Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 maja 2026, 11:31
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 maja 2026, 11:32
wszyscy mowia o poteznej ofensywie psg, ale to co ich odroznia od bayernu czy barcelony to wlasnie to, ze oni rowniez na tylach sa bardzo trudni do ugryzienia. no moze w tym sezonie graja ze slabszym bramkarzem, ale w sumie tego nie wiem, bo nie ogladam tego safonova tak co tydzien zeby miec opinieChlopaczek pisze: ↑30 maja 2026, 10:06Nadszedl dzien dzisiejszy.
Oby Arsenal napisal historie i zdobyl Lige Mistrzow. Moze nie graja pieknie ale bedzie godne to i sprawiedliwe w porownaniu z Paryzem.
Czym blizej meczu rosnie moje przekonanie ze moga to zrobic. PSG trzeba sobie powiedziec szczerze wydaje sie lepsza druzyna ze wzgledu na ofensywe ktora zawsze bardziej rzuca sie w oczy niz defensywa ale roznica calosciowo nie jest duza i wynik jest sprawa otwarta.
Odrobina szczescia oraz dyspozycja dnia po stronie Arsenalu i Arteta staje sie legendarnym trenerem. A pozniej musi sie poprawic bo jest znowu u mnie na cenzurowanym.
Go Gunners.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 30 maja 2026, 11:34
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 30 maja 2026, 11:52
Arro
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 maja 2026, 12:04
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 maja 2026, 12:06
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 30 maja 2026, 12:35
Hannibal
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 30 maja 2026, 12:43
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 30 maja 2026, 13:11
A ja wręcz przeciwnie, że któryś z Paryżan złapie czerwo, no ale zobaczymy (bo to jedna z nielicznych szans by Londyńczycy byli górą)?fieldy pisze: ↑29 maja 2026, 19:49Mam takie swoje obawy, że np. jakieś czerwo wpadnie, czy karny (bo w lidze nie było w całym sezonie), a w ostatnim finale (2006) Lehmann wyleciał z kartką po 18 minutach... ale też z drugiej strony czuję, jakby sporo osób nie doceniało tego co Arsenal gra w tym sezonie...
Faktycznie, to chyba najsłabsze ogniwo?
Prawda?
A o tym miałem też napisać, Kylianek opuścił PSG, żeby wygrywać puchary, więc poszedł do Realu i uczynił z tego klubu mem (no tak z grubsza).
W wysokie zwycięstwo też nie wierzę, Arsenal aż tak się nie posypie w obronie jak Inter.
yedraz
matt_
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 30 maja 2026, 15:06
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 maja 2026, 16:52
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio