a czemu nie 89%? Dane wiadomo skąd wyciągnąłeś
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 30 cze 2026, 23:21
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 30 cze 2026, 23:24
Piskorki były po prostu aż tak zepsute, że wszystkie swoje wielkie afery kręcili w ramach istniejącego prawa, czego o twojej mafii nie da się powiedzieć. Lepiej dla nich żeby afera z tym szpitalem to nie był początek końcaLeague pisze: ↑30 cze 2026, 21:07Ale im się należało.PietroBosman pisze: ↑30 cze 2026, 20:39A propos rozliczeń..."afera" dwóch wież na Srebrnej. Pamiętacie?Ile o tym trąbiono?Afera maseczkowa - umorzona
Afera respiratorowa - umorzona
Afera wizowa - umorzona (ze 170 tysięcy wyszło 32 (trzydzieści dwa) potwierdzone wizy sprzedane przez byłego działacza platformy)
Afera z Willami - kilka umorzeń i ostatnie postępowania w toku pewnie też będą umorzone
Afera mateckiego z fikcyjnymi zatrudnieniami w lasach państwowych - wczoraj było przesłuchanie, ale TVN nie chciał relacjonować pomimo obecności (ciekawe dlaczego)
Afera z funduszem sprawiedliwości - 25 milionów które komornik "zabezpieczył" na prywatnym koncie bankowym Wosia umorzone (xD) Reszta w toku.
Afera z dwoma wieżami - umorzona
masacra
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 30 cze 2026, 23:55
Nie wiem czy nie za daleko wyciągasz wnioski odnośnie tego ocieplania. Po prostu zwrot "Ukrainiec" tak jak "kierowca BMW" w temacie daje nawet kilkaset procent większe zasięgi, właśnie przez te komentarze. A że akurat ostatnio zdarzyło się kilka rzeczy, że można było ich pochwalić, to się zdarzyło.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 01 lip 2026, 5:34
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 01 lip 2026, 6:45
Zygmunt-1
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 01 lip 2026, 8:42
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 lip 2026, 8:47
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 01 lip 2026, 8:51
Zdaje sobie z tego sprawe, ale co mnie irytuje sytuacja to moje.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 01 lip 2026, 8:53
No tak tylko głupie komentarze w necie są wszędzie. Wystarczy wejść na fejsa i od zawsze ludzie wylewają hejt na innych. Jak tutaj na forum cloner zarzuca mi że wrzucam linki a sam wrzuca kretyński filmik od jasia kapeli. Takie jednostki jadą po Ukraińcach za nic i tak samo w Ukrainie po Polakach tacy sami. Trzeba z ich politykami twardo. Mera Lwowa to powinniśmy nie wpuszczać co Polski w ogólePrzema pisze: ↑01 lip 2026, 8:42Nie no ja tez dlugo staralem sie rozumiec i tlumaczyc zachowanie Ukraincow, ale wjechala taka odklejka, ze od samego czytania wypowiedzi ichniejszych politykow czy komentatorow na X to jak widze tych ludzi na ulicy i slysze ze sa z Ukrainy to mam nadzieje, ze szybko sie stad zawina.
inna sprawa, ze nasza gospodarka na taki exodus nie jest w ogole przygotowana.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 01 lip 2026, 9:00
Poczytaj co piszą Żeleński czy Budanov.League pisze: ↑01 lip 2026, 8:53No tak tylko głupie komentarze w necie są wszędzie. Wystarczy wejść na fejsa i od zawsze ludzie wylewają hejt na innych. Jak tutaj na forum cloner zarzuca mi że wrzucam linki a sam wrzuca kretyński filmik od jasia kapeli. Takie jednostki jadą po Ukraińcach za nic i tak samo w Ukrainie po Polakach tacy sami. Trzeba z ich politykami twardo. Mera Lwowa to powinniśmy nie wpuszczać co Polski w ogólePrzema pisze: ↑01 lip 2026, 8:42Nie no ja tez dlugo staralem sie rozumiec i tlumaczyc zachowanie Ukraincow, ale wjechala taka odklejka, ze od samego czytania wypowiedzi ichniejszych politykow czy komentatorow na X to jak widze tych ludzi na ulicy i slysze ze sa z Ukrainy to mam nadzieje, ze szybko sie stad zawina.
inna sprawa, ze nasza gospodarka na taki exodus nie jest w ogole przygotowana.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 01 lip 2026, 9:16
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 01 lip 2026, 9:23
Przema
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio