Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 cze 2026, 23:57
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 17 cze 2026, 0:00
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 17 cze 2026, 0:15
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 17 cze 2026, 1:01
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milena » 17 cze 2026, 1:09
Milena
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamster79 » 17 cze 2026, 1:18
Hamster79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 17 cze 2026, 4:55
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 17 cze 2026, 8:18
Nie wyczaruje i już o tym pisałem, a na pewno nie w tym sezonie. Choćbyś zaklinał rzeczywistość i w każdym swoim poście pisał, jak to Olise powinien być w Realu. Nawet za 300 mln Bayern go nie puści, a co dopiero za te marne 150, o których była mowa. Rozumienie z Mbappe? to by było, jakby Mbappe też mu takie piłeczki dogrywał, a one idą jedynie jednokierunkowo - od Michaela właśnie. To takie samo zrozumienie, a nawet lepsze, ma z Diazem i Kane'm (lepsze, bo tamci w przeciwieństwie do Mbappe, też dogrywają)
Też się nastawiam
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 cze 2026, 8:30
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 17 cze 2026, 8:35
Nie wiem, jak to było, niektórzy się dziwili, że Max Eberl bez wahania wysupłał te (marne z dzisiejszej perspektywy) 50 baniek na gościa, który nie dość że nie zaorał Premier League, to jeszcze miewał problemy mięśniowe. Tymczasem Olise w Bayernie gra bez żadnych niemal przerw 2 lata z rzędu i ora Bundesligę jak może. Także trochę chyba farta, a trochę chyba wyczucia ze strony Eberla - bez wątpienia jego najlepszy na razie transfer
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 17 cze 2026, 8:50
Mogę się pochwalić, że oglądałem Olise już w barwach Reading F.C i już wtedy było widać ponadprzeciętne umiejętności, oczywiście nie pomyślałbym aż o karierze w której będzie czołowym graczem Bayernu i reprezentacji Francji, ale Premier League i jakiś Tottenham jak najbardziej. Lekkość z piłką przy nodze miał od zawsze, drybling, szybkość, przy tym dużą bezczelność.
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 17 cze 2026, 9:39
Tam 4 drużyny miały po 4 punkty, identyczna grupa jak na ostatnim Euro. Ktoś odpaść musi, decydują detale. Dla Norwegów był to zresztą pierwszy występ od 1938. Myślę, że w tamtych upałach (większych niż teraz) dobrze sobie poradzili, podobnie jak Irlandczycy. Irlandia miała wtedy jeszcze lepszą pakę, ale kazać im czy Norwegii grać na Florydzie albo w New Jersey to jak wysyłać kogokolwiek do Manaus
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 19 cze 2026, 13:52
Devourer

PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 cze 2026, 14:05
Czyli jeśli skrzyżujemy materiał genetyczny łysego z brzydkim, to wyjdzie murzyn w dredachPietroBosman pisze: ↑19 cze 2026, 13:59Całe szczęście, że Robben i Ribery nie mają wspólnie potomstwa.![]()
sickstick
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio