dias
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 23 maja 2026, 23:10
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 23 maja 2026, 23:32
To co śpiewa i uważa "Żyleta" średnio mnie obchodzi. W zdecydowanej większości są to osoby niezdolne do wyciągania wniosków a może i nie interesujące się piłką. Niech sobie zawieszają protesty przeciwko Mioduskiemu, to im wychodzi najlepiej.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 24 maja 2026, 18:57
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 24 maja 2026, 19:39
Z drugiej strony Siemieniec w trakcie sezonu powiedział, że nic tak nie rozwija zespołu jak granie co 3 dni, a tam też spora przebudowa składu była, ale też myślę, że brak pucharów wyjdzie im na lepsze i Papszun będzie miał więcej czasu na treningi i wdrażanie swojej taktyki.
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 24 maja 2026, 22:38
Tylko Siemieniec ma jasną wizję rozwoju zespołu. Masłowski wyszukuje mu w miarę sensownych graczy do pierwszego składu, ale ma też promować młodych, których na Podlasiu nie brakuje. A u nas co? Akademia jest po wielki ch... tylko po to, żeby Mioduski miał się czym chwalić na salonach i mieć gdzie topić 20 baniek miesięcznie (jak nie więcej). Nie będzie pucharów, więc i tam zaraz zaczną się cięcia. W Legii do promowania młodych nie ma odpowiednich struktur i dobrych trenerów na KAŻDYM szczeblu. To jest problem.Arro pisze: ↑24 maja 2026, 19:39Z drugiej strony Siemieniec w trakcie sezonu powiedział, że nic tak nie rozwija zespołu jak granie co 3 dni, a tam też spora przebudowa składu była, ale też myślę, że brak pucharów wyjdzie im na lepsze i Papszun będzie miał więcej czasu na treningi i wdrażanie swojej taktyki.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 25 maja 2026, 10:22
Legia w ostatnich latach za dużo szrotu sprowadzała. Portugalski trener, to zaciąg portugalski itd. mogę zrozumieć jak młodego blokuje jakościowy zawodnik bo jest wyraźnie dwie półki wyżej, ale jak już byle jaki zawodnik zajmuje miejsce choćby na ławce rezerwowych to już nie jest dobrze.
Arro
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 cze 2026, 21:14
Boromir
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 11 cze 2026, 7:46
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 11 cze 2026, 18:51
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 11 cze 2026, 20:08
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2026, 21:57