Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 846

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: BadBoy » 22 cze 2026, 12:49

johny batonik pisze:
22 cze 2026, 12:28
BadBoy pisze:
22 cze 2026, 11:15
johny batonik pisze:
22 cze 2026, 10:49
Zobacz jak użytkownik League M-A-S-A-K-R-U-J-E prawaka. Prawak napisał, że ma w rodzinie nauczycielkę, potem dodał, że na ten kierunek studiów idą kobiety, które są głupie, czyli to znaczy, że wszystkie są głupie, nawet moja rodzina. Z-A-O-R-A-N-Y batonik

Szkoda klawiatury na Ciebie
Ale to nie on dodał tylko Ty tak napisałeś 🤣 i jeszcze ze na ten kierunek idą same miernoty. Ty w ogóle czytasz co piszesz czy tak tylko pierdolisz bo masz za dużo wolnego czasu?
Jak napiszę, że kierunek politologii czy stosunków międzynarodowych jest bezużyteczny to też znaczy, że to nieprawda bo 2 na 30 absolwentów znalazło po nim dobrą pracę w zawodzie?

Studia pedagogiczne są zbyt łatwe, ich poziom jest niski i idą tam głównie osoby mało rozgarnięte.

A to, że dyskutujecie tak, że wycinacie jeden fragment z wypowiedzi i dosłownie bierzecie każdy skrót myślowy, że jak na ten kierunek idą głównie gamonie, to znaczy, że wszyscy to gamonie i moja rodzina też. Aż przypomina sie filmik z korwinem i kobietami, jak mówi, że statystycznie kobieta jest głupsza od mężczyzny i one krzyczą żeby ich nie obrażać. Wy jesteście takimi samymi gamoniami.
Chłopie napisałeś że na ten kierunek idą kobiety które są głupie, i że ten kierunek wybierają SAME miernoty. A teraz się próbujesz wybielać jak w 90% swoich postów. Bo ja nie widzę żebyś napisał że większość kobiet tylko „same” i ogólnie „kobiety”. Jak udajesz takiego mondrego to chociaż pisz jak mondry

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”