Premier League 2025/2026 - Strona 50

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2402

Premier League 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 07 cze 2026, 10:04

ogolnie sprowadzanie dyskusji do "tego nie brac bo ze slabej ligi" jest glupie. na kazdego pilkarza przed potencjalnym trzeba spojrzec indywidualnie i przeanalizowac wiele roznych czynnikow, no ale przede wszystkim trzeba ogladac jego mecze, a nie tylko rzucic okiem na podstawowe statsy i kompilke na youtube. mega talenty, takie gotowe od razu do wskoczenia do kazdej ligi swiata zdarzaja sie wszedzie, nawet w jakichs belgiach, argentynach czy egiptach, pewnie i w polsce by sie ktos znalazl. i analogicznie flopow w transferach miedzy zespolami w lidze angielskiej tez jest mnostwo. wszystko rozchodzi sie o dobry skauting, a rozmawiamy na forum dziadersow, gdzie czesc kibicow nie oglada nic poza wlasnym zespolem, wiec badzmy powazni :P

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2082
Kibicuję: Manchester United

Premier League 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 cze 2026, 10:20

Tennessee pisze:
07 cze 2026, 1:48
To ja stworzyłem alternatywną jedenastkę z piłkarzy być może nieoczywistych.
Andersona za Szobo wymienić i jestem w stanie się zgodzić, jeżeli tu jednym z kryteriów było nie bycie w klubie top5. W innym przypadku na pewno na miejsce w takiej rezerwowej jedenastce zasłużyli tacy piłkarze jak Cherki, Gyokeres, Rogers, Watkins i Casemiro.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 616

Premier League 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 07 cze 2026, 15:30

Rogers, Watkins, Casemiro czy Morgan Gibbs-White to postacie oczywiste, pominąłem ich celowo.
Bardzo udany sezon ma taki James Garner, więc postanowiłem docenić mniej znanego piłkarza, a myślę, że mocno niedoceniany jest również Enzo Le Fée.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”