Chłopie napisałeś że na ten kierunek idą kobiety które są głupie, i że ten kierunek wybierają SAME miernoty. A teraz się próbujesz wybielać jak w 90% swoich postów. Bo ja nie widzę żebyś napisał że większość kobiet tylko „same” i ogólnie „kobiety”. Jak udajesz takiego mondrego to chociaż pisz jak mondryjohny batonik pisze: ↑22 cze 2026, 12:28Jak napiszę, że kierunek politologii czy stosunków międzynarodowych jest bezużyteczny to też znaczy, że to nieprawda bo 2 na 30 absolwentów znalazło po nim dobrą pracę w zawodzie?BadBoy pisze: ↑22 cze 2026, 11:15Ale to nie on dodał tylko Ty tak napisałeśjohny batonik pisze: ↑22 cze 2026, 10:49Zobacz jak użytkownik League M-A-S-A-K-R-U-J-E prawaka. Prawak napisał, że ma w rodzinie nauczycielkę, potem dodał, że na ten kierunek studiów idą kobiety, które są głupie, czyli to znaczy, że wszystkie są głupie, nawet moja rodzina. Z-A-O-R-A-N-Y batonik
Szkoda klawiatury na Ciebiei jeszcze ze na ten kierunek idą same miernoty. Ty w ogóle czytasz co piszesz czy tak tylko pierdolisz bo masz za dużo wolnego czasu?
Studia pedagogiczne są zbyt łatwe, ich poziom jest niski i idą tam głównie osoby mało rozgarnięte.
A to, że dyskutujecie tak, że wycinacie jeden fragment z wypowiedzi i dosłownie bierzecie każdy skrót myślowy, że jak na ten kierunek idą głównie gamonie, to znaczy, że wszyscy to gamonie i moja rodzina też. Aż przypomina sie filmik z korwinem i kobietami, jak mówi, że statystycznie kobieta jest głupsza od mężczyzny i one krzyczą żeby ich nie obrażać. Wy jesteście takimi samymi gamoniami.