Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 04 lip 2026, 0:43
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milena » 04 lip 2026, 0:45
Milena

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 lip 2026, 0:46
Nie jesteś czasem Galą?Samuraj pisze: ↑04 lip 2026, 0:40Zaczyna się spuszczenie nad Messim... Aż musiałem wyciszyć komentatora. Messi dostał piłkę ciasteczko, gdzie wystarczyło wykończyć piłkę i zamiast zachwycać się nad świetną asystą, to zachwyty nad Messim. Najlepszą robotę swoim podaniem w tempo zrobił Lautaro. Messi też dobrze wykończył tą akcję, ale nie mogę słuchać tego wychwalania go pod niebiosa. Gdyby piłkarz na tym poziomie nie wykończył takiego ciasteczka, to był by wstyd...
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 lip 2026, 0:53
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 04 lip 2026, 0:55
O dziwo nie mam nawet konta na platformie yks
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 lip 2026, 1:01
To czy zweryfikują to zobaczymy. Śmiesznie będzie jak dzisiaj Ghany nie przejdąSamuraj pisze: ↑04 lip 2026, 0:55I tak Kolumbia zweryfikuje Argentynę. Jestem fanem tego co pokazuje ta ekipa na tym turnieju. Dzisiaj mam nadzieję zobaczyć tą Kolumbię z fazy grupowej i to mój czarny koń turnieju. Stawiam, że zrobią sensacyjną niespodziankę i wyeliminują Argentynę. Koncert zagra Luis Diaz i James Rodriguez a reszta wbije się na wysoki poziom a Messiego i jego Argentynę o ironio dobije Luis Suarez ale ten Kolumbijski!
O dziwo nie mam nawet konta na platformie yks
Chłop ma tak zryty beret i jest tak przesiąknięty nienawiścią do Barcy i wszystkiego co z nią związane, że szkoda gadać. Jemu już nic nie pomoże. Nawet psychiatryk ...Chlopaczek pisze: ↑04 lip 2026, 0:53W alternatywnej rzeczywistosci Kamil ma duzo spokojniejsze zycie i wlasnie pisze na przestrzeni 15 minut siedemnastego pochwalnego twitta na temat Messiego. Coz to musi byc za swiat.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 lip 2026, 1:02
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 04 lip 2026, 1:20
A może po prostu ta Argentyna nie taka mocna jak ją malują... Rywale Argentyny w tym turnieju to :
Samuraj
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milena » 04 lip 2026, 1:20
Milena
Milena

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 lip 2026, 1:22
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 04 lip 2026, 1:25
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 lip 2026, 1:27
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 04 lip 2026, 1:35