Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » wczoraj, 11:00
DDK
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » wczoraj, 11:11
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » wczoraj, 11:27
Siedzę aktualnie w Chorwacji dokładnie w Omis z rodzinką i lampa na całego. Ale dobrze się biega z samego rana no i mały wypad w góry też byłDDK pisze: ↑wczoraj, 11:00Ja planuję w najbliższym czasie chyba tylko Chorwację jak się uda na jakieś 3-4 dni.
Plus jeszcze w sierpniu Wisła w Szczecinie to może zahacze o Berlin i mam jeden kawalerski, ale to nie wiem co w planach.
W ogóle we wrześniu idę na wesele z noclegiem od piątku do poniedziałku, zapowiada się najcięższy weekend od lat.
YoOoOgI89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 11:34
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 11:59
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » wczoraj, 13:42
Ja zwiedzałem trasę Transfogarską Fiatem 125p rocznik 1989 podczas rajdu Złombol do Stambułu. Bez żadnej usterki fiat zrobił wtedy ponad 6 tyś kilometrów bo jeszcze zaliczyliśmy Ateny.Eyesmon pisze: ↑wczoraj, 11:59Ja w czwartek wylatuje do Kalabrii - zaliczę chyba ost region Włoch którego nie widziałem
Mamy willę, basen, 15 osób![]()
Chciałem też zrobić w tym roku Transfogarską - są fajne loty z Kato (sob - wt rano i to powrót 9.30 więc jak ktoś nie zaczyna wcześnie robo to wystarczy 1 dzień urlopu (pon)
Plan to wynając auto / moto i zrobić słynną trasę + odwiedzić zamek Draculi. Może ktoś z Was by się chciał przelecieć?
YoOoOgI89
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio