FMy - Strona 883

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
MothToAFlame
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 160

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 11 maja 2026, 19:18

Dlatego od dwoch lat gram w "We are football". Brak prawdziwych nazwisk, klubow w zasadzie to tej calej otoczki a gra daje mi duuuuuzo wiecej radochy niz nowe odslony FM-a (ktore zreszta kupilem, przynaje sie bez bicia). FM26 to jest porazka na miare FC26, zreszta w FM25 mialem cala kariere od zera do bohatera, w 26 zagralem lacznie 21 meczow.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6602

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 maja 2026, 20:17

Nie było takiej gry jak FM25 :wink:

Awatar użytkownika
MothToAFlame
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 160

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 11 maja 2026, 20:30

Boromir pisze:
11 maja 2026, 20:17
Nie było takiej gry jak FM25 :wink:
Racja, 24, pisanie na szybko nie pomaga.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6232
Kibicuję: 4rsenal

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 lip 2026, 11:40

Kupiłem sobie w promce fm26. Po 3h grania... wyłączyłem i zainstalowałem fm24 :rotfl4: Czytałem recenzje że 26 jest słaba, ale żeby aż tak to spieprzyć? :P Te menu kafelkowe zupełnie nieintucyjne, duży problem ze znalezieniem podstawowych funkcji, wszędzie się ten kobiecy football wpieprza (nawet po odznaczeniu kobiecych lig, kluby ciągle zostają, więc np wpisujesz w wyszukiwarkę 'Arsenal' i masz 50% szans że z 2 klubów o nazwie Arsenal wejdziesz akurat w męski :mrgreen: ) . Do tego opcji, kafelek i okienek pierdylon, po czym jak w chodzisz w tradycyjny widok składu toto gracze są wypisani tak małą czcionką, że oczy bolą od samego czytania. Definitywnie najgorszy manager z jakim miałem styczność.

Dziś po południu dam tej edycji 26 drugą szansę, ale jak odbiję się tak samo jak wczoraj to definitywnie ją wywalę i pogodzę się ze stratą 80zł ;p

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6232
Kibicuję: 4rsenal

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 lip 2026, 11:06

No dobra wkręciłem się w tą 26, po zaaklimatyzowaniu się z nowym menu nawet da się w to grać. Mimo wszystko zauważam pewne niedociągnięcia:
-ten silnik graficzny jest moim zdaniem ten sam co w poprzednich edycjach, specjalnie nie widzę zmian
-w jednym sparingu wpusciłem rezerwowego bramkarza na prawą obronę - biagał po boisku w stroju bramkarskim :lol2:
-gra jest mega łatwa - objąłem Rennes, kupiłem 3 tanich Japonczyków, 6/7 wygranych na starcie sezonu :whistle:
-na koniec dość żałosny bug - kupiłem 3 japońców, ostatni z nich podczas negocjacji kontraktowych wymusił obietnicę że mam mu kupić rodaka w celu aklimatyzacji. Zgodziłem się, bo dosłownie kilka dni wcześniej kupiłem 2 innych japońców i uznałem że gra to zaliczy. Otóż nie zaliczyła, po zakończeniu okienka gość wyskoczył z dramą że nie spełniłem obietnicy :lol2: IMO bardzo to słabe, ta gra jest wydawana i udoskonalana od 30 lat, a tutaj gracz "nie zauważył" że ma w składzie 2 japońców i płacze że nie ma kolegów.

Z plusów to mega fajne jest te podejście do taktyki (podział na grę z piłką i bez piłki), widać realnie różnice w pracy zespołu po ustaleniu ról i jest z tym przednia zabawa.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2018
Kibicuję: Manchester United

FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 lip 2026, 11:28

sickstick pisze:
21 lip 2026, 11:06
-na koniec dość żałosny bug - kupiłem 3 japońców, ostatni z nich podczas negocjacji kontraktowych wymusił obietnicę że mam mu kupić rodaka w celu aklimatyzacji. Zgodziłem się, bo dosłownie kilka dni wcześniej kupiłem 2 innych japońców i uznałem że gra to zaliczy. Otóż nie zaliczyła, po zakończeniu okienka gość wyskoczył z dramą że nie spełniłem obietnicy :lol2: IMO bardzo to słabe, ta gra jest wydawana i udoskonalana od 30 lat, a tutaj gracz "nie zauważył" że ma w składzie 2 japońców i płacze że nie ma kolegów.
Może ekscentryk chciał mieć czwartego, żeby ich zmuszać do gry w (wstaw jakąś japońską grę, która wymaga czterech zawodników).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”