male rekawice, lokcie, klatka rzymska
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 lip 2026, 14:39

moody
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 13:01
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » wczoraj, 13:03
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 13:23
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » wczoraj, 13:24
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » wczoraj, 13:43
Ale @matt_to nawet dobry człowiek jest, wczoraj mi o lekach przypomniał... a nie czekaj...johny batonik pisze: ↑wczoraj, 13:23Dlaczego miałbym kogoś nasyłać? Nie jestem jakimś gangusem. Nie przyjadę, bo ja mieszkam we Wrocławiu i nie będę jechać do Ciebie specjalnie 350km, ale zapamiętam adres i jeśli kiedyś będę to się odezwę i wyjaśnimy to i owo, za nękanie mnie na forum i nadużywanie władzy moderatora.
Samuraj
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » wczoraj, 13:58
Kilka osób napisało Ci w życzliwym tonie żebyś dał sobie spokój z teoriami spiskowymi i przestał próbować zaciekawić tym innych na siłę. Ja uderzyłem w bardziej bezpośrednie tony.
Mogłem też wymyślić ten adres. Albo w ogóle nie istnieć
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » wczoraj, 14:02
Czujesz sie nekany i traktowany niesprawiedliwie? Zrob sobie gorace kakao i przykryj sie kocykiem.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 14:09
Nie, nie czuje się tak. Po prostu gdybym miał okazję spotkać się z tym moderatorem, to bym to zrobił. Bo go nie lubię.Chlopaczek pisze: ↑wczoraj, 14:02Czujesz sie nekany i traktowany niesprawiedliwie? Zrob sobie gorace kakao i przykryj sie kocykiem.
Albo zgrywasz cwaniaka albo zachowujesz sie jak nastolatka ktorej tatus nie poswiecal zbyt duzo uwagi i podajesz linka do swojego onlyfans.
Wybierz jedno.
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » wczoraj, 14:21
O Ty <cenzura> a ja myślałem, że Ty tak z dobrej woli (sarkazm, bo Ty nie wyczuwasz). Będę mówił o teoriach spiskowych jeśli uznam to za stosowne
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » wczoraj, 14:22
Chcesz się spotkać z kimś kogo nie lubisz? Po co?johny batonik pisze: ↑wczoraj, 14:09Nie, nie czuje się tak. Po prostu gdybym miał okazję spotkać się z tym moderatorem, to bym to zrobił. Bo go nie lubię.Chlopaczek pisze: ↑wczoraj, 14:02Czujesz sie nekany i traktowany niesprawiedliwie? Zrob sobie gorace kakao i przykryj sie kocykiem.
Albo zgrywasz cwaniaka albo zachowujesz sie jak nastolatka ktorej tatus nie poswiecal zbyt duzo uwagi i podajesz linka do swojego onlyfans.
Wybierz jedno.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » wczoraj, 14:28
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 14:47
Ponieważ znajdujesz się w temacie o nazwie "Zbijamy piątki z użytkownikami [Friends club]" i przez 3 strony użytkownicy, którzy zwyzywali się w innych tematach, chcieli umówić się na wspólny turniej w padla.Ilka pisze: ↑wczoraj, 14:22Chcesz się spotkać z kimś kogo nie lubisz? Po co?johny batonik pisze: ↑wczoraj, 14:09Nie, nie czuje się tak. Po prostu gdybym miał okazję spotkać się z tym moderatorem, to bym to zrobił. Bo go nie lubię.Chlopaczek pisze: ↑wczoraj, 14:02Czujesz sie nekany i traktowany niesprawiedliwie? Zrob sobie gorace kakao i przykryj sie kocykiem.
Wybierz jedno.
johny batonik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio