Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 06 lis 2004, 21:42

Jakoś niewidzę tej chelsea z mistrzostwem

Decher
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

CHELSEA RULEZ !!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Decher » 06 lis 2004, 23:09

Każdy kto uważa że Chelsea nie jest silnym zespołem i nie będzie sie liczył w premiership i w lidze mistzrów niech sie schowa i weźmie sie za szachy !!! CECH , CARVALHO, FERREIRA, TERRY , GALLAS , COLE, LAMPARD , MAKELELE , ROBBEN , KEZMAN , D R O G BA !!!!
I na tyle.
AVE CHELSEA , AVE MANCHESTER , AVE BARCELONA

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 lis 2004, 23:20

Ok z jednym się mogę zgodzić - Chealsea rzeczywiście gra dobrą piłkę i ma niezłe wyniki. Ale cóż z tego, skoro za tym wszystkim stoją ogromne pieniądze!! Mając taką kasę to z każdego klubu z polskiej okręgówki można by zrobić trymfatora Ligi Mistrzów. Prawdziwą sztuką jest zbudować dobry zespół dużo mniejszym nakładem finansowym. Co w tym pięknego, że taki Abramovic ma co roku inna jedenastkę...Że już niedługo nie będzie w Europie piłkarza, który gra w Chealsea bądz kiedyś zaliczył epizod w niebieskiej koszulce (koloryzuje oczywiście). To nie jest sztuka.....Tak to może każdy..... :roll:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lis 2004, 9:13

Pisakk pisze:Ok z jednym się mogę zgodzić - Chealsea rzeczywiście gra dobrą piłkę i ma niezłe wyniki. Ale cóż z tego, skoro za tym wszystkim stoją ogromne pieniądze!! Mając taką kasę to z każdego klubu z polskiej okręgówki można by zrobić trymfatora Ligi Mistrzów. Prawdziwą sztuką jest zbudować dobry zespół dużo mniejszym nakładem finansowym. Co w tym pięknego, że taki Abramovic ma co roku inna jedenastkę...Że już niedługo nie będzie w Europie piłkarza, który gra w Chealsea bądz kiedyś zaliczył epizod w niebieskiej koszulce (koloryzuje oczywiście). To nie jest sztuka.....Tak to może każdy..... :roll:
Dokładnie. Nie ma się czym cieszyć. Mogę się założyć że połowa kibiców Chelsea to ludzie którzy aczeli kibicować bo przyszedł bogaty Rusek dał forse i kupił 50 zawodników. Przed tym jak on wzioł Chelsea to CFC było w środku tabeli - mało znane (przynajmniej mniej niż MU czy Liverpool) np. u nas w Polsce. A teraz znalazło się niby tylu kibiców co od zawsze kochają ten klub. Po prostu dobrze grają (trudno się dziwić) i wszyscy ich lubią. Tacy kibice to nie kibice :roll:

pinys
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pinys » 07 lis 2004, 10:01

Pasztet pisze: Tacy kibice to nie kibice :roll:
dobrze ujęte. moje stanowisko co do chelsea jest takie że jest to klub który zniszczy kariere wielu zawodnikom którzy byli kiedyś bardzo obiecujący , zostali kupieni przez abramowicza i siedzą na ławie, podczas gdy mogliby grac w niejednej drużynie w pierwszym skadzie.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lis 2004, 13:35

Zgadzam się z Pinyem. Ciekawe kto kibicował Chelsea przed pojawieniem się Abramowicza?

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 07 lis 2004, 14:31

Powiem szczerze nie myslałem nawet o tym zespole.Znałem ten zespół ale nie śledziłem ich meczy.Gdy maja Abramowicza Chelsea zmieniła sie w 100%.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lis 2004, 15:01

pinys pisze:
Pasztet pisze: Tacy kibice to nie kibice :roll:
dobrze ujęte. moje stanowisko co do chelsea jest takie że jest to klub który zniszczy kariere wielu zawodnikom którzy byli kiedyś bardzo obiecujący , zostali kupieni przez abramowicza i siedzą na ławie, podczas gdy mogliby grac w niejednej drużynie w pierwszym skadzie.
już mamy pierwszy przykład: Mutu

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 08 lis 2004, 15:55

a ja troche nie do dyskusji, ale Chelsea jest na pierwszym miejskcu w lidze! Arsenal chyba z 30 meczy byl na pierwszej pozycji. czyzby teraz miau nie wygrac ligi?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 lis 2004, 17:16

Jest to zbiorowisko gwiazd a nie drużyna. Abramowicz kupił sobie gwiazdy i myśli że jest pan. A tak naprawdę to Chelsea to teraz wielka drużyna, a klilka lat temu wielce zapomniana. Ma bardzo skromną historię bo tylko raz zdobyła mistrzostwo Anglii.Takie jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 gru 2004, 11:35

nie wiedzi mi się cHELSEA w pojedynku z Barcą.Abramowicza rozpieprzy po tym meczu, bo piłkarze , których tak bardzo chciał pozyskać walną mu po bramce :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 gru 2004, 11:58

Ja lubiałem Chelsea za czasów Vialliego kiedy królowali tam na ataku Zola z Tore andre flo na pomocy Dennis Wise z Gustavo Poyetem a w obronnie swietnie sie spisywał młodziutki wtedy Celestnie Babayaro(tego pilkaza najbardziej mi teraz szkoda bo marnuje sie a ma wielki potencjal) mówił sie wtedy o tej druzynie ze sa najefektowniej grajaca druzyna i trudno było sie z tym nie zgodzic. Obecnie nie lubie tej druzyny tak bardzo ale podoba mi sie gra niektórych zawodnikow min. Glena Johnsona,Joe Cola ,Robbena

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 gru 2004, 17:27

Chelsea Londyn bardzo chciała ostatnio kupić bardzo utalentowanego, hiszpańskiego pomocnika Joaquina. Jednak (niestety) prezes Betisu odrzucił lukratywną ofertę...Roberto Carlos, chce odejść z Realu(kilka miesięcy temu właśnie The Blues) więc będą chcieliby go pozyskać.
Oferta Chelsea byłe by taka: 5,5 mln. funt.+Robert Huth, Wayne Bridge i Celestine Babayaro.
Według mnie, byłby to zły pomysł, ponieważ taki Bridge znajduje się obecnie w lepszej formie niż Carlos.
A co Wy na ten temat sądzicie????????????

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 gru 2004, 17:31

Mikusinski pisze:Jest to zbiorowisko gwiazd a nie drużyna. Abramowicz kupił sobie gwiazdy i myśli że jest pan. A tak naprawdę to Chelsea to teraz wielka drużyna, a klilka lat temu wielce zapomniana. Ma bardzo skromną historię bo tylko raz zdobyła mistrzostwo Anglii.Takie jest moje zdanie.
Patrzcie jak Mikus szybko zdanie zmienia :D teraz uwielbia chelsea "za otwarty styl gry"

Nie życze żadnemu zespołowi kibiców którzy kibicują mu tylko dlatego że w okresie transferowym wydają ogromną kase!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2004, 17:34

Niedawno chyba uwielbiał Juventus :) poczekajmy co bedzie za tydzien..pewnie Real Madryt :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”