Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 05 cze 2026, 7:57
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 cze 2026, 14:42
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 13 cze 2026, 15:32
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 13 cze 2026, 16:07
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 13 cze 2026, 19:00
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 13 cze 2026, 19:29
Na inne gwiazdy miejsce jest, ale nie ma kasy. Messi i DePaul zarabiają łącznie 35mln USD, czyli dwukrotność przeciętnego payrollu całej drużyny w MLS. Dlatego też taki np Suarez gra tam za grosze, gość by więcej zarobił w polskiej ekstraklasie. Tak więc miejsce dla Roberta na boisku obok Messiego by się znalazło, ale pod warunkiem że Polak zgodziłby się na kontrakt rzędu 15 tys USD tygodniowo
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 29 cze 2026, 14:56
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 29 cze 2026, 16:40
Eyesmon

PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 29 cze 2026, 20:20
Eyesmon

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 cze 2026, 21:40
Ibra to jest ciekawy temat (ciekawszy niż sam pilkarz paradoksalnie). Zawsze gdzieś taka myśl była, ale nawet po zakończeniu kariery daje o sobie przypomnieć gdy rodzi się dyskusja kto był/jest lepszym emerytem - on czy Henry na podstawie jakiś sztuczek z piłką w studio tv. Dla mnie chłop nie był nawet w top 10 a może i top 20 w swoim prime a ma do swojej kariery przypisaną legenda pewnie głównie za sprawą całej swojej otoczki. Jak fanem Lewego nie jestem tak uważam że był jakimś 100 razy lepszym piłkarzem niż Zlatan. Natomiast marketingowo proporcje są zupełnie odwrotnie - pod tym względem Lewus fatalnie pokierował swoją kariera ale może też narodowość albo i długi związek z Bundesliga mu nie pomogły, sam nie wiem.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enk » 29 cze 2026, 21:42
Ibra to był inwalida z tymi kolanami. Sam nie wiem po co Milan go tak długo trzymał (niestety do dziś:)PietroBosman pisze: ↑29 cze 2026, 20:32Do Szwecji i ostatnich lat w kadrze Ibry jakoś mi to najlepiej pasuje.
enk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 cze 2026, 10:14
Eyesmon
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio