Jak będę miał od któregoś z nich odpowiedź z jakąś datą choćby prawdopodobną to podzielę się tym tutaj. Oczywiście nie dzieje się nic strasznego. To raczej norma tutaj że terminy są przekraczane
No może przyznam że gdy oba półfinały poszły na przestrzeni dwóch dni to gdzieś tam po cichu liczyłem że może Mates i Cement zechcą kuć żelazo póki gorące i zagrać też finały na w miarę aktualnym vibe ale też się jakoś przesadnie na to nie nastawiałem
W każdym razie uznałem że dziś trzeba temat odświeżyć i czysto na wszelki wypadek chcę naszym obu szanownym finalistom przypomnieć o jeszcze jednej zasadzie która jest w przepisach przy grze do 2 wygranych a z której jeszcze do tej pory nikt nie skorzystał. Otóż jeżeli któryś z was się obawia że dany termin jest ryzykowny bo się martwi co się stanie jak po dwóch czy trzech partiach wciąż nie będzie rozstrzygnięcia a nie będzie mieć danego dnia czasu na granie dłużej to przypominam że zasady pozwalają też w takiej sytuacji przerwać rywalizację, wkleić nam na forum to co zostało rozegrane do tej pory wraz z aktualnym stanem rywalizacji i wiadomością że będziecie kontynuować w inny dzień. Warunkiem jest to żeby minimum dwie partie poszły przy jednym umówieniu się, chociaż jakby się zdarzyło że zagracie jedną i przerwiecie bo komuś coś mega ważnego wypadło to też was za to nie rozstrzelamy i pozwolimy wkleić tylko jedną ratę, jedną partię
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
To tak na wszelki wypadek przypominam bo już drugą z rzędu edycję gramy do 2 winów te decydujące boje i do tej pory nikt nie skorzystał z tego punktu regulaminu. Może nie będzie to konieczne ale dla porządku chciałem naszym finalistom o tym też przypomnieć.
No i przy okazji odświeżyć dziś temat.
@Mates @Cement @gumi2006 @Samuraj @venomik @czubatka @FILIPPO828 @futbolowa @Mr.Chris @yedraz @Eyesmon @DDK