Lost - Zagubieni [serial] - Strona 25

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 maja 2006, 0:11

meecik_mks pisze:Tak sie składa, że ja nie widziałem, tych zdjec i własnie popsułeś mi troche zabawe... Confused

Dokladnie, bana mu :wink:

Czytałem tez, że w 3 serii Henry ma być normalną postacią w LOST, tak samo Desmond...

Ci tez :wink:

Swoja droga bardzo mnie intryguje Locke, John Locke :P Bije od niego taka aura tajemniczosci...

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 19 maja 2006, 8:47

meecik_mks pisze:Tak sie składa, że ja nie widziałem, tych zdjec i własnie popsułeś mi troche zabawe...
widziałem jedno zdjęcie i tam był Desmond na plaży więc rozkminka prosta :))

Co do historyjki to ciekawe czy Eko juz coś przeczytał w raporcie.. czyżby się czegoś domyślał ??
meecik_mks pisze:A nie ciekawi cie, dlaczego oni ?! Skad wiedzą, że Sawyer to James Ford ? Chyba sie mało interesujesz....
Dziś jak wstałem to była moja pierwsza myśl :)) Skąd oni mają takie informacje o Nich <Lostach>?? no cóż wszsytko się wyjaśni za tydzień...

Może zacznijmy spekulować co może sie stać ?? :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 maja 2006, 16:53

jackieboy pisze:widziałem jedno zdjęcie i tam był Desmond na plaży więc rozkminka prosta Smile)

Rozkminka? :shock:

Co do tego ze widziales fote, na ktorej on byl na plazy, nie oznacza od razu, ze przyplynal lodka.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 19 maja 2006, 17:40

Wy też to oglądacie?:) To już mania jest ;]

Wy oglądacie odcinki z neta ściagnięte czy na AXN? Bo ja ściągam a potem oglądam jeszcze raz bez napisów na AXN ;)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 20 maja 2006, 11:56

lisek_chz pisze:Wy oglądacie odcinki z neta ściagnięte czy na AXN?
ah, co by to bylo bez neta :wink:
2x22 to taki typowy odcinek, ktory jeszcze trzyma w napieciu i nie pozwala, zeby ludzie mogli sie domyslec o prawdziwej koncowce. Chodzi o to ze gdyby juz teraz polowa spraw sie wyjasnila to sama koncuwka bylaby mniej ciekawa, a tak to wszystko co najlepsze bedzie pokazane na samym koncu, tak jak ma byc.
Nie podoba mi sie zachowanie Eko. Byl taki przejetyzeby zbudowac swoj kosciulek, a teraz obchodzi go tylko przyciskanie guzika.
Locke, cos planuje, to widac, ale jeszcze nie wiadomo co. Wydaje mi sie ze on pierwszy zauwzyl ludke i sie wystraszyl/zaskoczyl i poszedl gdzies tam...
Lakier pisze:Co do tego ze widziales fote, na ktorej on byl na plazy, nie oznacza od razu, ze przyplynal lodka
No wlasnie. Problem jest taki ze tego kolesia ostanio widzielismy jak rozmawial z Jackiem i uciekl gdzies na wyspie, powidzial wtedy: "Zobaczymy sie w innym swiecie".

Mam takie pytanie: Jest mozliwe wg was ze trzeci sezon bedzie kontynuowal poza wyspa? Nie mowie ze odrazu wydostana sie z tamtad, ale np. w polowie 3 serii...?

Awatar użytkownika
Totti16
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totti16 » 20 maja 2006, 12:16

no i warto dodać że będą 2 odcinki naraz.... 2 godziny oglądania,nie moge się doczekać :)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 maja 2006, 12:52

Wątpię, żeby 3 sezon był kręcony gdzie indziej niż na wyspie. Jak sama nazwa wskazuje Lost - Zagubieni. :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 maja 2006, 18:36

Kilka spoilerów:

- DESMOND został poślubiony do Penny!!
- LIBBY Marring do widmore Charles!!
- Desmond Purchased łódź od Libby!!
- SZEPTY wracają!!
- Inny LOCKDOWN zdarza się!!
- Reszta CYWILIZACJI została zniszczona!!
- Sayid jest zastrzelony w skrzyni!!
- Michael ZASTRZELI straże w nowym bunkrze DOOR
- KELWIN spowodował WYPADEK nie guzik!!
- Kiedy stoper dociera do zera, 4 dużego PILLERS wychodzi z ZIEMI!!
- WEWNĄTRZ wylęg drzwi tam są 3 LUDZI łączonych na stole!!Oni SĄ specjalnym jak WALT!!
- KATE nie umiera!!

I trailer do ostatniego odcinka :arrow: KLIK

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 20 maja 2006, 19:16

Pasztet pisze:I trailer do ostatniego odcinka
Cholernie ciekawy. :) Zapowiada sie cos niesamowitego. :)

Tutaj tez macie trailer i pare spoilerów

Dasmond w kurtce "Dharmy". Czyzby nalezal do nich od poczatku?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 maja 2006, 21:21

lisek_chz pisze:Wątpię, żeby 3 sezon był kręcony gdzie indziej niż na wyspie. Jak sama nazwa wskazuje Lost - Zagubieni. Smile

Co ma wspolnego slowo 'Lost' z wyspa? :lol:

snake pisze:Dasmond w kurtce "Dharmy". Czyzby nalezal do nich od poczatku?

Przeciez on wciskal przedtem guzik w hatchu, wiec mial dostep do ubran dharmy.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 20 maja 2006, 21:50

lisek_chz pisze:Wątpię, żeby 3 sezon był kręcony gdzie indziej niż na wyspie. Jak sama nazwa wskazuje Lost - Zagubieni. Smile

Co ma wspolnego slowo 'Lost' z wyspa? :lol:
Chodziło mu pewnie o to, że są na wyspie, bo zaginęli. Gdyby akcja toczyła się poza wyspą, nie byli by już zaginięci i nazwa lost nie pasowałaby do serialu. :)
Przeciez on wciskal przedtem guzik w hatchu, wiec mial dostep do ubran dharmy
To prawda, nie skojarzyłem.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 maja 2006, 0:04

snake pisze: Chodziło mu pewnie o to, że są na wyspie, bo zaginęli. Gdyby akcja toczyła się poza wyspą, nie byli by już zaginięci i nazwa lost nie pasowałaby do serialu. :)
to chyba nie do konca wiesz o co chodzi z tym tytulem...

co do odcinka, byl niezly, kilka spraw mi sie rozjasnilo...Lock na 100% wie o czyms o czym nie wie cala reszta, Said jednak ma leb na karku, z tego co pamietam to Walt pojawial sie lekko mokrawy z dziwnie swiszczacym glosem, teraz widac bylo ze jest calkiem normalny...ciekawe o co chodzi :idea: ten czrny dymek, ten niedzwiadek :idea:

w srode ladnie bedzie sie dzialo :D

ps.orientuje sie ktos od kiedy rusza 3 seria???

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 22 maja 2006, 11:54

Gomez pisze:ps.orientuje sie ktos od kiedy rusza 3 seria???

Na jesien :)

Natomiast 13 albo 12 czerwca, bedzie lecieć ponownie 1 seria :)

Ogolnie czekam z niecierpliwością na ten ostatni 2 godzinny odcinek :) Widziałem jeden trailer i musze powiedzieć, że zapowiada sie niezła jazda :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 maja 2006, 14:11

W końcu jakiś odcinek, po którym chce się czekać na następny. A łódka na koniec, to chyba powrót scenarzystów do formy z pierwszej serii, bo w drugiej już rzadko udawało im się nagłym zwrotem podgrzać sytuację.

Myślę, że łodką przypływa nowa postać, bo przecież trzeba dać zastępstwo za apodyktyczną Anę Lucię, która za bardzo nie wyszła scenarzystom i nie dziwę się, że odpadła. W końcu najsłabsze ogniwo :lol:.

W drugiej serii popełniono masę bledów, które czyniły akcję nieatrakcyjną.
:arrow: Schowanie Locke'a pod ziemię, zrobienie z niego kretyna i fanatyka, co rozwaliło kompletnie całą tą aurę tajemniczości (rozumiem, że zamiennikiem mial być Eko, ale po zaledwie jednej retrospekcji przestałem być ciekaw tej postaci, nie była niczym w stanie zaskoczyć).
:arrow: Wprowadzanie wątków, które niczemu nie służyły; typu trójkącik Jack-Kate-Sawyer. Niby iskrzy, ale nic z tego nie wynika, mają zamiar to rozwinąć w piątej serii albo później?
:arrow: Nierówność straszna. Jak jest zajmująca retrospekcja, to kuleje wątek głowny i odwrotnie.
:arrow: Odcinek z Kate i koniem, to było. Jackowi tez "odbiło", wydawało mu się, że widzi ojca. No i jeszcze Hurley. Ordynarnie ich ta przeszłość ściga :lol:. Schematyzm, to rzecz na jaką sobie nie można pozwolić w tym serialu.
Tyle co pamiętam na szybko.

Co bym wprowadził w trzeciej serii? Dziwi mnie, że żadnemu z tych socjopatów nie odbiło na dłużej. W sumie był tylko jeden incydent z Charlie'm... Tak więc dawać mordercę, albo sabotażystę i wsio :lol:.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 maja 2006, 15:53

meecik_mks pisze:Gomez napisał:
ps.orientuje sie ktos od kiedy rusza 3 seria???

Na jesien Smile
Ma być podobno że najpierw poleci pierwszych 7 odcinków potem przerwa od listopada aż do lutego i potem 16 odcinków co tydzień bez przerw

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”