Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 146

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 maja 2006, 13:48

Stan Mic pisze:To prawda, ale przez niemal całą karierę jest postrzegany jako zawodnik, który strzela gola za golem dla Barcelony, a już od dawna tym zawodnikiem nie jest... Kontuzje, problemy osobiste i wiele innych czynników, w tym także lenistwo sprawiły, że jest już tylko cieniem tamtego zawodnika, a nadal odbiera honory jako... "Bóg Football'u"
Bo dla wielu jest tym Bogiem :] Pamiętaj że jego forma jest spowodowana różnymi czynnikami ale każdy z nich można usunąć i starać się o wielki powrót Ronaldo. Zobaczymy co pokaże na MS, potencjał ma napewno olbrzymi i jeżeli go wykorzysta to on będzie strzelał bramki dla Brazylii. W Realu Brazylijczyk tez pokazywał swoje umiejętności, nie wiem czemu zarząd Realu się za niego porządnie nie weźnie.
Królewscy będą chcieli teraz napewno odebrać Barcelonia mistrza, aby tego dokonać to potrzebują własnie Ronaldo. Przypomne Ci że już w tym sezonie szedł łeb w łeb z Eto`o ale niestety kontuzje go wykluczyły z gry. Wkońcu nie każdy zyskuje ksywke " El Fenomeno " a dla niektórych jak np. Niggaz " El Grodo " :D:P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 maja 2006, 14:01

Łukasz[ACM] pisze:Wkońcu nie każdy zyskuje ksywke " El Fenomeno " a dla niektórych jak np. Niggaz " El Grodo "
El Gordo jak już a poza tym nie ja to wymyśliłem. Kibice na stadionie tak krzyczą czasami :wink:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 maja 2006, 14:04

stan_mic pisze:
makis pisze:... powiedz mi dlaczego uwazasz, ze Ibra bylby zbawieniem ataku Realu Question Jesli ktos tu jest przeceniany, to chyba wlasnie on.
"Zbawieniem"!!?? Czy ja tak napisałem!?
Napisales, ze gdyby w Realu gral Zlatan, to nasz najlepszy strzelec mialby wiecej goli niz te 14 strzelone przez Ronaldo.Odbieram to wiec, jako Twoj zarzut w kierunku naszego napadu. Szkoda, ze nie uwzgledniles kilku miesiecy, podczas ktorych Brazylijczyk sie leczyl. W ogole nie przesadzalbym z tym, ze R9 strzelal duzo bramek tylko w PSV czy Barcelonie. Podczas czterech lat gry na Santiago Bernabeu strzelil odpowiednio 30, 31 (Pichichi), 24 i 14 goli. Nie liczac ostatniego sezonu calkiem sporo. Tak wiec nie przesadzajmy. Ronaldo nie raz juz powracal po roznych problemach. Ja bym go tak szybko nie skreslal. Poza tym dziwi mnie Twoj brak cierpliwosci wzgledem niego, skoro masz jej az nadto dla Raula.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 21 maja 2006, 14:10

Niggaz pisze:
stan_mic pisze:
Niggaz pisze:Mimo, że ostatni raz ponad 20 bramek w sezonie strzelił pewnie z 6 lat temu.
Nawet niechce mi się tego komentować...
A jednak nalegam. Dużo się pomyliłem? Z ciekawości pytam bo to był strzał. Kiedy ostatni raz Raul strzelił ponad 20 goli w lidze? Jaki to był sezon?
Jakoś nigdy nie liczyłem się z twoim zdaniem, więc i tym razem zawiodę Cię... Chcesz to możesz sobie sprawdźić, ja jakoś nie odczuwam takiej potrzeby. Może jestem dziwny, może naiwny!? Ale ja jakoś nigdy nie narzekałem na grę Raul'a, czasem tylko odczuwałem niedosyt, gdy widziałem jak cała drużyna (w tym Raul) pracowała na strzeleckie popisy tylko jednego napastnika (czytaj Ronaldo)
fieldy pisze:a ja chciałbym abyś napisał [Stan_mic] czy twoim zdaniem Ronaldo był przereklamowany w PSV i Barcie, tak jak wyżej napisałeś
Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta... Jeśli miałbyś nadal, z tym kłopot poproś może o pomoc rodziców, albo może starsze rodzeństwo (sam pewnie lepiej wiesz kogo... )
fieldy pisze:Cytat:
Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta...

no to tak w poprzednim pisałeś, ze był dobry w Barcelonie, a w jeszcze wczesniejszym, że przez całą karierę był przereklamowany. Zdecyduj się

Ok poprawiłem pierwszy post!! Teraz już nawet Ty zrozumiesz...
Ostatnio zmieniony 21 maja 2006, 14:22 przez stan_mic, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2006, 14:14

Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta...
no to tak w poprzednim pisałeś, ze był dobry w Barcelonie, a w jeszcze wczesniejszym, że przez całą karierę był przereklamowany. Zdecyduj się
stan_mic pisze:Jeśli miałbyś nadal, z tym kłopot poproś może o pomoc rodziców, albo może starsze rodzeństwo (sam pewnie lepiej wiesz kogo... )
trudno byłoby pytac rodziców, ale to nie twoja sprawa, wiec wara od nich

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 maja 2006, 15:25

stan_mic pisze:Jakoś nigdy nie liczyłem się z twoim zdaniem, więc i tym razem zawiodę Cię... Chcesz to możesz sobie sprawdźić, ja jakoś nie odczuwam takiej potrzeby.
Sprawdziłem.

W sezonie 2000/2001 Raul strzelił 24 gole w lidze. Od tamtej pory już się do tej granicy nie zbliżył. Ale to tak swoją drogą tylko. Z ciekawości sprawdziłem i okazało się, że moje przypuszczenia były słuszne :]

A Ronaldo dalej przereklamowany mimo tego co napisałem :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 21 maja 2006, 15:57

stan_mic pisze:Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta...
Wiesz co, Ty lepiej o inteligencji nie pisz :lol:

Żeby OT nie było to powrócę jeszcze na chwilę do Zlatana. Nie rozumiem dlaczego teraz wszyscy piszą, że nie nadaje się do Realu. Jakby nie było jeszcze rok temu wszyscy przyjęli by go z wyciągniętymi rękami. Prawda, że ten sezon był dla niego nieporozumieniem ale nie można zapominać że zawodnikiem jest świetnym i idealnie pasowałby do gry Realu. Tylko powiedzmy sobie szczerze że nie jest to taki typ napastnika który zastąpiłby Ronaldo w strzelaniu bramek. Podsumowując, jeśli chodzi o transfer Zlatana to jestem na tak ale za rozsądną cenę, jeśli Juve będzie chciało za dużo kasy to niech sobie siedzi w Serie B :P

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 21 maja 2006, 16:23

Niggaz pisze:Sprawdziłem

No i co z tego, że sprawdziłeś!? Nie wiem, na co liczysz? Myślisz, że nagle zapałam wielką miłością do Ronaldo? A może uznam, że Raul jest całkowicie bezużyteczny!? Tylko, dlaczego mimo tych bramek Ronaldo i tej bezużyteczności (twoim zdaniem... jak domniemam) Raul'a kibice w Madrycie mają ciągłe pretensje właśnie do R9, a nie do R7..., którego zresztą bardzo szanują... ? Może, dlatego, że "ten" R7 pracuje ciągle na "tego" R9, a "temu" R9 czasem nawet nie chce się dobiec do kierowanych do niego piłek... ? A może, dlatego, że Raul lepiej wykonuje swoją pracę na boisku niż Ronaldo swoją (a nie jest to to samo zadanie... )? To, że to nie Raul jest pierwszym strzelcem drużyny to nie do końca jego wina..., lecz zapatrzonych w Ronaldo kolejnych trenerów Real'u, którzy z czasem zapomnieli, że Raul też potrafi dużo strzelać i cofneli go niemal na środek boiska. A on już chyba nie raz udowodnił, że potrafi strzelać gole.
brylancik pisze:
stan_mic pisze:Jeśli jesteś choć trochę inteligętny możesz wywnioskować moją opinię na ten temat z poprzedniego posta...
Wiesz co, Ty lepiej o inteligencji nie pisz :lol:
Jeśli twoim zdaniem błędy ortograficzne świadczą o braku inteligencji to bravo chyba zacznę Cię podziwiać :rydzyk: ... Ja zawsze myślałem, że to po prostu świadczy, że szybko i dużo się pisze i nie wszystko da się zauważyć...
Ostatnio zmieniony 21 maja 2006, 16:31 przez stan_mic, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 maja 2006, 16:27

Moze dlatego, ze Raul to jest ulubieniec kibicow, wieloletni kapitan, itd. ktory jakby nie gral to i tak bedzie 'najlepsiejszy'?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 maja 2006, 16:28

Stan_mic to napisz mi dlaczego Raul nie jest bezużyteczny i nic nie gra. Pomijam fakt że jest ikoną Realu i kiedyś strzelał ogrom bramek.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 21 maja 2006, 16:48

bagg pisze:Moze dlatego, ze Raul to jest ulubieniec kibicow, wieloletni kapitan, itd. ktory jakby nie gral to i tak bedzie 'najlepsiejszy'?
No chyba, żeby być tym ulubieńcem kibiców to trzeba coś dla ich klubu zdrobić... Za darmo nikt nic nie dostanie...
Łukasz_ pisze:Stan_mic to napisz mi dlaczego Raul nie jest bezużyteczny i nic nie gra
To, że uważasz, że jest bezużyteczny to jest twoje zdanie (i pewnie jeszcze "paru" obserwatorów), z którym ja się nie zgadzam. Nie widzę sensu pisać dlaczego ja nie mam tego samego zdania, co ty, bo i tak pewnie będziemy się różnić. Inni mogą uważać coś innego np., że to Ronaldo jest bezużyteczny, a jeszcze inni, że Casillas... To jest prawo kibica...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 maja 2006, 17:09

stan_mic pisze:No i co z tego, że sprawdziłeś!? Nie wiem, na co liczysz? Myślisz, że nagle zapałam wielką miłością do Ronaldo? A może uznam, że Raul jest całkowicie bezużyteczny!?
??!!!!11 !! ? !??? !11!?

Na nic nie liczę. Sprawdziłem z ciekawości. Moje przewidywania okazały się zgodne z prawdą co dało mi pewnego rodzaju satyskację. Tyle.

Ogólnie miałem sobie odpuścić bo w sumie nie mamy o czym dyskutować, ale jedno zdanie nie pozwala mi przejść obok niego obojętnie...
stan_mic pisze:A może, dlatego, że Raul lepiej wykonuje swoją pracę na boisku niż Ronaldo swoją (a nie jest to to samo zadanie... )?
Ja wiem, że mają inne role. Przynajmniej po części. Ronaldo musi strzelać bramki. Robi to.

Napisz mi co musi robić Raul i z jakim skutkiem to robi :]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2006, 17:20

stan_mic pisze: No chyba, żeby być tym ulubieńcem kibiców to trzeba coś dla ich klubu zdrobić... Za darmo nikt nic nie dostanie...
ale on bardzo wiele zrobił i co do tego nie ma wątpliwosci, ale jak już Niggaz odszukał, zrobił to 6 lat temu. Ty żyjesz ciągle przeszłością, Raul powinien mieć miejsce w składzie bo 6 lat temu był kapitalnym zawodnikiem ?
Ronaldo strzela chociać te bramki, ile Raul strzelił przez cały sezon ? 5 goli ? chyba tak. Trochę mało jak na tak przydatnego piłkarza. Ile miał asyst ? Bo piszesz, ze podaje, choć będziesz penwnie się upierał, ze Ronaldo się nie stara i dlatego Raul ma mniej asyst ?

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 21 maja 2006, 17:32

Niggaz pisze:Napisz mi co musi robić Raul
Przedewszystkim pracuje na to, by drużyna nie wypadła z rozgrywek LM jak miało to miejsce jeszcze niedawno z Barceloną, która wypadła z pierwszej czwórki La Liga...
Niggaz pisze:i z jakim skutkiem to robi
Jak dla mnie zadowalającym... Właściwie nie pamiętam sezonu LM, bez Real'u (ostatnio miało to miejsce chyba po odejściu Ivan'a Zamorano w czasie montowania nowej ekipy... dawno dawno temu)
fieldy pisze:Bo piszesz, ze podaje, choć będziesz penwnie się upierał, ze Ronaldo się nie stara i dlatego Raul ma mniej asyst ?
Asysty nie są do końca wykładnikiem przydatności w drużynie...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2006, 17:38

stan_mic pisze:Asysty nie są do końca wykładnikiem przydatności w drużynie...
stan_mic [']

czyli nie strzela za duzo goli, nie asystuje za dużo, ale walczy o wejście do pucharów, skarb nie napastnik 8)
stan_mic pisze:Jak dla mnie zadowalającym...
Raul jest napastnikiem strzelił 5 goli [popraw mnie jak źle mówie] asyst miał ... nie wiem ile, penwie też z 5 [popraw jak źle] ale jestes zadowolony ogólnie bo walczy na boisku. Rasiak tez walczy :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”