Nie, na bazarzeChlopaczek pisze:Cena minimalna Maestro?Na Allegro go wystawicie? Mr. Green
To tylko moje zdanie. A Ty na ile byś go wycenił
Nie chce mi się przekopywać przez archiwa różnych serwisów, ale udzielił takiej wypowiedzi. Powiedział, że kocha ten klub mimo wszystko i już w tym sezonie został w Juve mimo trudności (patrz relacje z Capello, rezerwa). Zapewniam, że tak powiedział, z resztą gdzieś tu na forum została ta informacja zamieszczonasci pisze:o deklaracji Alexa słyszałem tylko z ust kibiców a nie z ust samego zawodnika
Taki bohater zdarza się raz na milion (Alex, Maldini). To działacze Juventusu ich skrzywdzili. To, czy będą judaszami, to kwestia dyskusyjna... Część kibiców pewnie tak będzie uważała, ale stracony rok (może nawet nie jeden i mam tu na myśli również 2 ostatnie sezony) dla takiego piłkarza, to dużo. Trudno tego od nich wymagać. Oni znają swoją wartość. Spędzili z nami wspaniałe lata, ale taka jest kolej rzeczy. Pamiętaj, że do nas Nedved przyszedł z Lazio, Canna z Interu... Prawdziwe przywiązanie i miłość do klubu, to coś pięknego ale niezwykle żadkiego. To klub ich skrzywdził, a nie na odwrót. Przyjdą wszyscy nowi działacze, piłkarze na pewno są rozdarci tą całą aferą. Gra w Serie B, zwłaszcza po tym wszystkim, co się stało, może nie dawać im takiej radości. Poza tym myślę, że Zambro nigdzie się nie ruszyossy pisze:choć gdyby zostali pokazali by ze są bohaterami