Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 maja 2026, 20:28
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 26 maja 2026, 20:39
Mr.Chris
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 maja 2026, 21:18
Dlatego napisałem że za 40mln do United to uczciwa cenaMr.Chris pisze: ↑26 maja 2026, 20:39Yep. Odbił się 5 lat temu od ligi w wieku 19 lat i to najważniejsze w jego karierze40mln to coś co można zaryzykować, bo teraz w przypadku skrzydłowych to stawki za rezerwowych, a na Jamali tego świata nas nie stać skoro na pomoc wydamy pewnie co najmniej 150mln.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 27 maja 2026, 14:22
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 27 maja 2026, 17:53
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 29 maja 2026, 9:39
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 cze 2026, 10:30
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 02 cze 2026, 10:16
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 cze 2026, 23:30
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 03 cze 2026, 0:13
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 03 cze 2026, 0:23
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 cze 2026, 0:46
to też nie jest tak, że bierzemy jakiegoś nieudacznika, bo on we Włoszech ma dobrą renomę. Ja po prostu nie ufam transferom z Serie A, zwyczajnie rzadko to wypala i nawet jeśli ten Ederson jest spoko zawodnikiem, to po prostu nie zdziwię się, jak zmiana ligi będzie turbo bolesna i będzie się odbijał od rywali jak dzieciak. Poza tym, patrząc na różne statsy, to taki typowy piłkarz niezły we wszystkim, niezbyt wybitny w niczym (ale może się mylę, bo go nie znam dobrze). Ma być następcą Ugarte, więc poprzeczka zawieszona wybitnie nisko, ale to nadal nie jest mój typ.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 03 cze 2026, 1:30
Nie oglądasz Serie A na 100% i pierdolisz o Edersonie, jakby to był ogórek. To bardzo fajny piłkarz, jeden z architektów wygranej Atalanty w LE, ale dla takich typów jak ty, lepszy byłby ogóras z PL typu Wharton za 100 baniekBassu pisze: ↑03 cze 2026, 0:13Boże miej nas w opiece z tym złomem w środku pola.
Fred zwykł mawiać „niosę foretapian, by inni mogli grć”. Problem w tym że ten fortepian to keyboard do grania dancingów w remizie. Z takim silnikiem dojedziemy do pierwszej górki. Tyle opcji na rynku a my zakochani w SerieA
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 03 cze 2026, 2:44
Ale co z tego, że sprawdzają się w Serie A? W Premier League z jakiegoś powodu mało który zawodnik z Serie A się sprawdza i nie mówię tu tylko o United. Z La Liga, z Bundesligi, czy z ligi portugalskiej jest tego sporo. Z tych lig przychodzi do Anglii najwięcej jakościowych zawodników, ale Serie A jest nie wiem, niekompatybilna? Nie mówię tu, że nie macie dobrych zawodników, ale ci którzy długo grali we Włoszech po prostu rzadko sprawdzają się w angielskim footballu. Z ostatnich lat z dobrych transferów kojarzą mi się tylko Calafiori i Tonali.Sh00t pisze: ↑03 cze 2026, 1:30Nie oglądasz Serie A na 100% i pierdolisz o Edersonie, jakby to był ogórek. To bardzo fajny piłkarz, jeden z architektów wygranej Atalanty w LE, ale dla takich typów jak ty, lepszy byłby ogóras z PL typu Wharton za 100 baniekBassu pisze: ↑03 cze 2026, 0:13Boże miej nas w opiece z tym złomem w środku pola.
Fred zwykł mawiać „niosę foretapian, by inni mogli grć”. Problem w tym że ten fortepian to keyboard do grania dancingów w remizie. Z takim silnikiem dojedziemy do pierwszej górki. Tyle opcji na rynku a my zakochani w SerieA![]()
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio