Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 18 gru 2025, 19:46
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 19 gru 2025, 14:47
Mam problem z łączeniem nazwisk i głosu. Szczególnie przez ostatnie lata, gdy zaniedbałem sporty zimowe i mało oglądałem, ale rzeczywiście facet jest legendą. Szukając dla odświezenia jego komentarza trafiłem na taki filmik. To chyba nawet jego materiał z przed 14 lat
basson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 19 gru 2025, 16:46
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 19 gru 2025, 22:32
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 08 lut 2026, 23:05
dias
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 09 lut 2026, 11:25
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 03 mar 2026, 18:37
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 mar 2026, 18:46
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 03 mar 2026, 20:11
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 kwie 2026, 23:35
https://www.sport.pl/pilka/7,64946,3273 ... otowy.htmlChociaż polski rynek telewizji sportowych wydaje się nasycony, takiego projektu jeszcze na nim nie było. Chodzi o darmową telewizję, która transmitowałaby m.in. zawody w wielu olimpijskich dyscyplinach, ale też inne ważne wydarzenia. Koncepcja PKOl TV została opracowana przez osobę, która na telewizji zna się świetnie. I co teraz?
Za granicą podobny kanał już istnieje, i to od niemal dekady. Olympic Channel został uruchomiony przez Międzynarodowy Komitet Olimpijski w sierpniu 2016 roku. Pokazuje własne programy, wydarzenia sportowe na żywo i z odtworzenia, najciekawsze momenty z olimpijskich aren. Co zrozumiałe, kanał jest szczególnie popularny "w okolicach" igrzysk. Jak dowiedział się Sport.pl, w Polsce miał powstać PKOl TV. Plan jest gotowy.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 03 lip 2026, 0:23
Nie stawiał na nią praktycznie nikt, a podopieczna Dawida Celta osiągnęła życiowy sukces! Trenująca na co dzień w Warszawie Ukrainka Darija Snihur awansowała do trzeciej rundy Wimbledonu. Po pokonaniu gwiazdy przemówiła na korcie po polsku.
Legendarne przemówienieSnihur nie zapomniała o podziękowaniu dla bliskich i swojego szkoleniowca w wywiadzie pomeczowym po meczu pierwszej rundy. — Dziękuję bardzo — powiedziała po polsku do mikrofonu w stronę Dawida Celta po pokonaniu wielkiej faworytki.
Zygmunt-1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio