Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lis 2004, 15:03
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 16:39
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 07 lis 2004, 18:44
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 lis 2004, 18:47
Heh co za smieszny koles z ciebieXBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak Del Piero, Ibrahimović, Nedved czy Emerson już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."
ze strony glownej wziete.
To jest FAKT!! Juve gra kiepsko!! Juve upadlo
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 19:00
Tomusmc pisze:Heh co za smieszny koles z ciebieXBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak Del Piero, Ibrahimović, Nedved czy Emerson już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."
To jest FAKT!! Juve gra kiepsko!! Juve upadloJuve upadło
niewiem czy sie smiac czy płakac. Wiedzialem ze po tej przegranej znajdzie sie jakas miejszosc narodowa jak ty co bedzie wytykac palcami na Juventus bo przegrali jeden mecz
XBiT

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 07 lis 2004, 20:58
Może mało efektownie ale nie to sie liczy tylko wynikiXBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 07 lis 2004, 21:28
Michael (L)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 07 lis 2004, 21:42
Radeek pisze:XBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."
Może mało efektownie ale nie to sie liczy tylko wynikiChyba lepiej tak niz efektownie i remisowac wszystkie mecze tak jak Inter
![]()
A ten tekst Juve upadło to mnie niezle ubawił![]()
![]()
![]()
To pomysl Capello zeby grac defensywnie a nie zwalac wine na Del Piero, Ibrahimovića, Nedveda czy Emersona.
Pewnie twoj ulubiony klub gra w tym sezonie cieko i zazdroscisz...
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 08 lis 2004, 6:11
Andy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 lis 2004, 12:33
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lis 2004, 19:58
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 10 lis 2004, 11:28
AgaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 10 lis 2004, 14:26
No i znowu sie zaczeło! Miesiac spokoju i markus_w wrocil krytykowac mnie i JuveXBiT pisze:Radeek pisze:XBiT pisze:"Ekipa 'Starej Damy' od początku sezonu gra mało efektowny aczkolwiek efektywny futbol. Mecze Juventusu na pewno nie powalają na kolana. Widowiskom z udziałem Bianconerich wyraźnie brak tempa. Jeśli ktoś miał zamiar obejrzeć znakomity spaktakl na Delle Alpi, nepotrzebnie wybierał się na stadion, bo szanse na to dotychczas były znikome, żeby nie powiedzieć, że równe zeru. Wydaje się, że nietuzinkowi gracze jak już samymi nazwiskami gwarantują niezapomniane emocje piłkarskie. Nic bardziej mylnego."
Może mało efektownie ale nie to sie liczy tylko wynikiChyba lepiej tak niz efektownie i remisowac wszystkie mecze tak jak Inter
![]()
A ten tekst Juve upadło to mnie niezle ubawił![]()
![]()
![]()
To pomysl Capello zeby grac defensywnie a nie zwalac wine na Del Piero, Ibrahimovića, Nedveda czy Emersona.
Pewnie twoj ulubiony klub gra w tym sezonie cieko i zazdroscisz...
Akurat sie mylisz chopcze bo moje ulubione kluby graja tak jak powinny...
Ja na nikogo nie zwalam winy, tekst zaczerpnalem ze strony glownej![]()
Najwazniejszy jest styl gry jaki druzyna prezentujeBEdzie styl to wyniki same przyjda , np.Barca
nie komentuj moich wypowiedzi Radeek
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 lis 2004, 23:52
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 lis 2004, 8:00
jaget
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio