Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lis 2004, 15:03

Juve za bardzo myslał o wygranie bo to przeciez był słaby zawodnik no i sie przejechał jak z Palermo. Pozatym cos mi w tym meczu smierdziało. Sedzia nie uznał dwóch bramek i nie podyktował ewidentnego rzutu karnego :? Pozatym to tylko pech bo Reggina nie atakowała, a Juve tak co dało trafienie w poprzeczke Emersona i dwa gole Kapo i Ibrahimovica nie uznane przez sedziego! Sedzia kalosz sprzedany!

XBiT
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 16:39

"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak Del Piero, Ibrahimović, Nedved czy Emerson już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."

ze strony glownej wziete.

To jest FAKT!! Juve gra kiepsko!! Juve upadlo :)

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 07 lis 2004, 18:44

Juventus zagrał tak, jakby myślał, że mecz się sam wygra....... NO cóż pierwsza porażka kiedyś musiała się trafić. Niespodziewanie katem okazała się Reggina.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lis 2004, 18:47

XBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak Del Piero, Ibrahimović, Nedved czy Emerson już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."

Heh co za smieszny koles z ciebie :lol: Juve upadło :lol: niewiem czy sie smiac czy płakac. Wiedzialem ze po tej przegranej znajdzie sie jakas miejszosc narodowa jak ty co bedzie wytykac palcami na Juventus bo przegrali jeden mecz :roll:

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 19:00

Tomusmc pisze:
XBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak Del Piero, Ibrahimović, Nedved czy Emerson już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."

Heh co za smieszny koles z ciebie :lol: Juve upadło :lol: niewiem czy sie smiac czy płakac. Wiedzialem ze po tej przegranej znajdzie sie jakas miejszosc narodowa jak ty co bedzie wytykac palcami na Juventus bo przegrali jeden mecz :roll:

Ja tak sadze i mam taka gleboka nadzieje...
Zawsze nie przepadalem za Juve.... SORKA

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 07 lis 2004, 20:58

XBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."

Może mało efektownie ale nie to sie liczy tylko wyniki :!: Chyba lepiej tak niz efektownie i remisowac wszystkie mecze tak jak Inter :!:
A ten tekst Juve upadło to mnie niezle ubawił :lol: :lol: :lol:
To pomysl Capello zeby grac defensywnie a nie zwalac wine na Del Piero, Ibrahimovića, Nedveda czy Emersona.
Pewnie twoj ulubiony klub gra w tym sezonie cieko i zazdroscisz...

Michael (L)
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 07 lis 2004, 21:28

Juve jak na razie w tym sezonie jest wielkie nie zmienia togo jedna przypadkowa porazka.Capello jak na razie swietnie prowadzi Juve potrzeba jesze jednego czy dwoch transferow w przerwie zimowej i mistrz Włoch sezonu 04/05 nadchodzi,mysle ze w lidze mistrzow tez nie powinno byc zle Juve musi tylko zaczac grac bardziej ofensywnie.Faza grupowa to było tylko preludium do prawdziwej ligi mistrzow jaka rozpoczyna sie od fazy pucharowej gdzie wiekszasc slabych zespołow odpada i przychodzi czas na starcia prawdziwych gigantow futbolu.
FORZA JUVE!!!!!!!!!
Serce białe, krew w czerni JUVE na zawsze wierni!!!

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 21:42

Radeek pisze:
XBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."

Może mało efektownie ale nie to sie liczy tylko wyniki :!: Chyba lepiej tak niz efektownie i remisowac wszystkie mecze tak jak Inter :!:
To pomysl Capello zeby grac defensywnie a nie zwalac wine na Del Piero, Ibrahimovića, Nedveda czy Emersona.

Akurat sie mylisz chopcze bo moje ulubione kluby graja tak jak powinny...
Ja na nikogo nie zwalam winy, tekst zaczerpnalem ze strony glownej :!:

Najwazniejszy jest styl gry jaki druzyna prezentuje :!: BEdzie styl to wyniki same przyjda , np.Barca

nie komentuj moich wypowiedzi Radeek

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 08 lis 2004, 6:11

No i Juve przegrało :lol: , kolega poszedłna nich postawić pewną 2 :lol: :!: :!: Bardzo dobrze im , oni muszą zacząć grać , a nie tylko dawać w łape sędziemu ( taki żart 8) :wink: ) . Ta porażka musiała nadejść i nie wolno zwalać winy na sędziego , bo to nie jest żadne wytłumaczenie , trzeba przyznać - Reggina w tym spotkaniu okazała się lepsza :D :!:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 lis 2004, 12:33

Ja osobiście lubię oglądać widowiskowe mecze. Nie znoszę nudnych spotkań wrrr, to nie przypomina meczu tylko kopaninę. Nie chodzi o grad bramek, ale o piękne koronkowe akcje, szybkie tempo. Mecz powinien bawić kibiców, a nie ich usypiać :]

Pamiętam jak Inter za Cupera grał fatalną piłkę, tzn bardzo bardzo brzydką dla oka. A mało brakowało, a zdobyłby mistrzostwo Włoch. Przegrał je w ostanim meczu. Teraz grają pieknie, ale kochają remisować. Widać obecnie Juventusu preferuje efektywny, ale mało efektowny futbol.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lis 2004, 19:58

Juve z Milanem będą walczyć o końcowe zwycięstwo ale wygra Juventus.............. :twisted:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 10 lis 2004, 11:28

Taaaaaaak?? A skąd Ty to możesz wiedzieć :? Przyśniło Ci się, czy może byłeś u wróżki?? Z tego co wiem, to sezon nadal trwa i nic jeszcze nie jest przesądzone.....

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 10 lis 2004, 14:26

XBiT pisze:
Radeek pisze:

Akurat sie mylisz chopcze bo moje ulubione kluby graja tak jak powinny...
Ja na nikogo nie zwalam winy, tekst zaczerpnalem ze strony glownej :!:

Najwazniejszy jest styl gry jaki druzyna prezentuje :!: BEdzie styl to wyniki same przyjda , np.Barca

nie komentuj moich wypowiedzi Radeek
No i znowu sie zaczeło! Miesiac spokoju i markus_w wrocil krytykowac mnie i Juve :!: Jak mi cos nie pasuje to bede komentowal :!:
NIe czepiaj sie Juve moze styl nie jest super ale wazne ze skutecznie!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 lis 2004, 23:52

Juve wygrał dzisiaj kolejny mecz z Fiorentiną 1-0 i oddalił sie od czołówki bowiem Milan tylko zremisował, Inter zresztą też :P

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 lis 2004, 8:00

Fartem im sie udało ale sie udało
Juve wygrało 1-0 po golu w 72 min R.Olivera
A Milan zremisował 0-0 z Brescia , więc może może im sie udał wygrać lige.....

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”