Cóż... wydawało się, że zatrudnienie Spalettiego to w końcu jakiś krok w przywróceniu normalności. Dziś wszyscy sympatycy Juve dostali mokrą szmatą w twarz. Od trenera i piłkarzyków.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 17 maja 2026, 15:10
Cóż... wydawało się, że zatrudnienie Spalettiego to w końcu jakiś krok w przywróceniu normalności. Dziś wszyscy sympatycy Juve dostali mokrą szmatą w twarz. Od trenera i piłkarzyków.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 17 maja 2026, 15:14
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 maja 2026, 15:21
To nie ma związku. Kończymy ten sezon na oparach, z zajechanym Yildizem, który to wszystko ciągnął.Nebula RN pisze: ↑17 maja 2026, 15:14Ja myślę, że to nie jest zły kierunek.
Śmieje się jedynie z tego, że miał do zrobienia Top4 i wtedy automatyczne przedłużenie kontraktu.
W trakcie sezonu,kiedy cel nie był osiągnięty, dostał nowy, dłuższy kontrakt i nagle się.... zjebało.
Tak się nie robi, a Juve po raz kolejny ten sam błąd zrobiło.
10
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 17 maja 2026, 15:34
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 17 maja 2026, 15:35
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 maja 2026, 15:55
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 17 maja 2026, 16:21
No a to że Yldiz jest zajechany, a drużyna na oparach to chyba temat do trenera.10 pisze: ↑17 maja 2026, 15:21To nie ma związku. Kończymy ten sezon na oparach, z zajechanym Yildizem, który to wszystko ciągnął.Nebula RN pisze: ↑17 maja 2026, 15:14Ja myślę, że to nie jest zły kierunek.
Śmieje się jedynie z tego, że miał do zrobienia Top4 i wtedy automatyczne przedłużenie kontraktu.
W trakcie sezonu,kiedy cel nie był osiągnięty, dostał nowy, dłuższy kontrakt i nagle się.... zjebało.
Tak się nie robi, a Juve po raz kolejny ten sam błąd zrobiło.
Było blisko 2.(!) miejsca, będzie szóste. Płaska tabela i pyk - mamy, co mamy. Takie wpadki jak dziś z Violą się zdarzają (szkoda że akurat w takim momencie). Mnie chyba mimo wszystko bardziej boli niewykorzystanie słabości Milanu w bezpośrednim meczu, który graliśmy z zaciągniętym ręcznym.
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 17 maja 2026, 16:41
Że" wspaniali" to nie dyskutuję.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 maja 2026, 17:30
Gra tym, co ma. Jak dołował, zmienił go na Perina (który wyglądał lepiej od byłego bramkarza Monzy, ale też nie jakoś wybitnie), potem gdy ten doznał kontuzji, Di Gregorio wskoczył znów do składu, wyciągnął karnego i obronił kilka fajnych piłek. Tu trudno mieć pretensje o decyzje personalne.Nebula RN pisze: ↑17 maja 2026, 16:21Tak samo jak decyzje kadrowe, choćby z tym Di Gregorio.
Albo miał niefarta, że Vlaho był pół sezonu kontuzjowany a dostał bezproduktywnych Davida i Opendę. Vlaho jest sowicie opłacaną "9", od tego jest, żeby strzelać.Nebula RN pisze: ↑17 maja 2026, 16:21I tak miał farta, że Dusan ostatnio mógł grać i wturlał bramki za 6 pkt w ostatnich meczach dwóch
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 17 maja 2026, 17:59
sci
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 17 maja 2026, 18:13
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 17 maja 2026, 18:46
MazurXIII
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin