Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 lip 2026, 15:34
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 29 lip 2026, 16:56
Ja zawsze powtarzam, że najlepiej odciąć swoje sociale od wszelkich spoleczno-politycznych tematów. Życie staje się dużo spokojniejsze. A przy okazji latwiej sięobeznać w wartosciowych kanałach. Szczegolnie na youtubie jest to proste, bo pod jedno konto na youtubie można sobie podpiąć kanały dla których masz obosne subskrybcje, osobną historię oglądania, wiec i osobne podpowiedzi. Na glownym konale zostawiłem sobie treści poopularnonaukowe, sportowe, dotyczące szachów, tanga i do nauki hiszpańskiego. Dzięki temu mogę wejść na stronę główną i nawet podpowiedzi są wzglednie sensowne.
Aż sam sobie odpaliłem, zobaczyc co tam ma. Wiedziałem, że zajmuje się rozdawaniem kasy, więc poszukałem czegoś innego. Ludzie bawią się w chowanego na jakimś stadionie. I kurczę, nie to, że z tym filmem jest coś nie tak – nie prezentuje szkodliwych treści ani wzorców, montaż jest profesjonalny i widz nie dostaje apopleksji. Ale to było po prostu nudne. A ma 111 milionów wyświetleń. Szok.
venomik
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 29 lip 2026, 17:06
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 29 lip 2026, 17:41
Boleć mnie w ogóle nie boli. No chyba że mocno przycisnę. No ale nie jest to też ból tylko taki ucisk. Co do rośnięcia to ocenie z czasem. Ewentualnie po urlopie coś zacznę działać, bo teraz nawet nie mam kiedy. Zresztą trochę poczytałam i póki co nie ma co panikować.1234 pisze: ↑29 lip 2026, 17:06Torbiel może się wchłonąć, może się rozwijać a może zostać w tym samym stadium od lat. Jak nie rośnie, nie sprawia bólu i nie powoduje utrudnień w funkcjonowaniu to się tego nie ruszaja żyje z torbielą jakieś 12 lat i zapomniałem że ją mam. Dla pewności pewnie sobie zrób USG i skonsultuj z lekarzem jeśli będzie rosnąć i będzie jakiś dyskomfort.
Ilka
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 lip 2026, 22:30
DDK
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 30 lip 2026, 13:11
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 30 lip 2026, 14:12
Słuchając podcastów związanych ze swoją branżą czy zainteresowaniami też się człowiek rozwija. Wiadomo, jak puścisz sobie wywiad z Igą Świątek albo pierdolenie mejwenów o blamażu Lecha Poznań w eliminacjach Ligi Mistrzów to zaraz o tym zapomnisz, a dobre to jest co najwyżej jako tło przy sprzątaniu chaty, ale no są merytoryczne, jakościowe treści na yt i nie uważam żeby całkowita odcinka była czymś dobrym. YT jest teraz tak rozbudowany że można tam się wiele nauczyć czy rozwijać swoje zainteresowania albo nawet kompetencje zawodowe.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 30 lip 2026, 16:50
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 30 lip 2026, 17:43
Trochę skok z jednej strony na drugą.
venomik
Rezus
cloner
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin