Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » wczoraj, 10:05
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 10:06
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » wczoraj, 10:07
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 10:07
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » wczoraj, 10:17
Polecam torby tekstylne, można używać latami.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 10:20
Tzw. dziadówa? Nie lubie z tego korzystac. A juz tym bardziej jak mialbym nosic butelki. Czesto jade do sklepu i biore np. 4 zgrzewki wody, bo u nas to idzie jak, nomen omen, woda + jeszcze inne napoje wiec ile takich toreb bym potrzebowal? Przeciez to glupota.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » wczoraj, 10:24
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 10:25
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » wczoraj, 13:18
koło mnie jes mieszkanie do kupienia,mktóre za free mogło by być escape roomem...
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 13:55
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 15:38
Gdzies wyczytalem, ze foliowa zgrzewka ma byc zastapiona innym materialem wiec firmy produkcyjne i tak beda musialy sie do tego dostosowac, dlatego pewnie cena pojedynczej butelki tez pewnie wzrosnie w jakims stopniu. Poza tym nie mowimy tylko o butelkowanej wodzie, ale sa tez inne napoje, mleka itd. Mleko mogloby wrocic do starej formy gdy kupowalo sie w worku foliowym, ale pewnie nie o taka transformacje chodziMr.Chris pisze: ↑wczoraj, 13:55Jak zwykle chodzi o zniechęcenie ludzi do wody z plastiku, czyli też i do samego plastiku. Pomysł poroniony, ponieważ ma to być zakaz sprzedaży wody w zgrzewkach (nie będą mogły być w takiej formie na półkach z tego co wyczytałem w innym artykule), a co za tym idzie produkcja plastiku będzie taka sama i tylko zwiększy to robotę pracownikom sklepów, którzy będą musieli taką zgrzewkę rozpakować, a później zutylizować opakowanie. Tylko pewnie będzie bat w postaci kaucji nałożonej na sklep albo dodatkowa segregacja, żeby ten plastik szedł na przeróbkę.
I może by miało to sens, gdyby cały świat się do tego stosował, a nie tylko Europa. USA produkuje porównywalne ilości plastiku, a Chiny nawet większe. Jak zwykle musimy dawać przykład światu, chociaż ten świat ma na to wyjebane. I jak zwykle musimy utrudniać życie samemu sobie, żeby inni mogli mieć lepiej. Można tylko dziękowaćBoguUrsuli Łaskawej, że nie każe tego ogarnąć na etapie produkcji. A przynajmniej jeszcze nie każe.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » wczoraj, 17:32
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » wczoraj, 17:51
To nie jest fejk:johny batonik pisze: ↑wczoraj, 10:25Nie wiem czy ten wpis to prawda bo szkoda mi czasu na weryfikowanie tego, ale jeśli faktycznie coś takiego przejdzie, to przecież wiadomo jak to się skończy.
PietroBosman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio