Mercato Nerrazzurich! - Strona 28

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 10:21

RoRo pisze:No nie wiem, poczekamy zobaczymy, ale ja obstaje przy swoim zdaniu, że zaróno Juve, Milan, Inter i inni nie zostaną ukarani aż tak srogo. Tak ja k mówie... Minusowe punkty?

POZDRO
A niby czemu Inter mialby byc ukarany ? Czy to on zdobywal mistrza dzieki ukladom w swiatku sedziowskim ?
Co ty Roro pleciesz za glupoty :)
Jedyna sprawa jaka do tej pory wyszla o Interze to ta jak się Fachetti pytal kto bedzie sedziowal mecz w LM - Valencia - Inter - zadnych namawian zeby sedziowal ten czy tamten - zwykla ciekawosc przed arcywaznym meczem w LM ktory wygralismy na wyjezdzie wtedy 5:1 :)

Tak wiec nie wsadzaj do jednego worka Interu i Juve bo mi sie nie dobrze robi - to tak jak bys porownywal Morattiego i Moggiego ...
Fuuuuuj :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 maja 2006, 10:37

Juras_InterFan pisze:
RoRo pisze:No nie wiem, poczekamy zobaczymy, ale ja obstaje przy swoim zdaniu, że zaróno Juve, Milan, Inter i inni nie zostaną ukarani aż tak srogo. Tak ja k mówie... Minusowe punkty?

POZDRO
A niby czemu Inter mialby byc ukarany ? Czy to on zdobywal mistrza dzieki ukladom w swiatku sedziowskim ?
Co ty Roro pleciesz za glupoty :)
Jedyna sprawa jaka do tej pory wyszla o Interze to ta jak się Fachetti pytal kto bedzie sedziowal mecz w LM - Valencia - Inter - zadnych namawian zeby sedziowal ten czy tamten - zwykla ciekawosc przed arcywaznym meczem w LM ktory wygralismy na wyjezdzie wtedy 5:1 :)

Tak wiec nie wsadzaj do jednego worka Interu i Juve bo mi sie nie dobrze robi - to tak jak bys porownywal Morattiego i Moggiego ...
Fuuuuuj :)

Pozdro !
No faktycznie, troszk przesadzilem. Ale staralem sie byc obiektywny, bo jak wszyscy zamieszani to wszyscy. Jezeli jeden koles posieka swoja tesciowa a drugi wybije szybe w Białym Domu to obaj ida do kicia tylko morderca na dożywocie a pan od szyby na dwa miechy :wink: Z tego powodu drużyny z troszke mniejszymy grzeszkami choc nie uniknelyby kary to bylaby ona mniejsza zdecydwanie od tej ktora z pewnościa otrzyma Juventus (choć powtarzam, nie uwazam zeby to byla degradacja), ale to tylko moje zdanie.

Obawiam sie wlasnie , że włądze moglbyby zszufladkowac Inter i innych na równi z Juve tylko z powodu ze TEZ są ZAMIESZANI w oszustwa. A zamieszni nie znaczy winni.

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 10:42

RoRo pisze:No faktycznie, troszk przesadzilem. Ale staralem sie byc obiektywny, bo jak wszyscy zamieszani to wszyscy. Jezeli jeden koles posieka swoja tesciowa a drugi wybije szybe w Białym Domu to obaj ida do kicia tylko morderca na dożywocie a pan od szyby na dwa miechy :wink: Z tego powodu drużyny z troszke mniejszymy grzeszkami choc nie uniknelyby kary to bylaby ona mniejsza zdecydwanie od tej ktora z pewnościa otrzyma Juventus (choć powtarzam, nie uwazam zeby to byla degradacja), ale to tylko moje zdanie.

Obawiam sie wlasnie , że włądze moglbyby zszufladkowac Inter i innych na równi z Juve tylko z powodu ze TEZ są ZAMIESZANI w oszustwa. A zamieszni nie znaczy winni.

POZDRO
No fakt - ale za wybicie szyby mozna by bylo dostac tylko grzywne przy dobrych ukladach :) - Klient niekarany o nieposzlakowanej opinii do tej pory :)
Wiesz ja tez mam takie przeczucia ze Juve moze się wywinac i nie dostac degradacji - ale mam nadzieje ze sie myle i jednak ich zdegradują :)
Wtedy zostanie tylko 1 druzyna we wloszech która nigdy nie byla w Serie B :)

INTERNAZIONALE :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 maja 2006, 10:48

Juras_InterFan pisze:

No wlasnie, i skończą się wielkie Derby D'Italia :( , ale to chyba lepiej jeśli większość z nich wygrywał Juventus (byc moze przy pomocy sędziów, byc moze nie).

Nie ukrywam ze mam niepohamowana chec ujzec Juventus w SerieD i przypatrzec sie ich heroicznej walce o powrót do elity jak to miało miejsce z AC Viola Florentia, której wyniki na kazdym poziomie ligowym sledzilem ze zniecierpliwieniem. Ciekaw jestem czy wielki Juventus podołałbym wyzwaniu. No, ale mamy XX| wiek, erę pieniądza i cośczuje, że z moich marzeń nici, no ale to się jeszcze okaże :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 10:55

RoRo pisze:
Juras_InterFan pisze:

No wlasnie, i skończą się wielkie Derby D'Italia :( , ale to chyba lepiej jeśli większość z nich wygrywał Juventus (byc moze przy pomocy sędziów, byc moze nie).

Nie ukrywam ze mam niepohamowana chec ujzec Juventus w SerieD i przypatrzec sie ich heroicznej walce o powrót do elity jak to miało miejsce z AC Viola Florentia, której wyniki na kazdym poziomie ligowym sledzilem ze zniecierpliwieniem. Ciekaw jestem czy wielki Juventus podołałbym wyzwaniu. No, ale mamy XX| wiek, erę pieniądza i cośczuje, że z moich marzeń nici, no ale to się jeszcze okaże :wink:

POZDRO
No co do Derby Italia to ostatnie 3 lata mamy przewagę na Juve o dziwo - no i co Do awansów Violi to podobno one tez byly podejrzane - podobno raz awansowali w ciagu roku o 2 klasy rozgrywkowe - o to ich oskarzal byly prezes Perugii, ale tego nie wiem na 100 % wiec sie nie wypowiadam :)
Ale swoją droga by bylo ciekawe - w koncu Juve by bylo w czolowce kibicow w danej klasie rozgrywkowej - mysle ze 20 tysiecy na meczu w Serie D by bylo wysokim wynikiem - o ile by nadal tyle porzychodzilo co przychodzi teraz w Serie A.

Pozdro !

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 maja 2006, 13:31

Juras_InterFan pisze:Ehhh - co się dzieje na tym forum
Kibic Interu nazywa kibiców Milanu - "wspaniałymi kibicami"
Żałoba ....

Hehehehe

No co ty Sero przeciez tylko Kibice Interu są "wspaniali"

Juras wiadomo którzy są najlepsi GRANDE INTER I WSZYSTKO JASNE :) ale Szewa takich kibiców jak w Milanie nie będzie miał w Anglii :wink: :P

Tak jak piszecie. Najbardziej szkoda Derbów D'Italia ! ale sprawiedliwości musi stać się zadość. Nawet kosztem derby :(

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 13:39

Sero pisze:
Juras_InterFan pisze:Ehhh - co się dzieje na tym forum
Kibic Interu nazywa kibiców Milanu - "wspaniałymi kibicami"
Żałoba ....

Hehehehe

No co ty Sero przeciez tylko Kibice Interu są "wspaniali"

Juras wiadomo którzy są najlepsi GRANDE INTER I WSZYSTKO JASNE :) ale Szewa takich kibiców jak w Milanie nie będzie miał w Anglii :wink: :P

Tak jak piszecie. Najbardziej szkoda Derbów D'Italia ! ale sprawiedliwości musi stać się zadość. Nawet kosztem derby :(

FORZA INTER
No dokladnie - ciekawa sprawa Serie A bez Juventusu - ale co mi tam w imie dobra piłki włoskiej mogę się poswiecic i wytzymac ten rok bez Juve w Serie A :)

Hehehe

A wracając do tematu - mam nadzieje ze w ten weekend uslyszec oficjalnie ze Grosso jest graczem Interu i uslyszec o kolejnych mocnych Wloskich graczach ktorzy zawitają do naszej wspanialej druzyny :)

Forza Internazionale !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 maja 2006, 13:46

Juras mam pytanie co Ty bierzesz ostatnio ? pochwał się ? Bo zauwazyłem że coś dobry humor ma i Cie nosi :P "Hehehe" - nie zebym cos miał do Ciebie ale to idzie dostrzec :) Radosne życie - radosny football :]

Sero ten przykład z Boca to był w kit :wink: Tylko pierwszy lepszy pomysł. Zreszta chyba oni mają w biografi River Plate zapisane ? wiec gdzie teraz Boca :roll:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 27 maja 2006, 20:43

*_Zaza_* pisze:Juras mam pytanie co Ty bierzesz ostatnio ? pochwał się ? Bo zauwazyłem że coś dobry humor ma i Cie nosi :P "Hehehe" - nie zebym cos miał do Ciebie ale to idzie dostrzec :) Radosne życie - radosny football :]

Sero ten przykład z Boca to był w kit :wink: Tylko pierwszy lepszy pomysł. Zreszta chyba oni mają w biografi River Plate zapisane ? wiec gdzie teraz Boca :roll:
Wiedz Zaaza widze ze kumasz czaczę :) wiec Ci powiem pije polski spisrytus- mam cala piwnice zapelnioną spirytem za 15 zl za litr :) wiec jak cos to zapadaj napierdolimy sie w trupa - bedziesz na mazurach to sie odzywaj - daj PM to dam Ci numer kom. i sie zgadamy :)

Heheheheheh

Pozdro !!!

Forza czyste Calcio !!!!

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 28 maja 2006, 9:20

Juras_InterFan pisze:wytzymac ten rok bez Juve w Serie A
to raczej rok nie bezie...skrobanie sie po drabince w serie B moze im zajac pare lat...chyba ze zatrzymaja wiekszosc zawodnikow...jakos uda im sie znalesc kase na utrzymanie wszystkiego..hmmm..ale watpie;)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 maja 2006, 10:15

dzieciol31 pisze:to raczej rok nie bezie...skrobanie sie po drabince w serie B moze im zajac pare lat
Też mam taką nadzieję :]

dzieciol31 pisze:chyba ze zatrzymaja wiekszosc zawodnikow...jakos uda im sie znalesc kase na utrzymanie wszystkiego..hmmm..ale watpie;)
Piłkarze Starej Damy już niepewnie, ale coraz częściej wypowiadają się o ich sytuacji - ostatnio Emerson i Zambrotta, którzy nie wyobrażają sobie gry w Serie B. Zlatan chce nowy kontrakt - pewnie jakieś 5mln euro rocznie - w Serie B są limity i nie wiem czy gdyby Juve na to stać to czy mogliby mu tyle dac. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że Juve spadnie, a jak Juve spadnie to ich zawodnicy (a przynajmniej ci bardziej znani) opuszczą klub z Alp jak najprędzej.

A wracając do tematu... szok... nie ma żadnych plotek o mercato - ostatnia to ta o ChuChu, którego niby to chce ManU. No i Veron odchodzi

:mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike:

Trzeba szybko rozejrzeć się na rynku i sprowadzić jakiegoś rozgrywającego - Riquelme nie byłby chyba zły, ale nie wiem ile ŻŁP sobie za niego zarząda :roll: No i trzeba jakiegoś młodego. Ostatnio rozmawialiście o Pizarro - też jestem zdania, że nie opłaca się go oddawać za jakieś nędzne pieniądze. De Rossi i Mancini w Interze? Mało prawdopodobne moim zdaniem, ale to jest mercato i wszystko jest możliwe.[/img]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 maja 2006, 16:23

dzieciol31 pisze:to raczej rok nie bezie...skrobanie sie po drabince w serie B moze im zajac pare lat

Też bym tego chciał, ale patrząc racjonalnie Juve za sezon gry w Serie B awansuje do Serie A. Jednyną nadzieją jest chyba to że będą mieli niezgrany skład. Mimo tego i tak będą poza zasięgiem wszystkich klasą piłkarzy. Dlatego proponuje nie nastawiać się na kryzys Juve w niższej lidze.

Martin Pellegrino pisze: Riquelme nie byłby chyba zły, ale nie wiem ile ŻŁP sobie za niego zarząda

Kiedyś prezes Villarrealu powiedział, że Riquelme ma swoją cene która wynosi 40 mln (jak się nie mylę) i za mniej nie póści go nigdzie. Tak więc wydobyć go z Hiszpani będzie bardzo ciężko. Ciekawe czy zasili nasz skład Barone który był typowany do środka pola razem z Cuchu na następny sezon.
Sytuacja z obrońcami staje się coraz bardziej skomplikowana. Jak wiadomo Matrix miał po sezonie opuszać szeregi Interu, ale wczoraj podlizał się i powiedział że jest dumnym Nerazzurrim :P hehe z takim podejściem może zostawać, choć mam nadzieje że nie odpuścimy sobie Bonery czy Barzagliego :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 maja 2006, 10:19

Juras_InterFan pisze:Wiedz Zaaza widze ze kumasz czaczę

Kumam, kumam :wink: wypij za moje zdrowie :] ba za nas wszystkich :)

Do tematu - po ostatnie dziwnej [że tak powiem] wypowiedz Sebastiana Verona wiekszośc z Was uważa że powie "Ciao" i teraz zdecyduje sie na powrót. Lub Inter sam go spławi. Jednak nie wiem czy wiecie ale On jeszcze sie wacha - na co nie wskazywała jego ostatnia wypowiedz :roll: Włosi sugerują że Moratti stanie przed wyborem komu zaufać Veronowi i Adriano i ot tego uzależnia tez transfer Luci Toniego - który ostatnio zagotował jednego z Della Valle, chyba sume kontraktu jaki Interu mu proponuje usłyszał pan prezes :roll: - A może źle napisałem nie tyle Moratti ma problem co Mancini [mimo że pojawią sie też nazwisko Capello ale to inny wontek] Jak dobrze wiemy Mancio też nie gra jednych melodi z Adriano. A Veron w jego koncepcji gry jest "mózgiem" Co Wy na to ? Bo to że obaj panowie sie nie lubią nie jest tajemnica. Ale teraz wyjdzie kto ma lepsze chody ? Tylko obiektywnie prosze a nie - "Wywalić Verona kupic Riquelme i bedzie grał z Adriano" Zreszta pamietajmy że Roman też Argentyńczyk a to to może sie sprawa rozchodzić :roll:

Valencia żąda 5 milionów za Stefano Fiore [o którym nie dawno rozmawialismy] Włoch za taka sume nie zostanie w barwach Violi. Beda chcieli go jeszcze wypożyczyć ale pojawił sie plotki że Inter to wykorzysta. Bardzie chyba w celu wzmocnienia kadry bo teoria że zagra za Cambiasso jest mało realna. Choć jak sie czyta informacje o innych "zastępców" Estebana można snuć teorie że coś jest na rzeczy. Bo to są ciekawe nazwiska. Ale mało realny transfer. :wink:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 maja 2006, 13:43

*_Zaza_* pisze:
Juras_InterFan pisze:Wiedz Zaaza widze ze kumasz czaczę

Kumam, kumam :wink: wypij za moje zdrowie :] ba za nas wszystkich :)

Do tematu - po ostatnie dziwnej [że tak powiem] wypowiedz Sebastiana Verona wiekszośc z Was uważa że powie "Ciao" i teraz zdecyduje sie na powrót. Lub Inter sam go spławi.
No ja się chętnie go pozbęde - co to za reżyser który nie strzelil ani jednego gola w calym sezonie ? On juz sie wypalil - potrzeba kogos mlodego - niech juz nawet gra Pizarro - i dokupic kogos ..
No i Adriano zlapie oddech :)

Pozdro !

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 maja 2006, 14:00

Popieram przedmowce. Dobre byloby sprowadzic jakiegos Wlocha ew. Brazylijczyka, a moze Vieire sie da wyciagnac w przypadku degradacji Juve :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”