Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 150

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 26 maja 2006, 17:42

Fernando Morientes wraca do Hiszpanii :!: Oficjalne strona Liverpoolu podala, ze Moro podpisal kontrakt z Valencia. No no, szykuje sie bardzo ciekawy atak Villa - Morientes :D To na pewno dobry krok Fernando, widac bylo, ze w Anglii tak do konca nigdy sie nie odnalazl.

Hiszpanskie media donosza natomiast, ze niektorzy, z kandydatow na prezesa Realu, kontaktowali sie z Ibrahimoviciem i Zambrotta i pytali, czy wyrazaja chec gry w Realu od nowego sezonu. Wszystko oczywiscie zalezy od tego, czy Juve zostanie zdegradowane. Szwed juz zapowiedzial, ze jezeli tak sie stanie to na pewno odejdzie z Turynu. Mnie jednak bardziej interesuje przyjscie Wlocha :D Zobaczymy co sie wydarzy po wyborach.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 maja 2006, 17:45

Zambrotta w Realu, napewno bardzo dobre posuniecie ze strony Realu, oby doszlo do transferu :lol:
Cassano taka gwiazda to czego na MS nie zostal powolany...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 maja 2006, 18:45

guru pisze:Cassano taka gwiazda to czego na MS nie zostal powolany...
Jestem pewien, że potrafisz sam sobie odpowiedzieć na to pytanie, ale jeśli nie to Ci odpowiem...Zagrał w kilku meczach, miał nadwage, strzelił 4 gole w tym 2 w sparingu, nie zdobył zaufania trenera Blancos który z musu wolał postawić na Soldado niż na otyłego Fantantonio. Zobacz co się stało w naszej kadrze Dudek mało grał nie jedzie, Cassano mało grał też nie jedzie...Franek nie strzelał nie jedzie itd. Konkurencja w napadzie Lippiego jest naprawde duża, Luca jest w życiowej formie, Inzaghi i Gilardino też nastrzelali w tym sezonie Del Piero i Iaquinta grali duzo i strzelali natomiast Totti to wrecz serce tej drużyny. Jednak jestem zdania, że włoch udowodni to że skreślono go przedwcześnie...to napewno nie są ostatnie mistrzostwa Antka no chyba że zakończy przedwcześnie kariere lub opuści się jeszcze niżej...MŚ to nie wszystko...nie takie gwiazdy nie jadą...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 maja 2006, 19:15

wiem :D Tylko Cassano zle zrobil ze poszedl do Realu...wedlug mnie cos za tym sie kryje a dokladnie to ze zostal kupiony za badziew nie kase a moze zostac sprzedany za duzo wiecej i moze to bardziej skusi Inter na wymiane Adriano-Cassano 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 maja 2006, 22:21

guru pisze:wiem :D Tylko Cassano zle zrobil ze poszedl do Realu...wedlug mnie cos za tym sie kryje a dokladnie to ze zostal kupiony za badziew nie kase a moze zostac sprzedany za duzo wiecej i moze to bardziej skusi Inter na wymiane Adriano-Cassano 8)
Jezeli Inter chciałby mieć w swoich szeregach Antonio Cassano to zapewniam, że około 5 mln Euro zalatwiloby sprawę :wink:

Pozatym wymiana Adriano-Cassano to chyba niedorzeczność kiedy Chelsea i Real oferują 50-60 mln a Cassano jako, że nie należy raczej do ulubieńców trenera Realu pewnie odszedłby gdyby do Realu wpłynęła jakaś suma pieniędzy zbliżona do wlasnie 5-6 mln :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 maja 2006, 22:31

RoRo, byly pogloski ze Capello moze byc trenerem Interu a jak wiemy jest zwolennikiem talentu Cassano...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 maja 2006, 22:44

guru pisze:RoRo, byly pogloski ze Capello moze byc trenerem Interu a jak wiemy jest zwolennikiem talentu Cassano...
A no były, były pogłoski, ale były też, że Mourinho zostanie trenerem Interu :lol: Swoja droga to nie wiem gdzie wcisnalbys tego Cassano do składu Interu kiedy mamy Cruza, Martinsa i Adriano. Wtedy nawet jeżeli gralibysmy "nowoczesnym "systemem z trzema napadziorami to na moje nie byłoby miejsca dla Cassano, a jeżeli już by się takowe znalazło to coś czuje, że smieszny Mancini do składu wystawiłby Cassano-Adriano-Martins i podniecal sie ze Matrins i Cassano beda oblugiwac Adiego podczas gdy ironią losu na ławce rezerwowych siedziałby nasz na obecną chwilę najlepszy atakujący, Julio Ricardo Cruz :roll:

A wiec jestem podsumowumąc przeciwny sprowadzniu Cassano, mając świadomość skali jego talentu :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 maja 2006, 22:48

Nie bede wstawial sprzeciwu, jestes kibicem Interu i wiesz dokladnie jaka jest sytuacja w klubie ale mimo wszystko wolal bym by Cassano gral we Wloszech...nie koniecznie w Interze,Juve odpada w wyscigu bo wiemy moze Milan?Ale watpie Cassano sie zwiazal z Realem moze cos w przyszlym sezonie pokaze? I za jakis czas okaze sie gwiazda realu :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 maja 2006, 23:28

Ja mam nadzieje, że zarząd Blancos pozostawi Cassano na anstępny sezon, na ten czas Lopeza Caro nie ma wiec Cassano nie ma aż tak źle. Zobaczymy kto zostanie nowym trenerem, być moze diametralnie zmieni się sytuacja Fantantonio w klubie, ja jestem przekonany jego talentu i wierzę, że pokaże wszystko to co pokazywał w AS Roma oraz kadrze. Stać go na wiele, przejdzie porządne przygotowanie z nowym trenerem, napewno będzie mu łatwiej walczyć o miejsce w pierwszej 11 teraz niż zanim przyszedł...chyba wszyscy pamiętają jak długo zrzucał te 4 kg nadwagi...Jeśłi nawet się nie przebije do pierwszego skłądu, to i tak mielibyśmy klasowego zmiennika, gracza, który wejdzie z ławki zespoł nie odczuje braku podstawowego gracza.

Teraz po odejściu Zizou, mamy ogromną lukę w środku pola...Gutek świetne występy przeplata mizernymi, i jestem zdania, że w tym sezonie grywał zaa dużo owszem grał dobrze do pewnego momentu. Nie mam pojęcia kto będzie jego następcą moze Ricky Kaka :wink: .

Ostatnio znalazłem aktualną fote el Fenomeno wzioł się do roboty przed mundialem...o nadwadze mozna zapomnieć :?: oby :) :D

Obrazek

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 maja 2006, 9:20

Toudinho pisze:Ricky Kaka .
Będzie strasznie ciężko, bo Milan już praktycznie stracił Szewe i oddanie drugie swojej największej gwiazdy to byłby koniec tego wielkiego Milanu. Zawsze jest Daniel Carvalho, ale to raczej nie ta skala. Będziecie mieli straszny kłopot, aby zastąpić do niedawna najlepszego gracza świata. Kandydaci na prezydenta Realu jako kart przetargowych używają Messi'ego i Iniesty, ale to jest niewykonalne :lol: choć taki Iniesta by się w Realu przydał, ale po co ma iść do klubu walczącego o 2 miejsce jak może zostać w najlepszej obecnie ekipie Europy.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 maja 2006, 10:12

Toudinho pisze:Ricky Kaka .
A nie słyszałem żeby Real się Ricardo interesował :P TAk tylko sobie wymysliles jakas wielka gwiazde futbolu? :wink: Moim zdaniem to REal powinien postarać się jednak o tego Fabregasa i wydać kupe szmalu, jakos dogadac sie z Barca bo oni maja chyba tez cos do gadania. Wpuscic go do pierwszego skladu i mimo ze nie jest to klasa Zizou to gra Realu nie stracilaby na tym transferze. No i w koncu jakis mlody zawodnik co nie ?
krzychu212 pisze: Choć taki Iniesta by się w Realu przydał, ale po co ma iść do klubu walczącego o 2 miejsce jak może zostać w najlepszej obecnie ekipie Europy.
I jak wóci Messi to grzać ławe co nie ? :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 27 maja 2006, 10:46

RoRo pisze:I jak wóci Messi to grzać ławe co nie ?

A co ma Messi do Iniesty? Przecież grają na innych pozycjach. Jeśli juz to Iniesta będzie walczył o miejsce w składzie z Edmilsonem, Mottą bądź MvB. Skąd ten Messi u Ciebie, nie wiem :P.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 maja 2006, 10:52

krzychu212 pisze:
RoRo pisze:I jak wóci Messi to grzać ławe co nie ?

A co ma Messi do Iniesty? Przecież grają na innych pozycjach. Jeśli juz to Iniesta będzie walczył o miejsce w składzie z Edmilsonem, Mottą bądź MvB. Skąd ten Messi u Ciebie, nie wiem :P.
A z rozpędu :? :P Mimo ze Iniesta świetnie grał w finale Champions League i to w moim przekonaniu w wielkeij mierze dzieki niemu Barca upoałą się z Arsenalem. No, ale Iniesta nei wystąpił w pierwszym skladzie tylko wszedl z ławki, a z pewnością zasługuje na zaufanie i pierwszoplanową rolę w swojej drużynie. W Barcy chyba nie moze na taka liczyc prawda? Jezeli mzoe to mnie popraw :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 maja 2006, 11:16

To może ja poprawię.

Nie wiem co ma Iniesta do Messiego. Jak dla mnie to całe nic, ale mniejsza o to. Barcelona w większości spotkań może grać trójką Deco - Iniesta - Xavi. Andres może liczyć na występy. Zresztą nie zdziwiłbym się gdyby na ławce zamiast Iniesty zasiadał częście Deco. W drugiej części minionego sezonu był bez formy i jeżeli od początku nowego sezonu nie będzie wykazywał się dobrą grą to być może on będzie zmiennikiem Iniesty :wink:

Kaka w Realu? Kiepski żart. Mniej więcej z tej samej półki co transfery Messiego czy Iniesty do Madrytu.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 maja 2006, 12:16

A tak z ciekawości, skąd info o zainteresowaniu Iniestą tudzież Messim ze strony Realu? Bo na żadnej ze stron tego nie widziałem, a większej bzdury też dawno nie słyszałem :?
Camacho coś przebąkiwał, że w przypadku objęcia posady dyrektora sportowego, w pierwszym składzie postawi na Soldado, Jurado i De la Reda. Jeśli tak faktycznie będzie, to można wreszcie powiedzieć że w Realu zaczynają myśleć. Soldado jeszcze pół biedy, ale myślę że Jurado i De la Red mogą wnieść naprawdę wiele do pierwszej drużyny, a do drugiej ligi są już za mocni. Oby plotki się spełniły.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”