...
Człowieku naucz się czytać informacje. Z rozmowy Pairetto i Facchettiego wynika, że ten pierwszy informuje tylko, że na mecz z Anderlechtem zostanie przydzielony Grek - Vassaras. Facchetti != Moggi.Martinho pisze:I co z tego ze wloskim klubom idzie niezle w LM jak serdziowie sa ustawiani pod te kluby (Vassaras)...
Nie musisz mieć nadziei... to na pewno zostanie rozwiązane przed mundialem.Martinho pisze:Mam nadzieje ze przed mundialem sie to wszystko wyjasni i winni zostana ukarani...
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 21 maja 2006, 9:50
ten cytat to czesze mnie niezmiernierzeczą naganną jest obrażać klub, który w swojej działalności wielce szanuje zasady Fair Play i uczciwości.
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 maja 2006, 10:18
Ale czy znając sędziego dwa dni przed meczem to nie można go przekupić? Jeśli chciałoby się "ustawić" sobie śedziego to równie dobrze można to zrobić znając go dwa tygodnie czy dwa dni przed spotkaniem. Po co była Facchettiemu ta wiedza zostanie pewnie tylko jego tajemnicą (chyba, że rzeczywiście to tylko ciekawość).RzuR pisze:czy mozna byc az tak naiwnym,zeby przypuszczac ze kwestia poznania arbitrow przez wierchuszke Interu byla podytkowana tylko ciekawoscia?!?!?!przeciez to jest totalnie bez sensu,ludzie!!!to ze tam szly przekrety jest wysoce prawdopodobne,a jesli ktos sadzi dalej ze to tylko kwestia ciekawosci i "niewinne"nagiecie regulaminu to jest naprawde naiwny..
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 21 maja 2006, 10:34
...gratuluje dobrego nastroju..(chyba, że rzeczywiście to tylko ciekawość).
RzuR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio