Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 214

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
fabian
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fabian » 24 maja 2006, 20:55

A wiesz może, w którym meczu on strzelił bramkę ?
O Superpuchar Wloch.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 maja 2006, 21:32

fabian pisze:O Superpuchar Wloch.
To chyba jeszcze do poprzedniego sezonu się zalicza :think:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 maja 2006, 8:34

Zico_FCI pisze:To chyba jeszcze do poprzedniego sezonu się zalicza

Chyba nie :roll: Bo grali już w sierpniu natomiast sezon 2004-2005 zakończył się w czerwcu. Ale co by nie było ja mam uwzględnione, że w tym :wink:
Zico_FCI pisze:To on nagrał 35 meczy i płacze, że rezerwowym jest W sumie powinno być też zaznaczone ile meczy z ławki.

Hehe zbyt męczące było to liczenie :P przynajmniej jak dla mnie :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 maja 2006, 17:57

Jakby grał podobnie jak cały czas mówi, to wygralibyśmy Scudetto. Adriano czuje się najważniejszy widząc siebie obok Ronaldo lub Ronaldinho. Mam prawdziwą nadzieję na to, że zagra z nami, z Argentyną w Misztrzostwach Swiata."

"Inter chciał bym został, jednak raczej wrócę do Argentyny, moja żona i dzieci chcą wrócić do domu i chcą to zrobić jak najszybciej. River Plate to drużyną w której chciałbym grać, jednakże nie było jeszcze od nich żadnego kontaktu."

Veron

WA MAĆ ! tylko atmosfere psuje :evil: Co on sobie myśli ? od dłuższego czasu gwiazdorzy. Niech spojrzy na siebie bo sam nic ostatnio nie gra, takich graczy nie potrzeba ! nawet jeśli odejdzie Adriano to nie chce widzieć w Interze Verona. Podpadł i to strasznie. Rozumiem niech załatwią te sprawę w środku, ale po kij wynosić to co powinno zostać w szatni. Sam mówi że chce odejść to po co na koniec swojej przygody, rozbija drużyne :evil:
[/i]

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 maja 2006, 18:11

To tylko potwierdzenie mojej tezy, że Veronowi trzeba podziękować za współpracę i to jak najszybciej. Nie wiem czy ta wypowiedź nie zostało trochę podkolorowana ale i tak wiadomo, że obaj panowie już od dawna nie są w najlepszych stosunkach. Jeśli miałby wybierać Adriano czy Veron to wiadomo kogo wybiorę ja i 99% interistów. Pytanie brzmi kogo wybierze Mancini ? Swojego ulubieńca czy Brazylijczyka, z którym też najlepiej mu się nie układało. Reasumując - należy podziękować Sebie za poprzedni bardzo dobry sezon i ten dużo słabszy i rozejrzeć się za kimś na jego miejsce. Niestety na „rynku” nie widać piłkarza, który mógłby go zastąpić (no może Roman) więc chyba trzeba będzie dać szansę Davidowi. :wink:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 maja 2006, 18:46

Veron jest istotnym dla Interu graczem, on w zasadzie jest odpowiedzialny za druga linie i jak jego brakuje to sie wszystko sypie co bylo widac w meczu z Juve nr.2, David nie bardzo sobie na razie z tym radzi :roll: , ale za to co Veron robi z Adim to go powinni jak najszybciej wywalic bylby to sygnal dla Adiego ze sie atmosfera poprawi w druzynie 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2006, 17:25

Szukając transmisji z meczu finałowego o awans do Serie A znalazłem coś dla fanów Interu i Romy :] Pewnie nie jednemu się "łezka zakreci w oku" w czasie tej godziny.

98/99 ROMA V. INTER = 33 kanał C+

Ostatnio był mecz Viola - Milan 3 : 7 :] Pewnie teraz też pokażą mecz który trzeba zapamietać :wink: Bo tylko takie pokazują. Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 cze 2006, 10:33

bagg z tematu Juve pisze:najmlodszych Allievi Nazionali. Pokonali w karnych Fiorentine (1:1 we wlasciwym czasie gry).

Wasi młodzicy zdobywają, a nasi nie są gorsi :twisted:

Drużyna Interu Giovanissimi Nazionali pokonała Bari po rzutach karnych na Stadio Renato Curi w Perugii i i zdobyła Mistrzostwo Włoch w kategorii do lat 16.

Chłopcy Massimo De Paoli objęli prowadzenie po bramce Mattia Destro w 10 minucie, jednak w 62 do wyrównania i dogrywki doprowadził D'Ippolito. W pierwszej części dogrywki drużynę z Bari na prowadzenie wyprowadził Montemuro po trzech minutach od gwizdka, a po 5 min. od tego zdarzenia tym razem wyrównała młoda drużyna Interu, dzięki bramce Renato Ricci. W karnych pokonaliśmy rywali 3-2, aby ostatecznie wygrać całość 5-4 po wykorzystaniu ‘11’ przez Luca Moscatiello, Ricci i Giovanni Kyeremateng oraz obronieniu trzech strzałów przez Simone Gervasio.

Hehe FORZA INTER

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 cze 2006, 20:04

Jestem dumny z bycia Interistą. Jesteśmy czyści i poza wszelkimi podejrzeniami. Rozmawiamy o tym pomiędzy sobą, przykro mi że niektórzy moi koledzy grają w klubach, które brały udział w aferze. Gdy wczoraj strzeliłem gola, zobaczyłem biegnącą w moją stronę złotą koszulkę. To był Buffon, piłkarz Juventusu"

:lol2:

FORZA MATRIX 8)

EDIT
Właściciel mediolańskiego Interu - Massimo Moratti rozważa możliwość przeniesienia Interu do innej ligi. Jeśli wyroki w sprawie skandalu w calcio nie będą takie, jakich spodziewa się boss Nerazzurrich, wówczas Włoch postara się znaleźć swojej drużynie miejsce poza granicami Italii.
:rotfl:
Kiedyś był temat "Bayern w Italii". Więc może wymiana :smile2:

Heh ten Massimo :]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 lip 2006, 9:57

Jeszcze nieoficjalne koszulki na nowy sezon

Obrazek

Obrazek

Czegoś w nich brakuje :roll:
te kołnierzyki są niejakie. Jak w rugby :?
Nie podobają mi się. A może to przez przyzwyczjenie do starych :] :wink:

FORZA INTER

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 05 lip 2006, 10:44

Sero pisze:Czegoś w nich brakuje Rolling Eyes
te kołnierzyki są niejakie. Jak w rugby Confused
Nie podobają mi się. A może to przez przyzwyczjenie do starych Krzywy Wink

No ja też uważam że te kołnierze nie są odpowiednie. Może dlatego jak to napisałeś z przyzwyczajenia do starych. Ale poza kołnierzami w pierwszym ubraniu wiele się nie zmieniło, przy drugich nie wiem bo dawno tych starych Interu nie widziałem.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 12 lip 2006, 14:47

Biała koszulka podoba mi się bardziej od "starej". Co do czarno-niebieskiej to poza kołnierzykiem rzeczywiście niczym się nie różni i nie ma prawa się różnić ;) Dla mnie kołnierzyki są spoko. Ogólnie mnie siępodobają

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lip 2006, 18:22

Czytajac newsa o Materazzim cos mi się przypomniało. Wczoraj dostałem wieczorem sms - Zaza oglądaj w nocy "szkło konkatkowe" bedzie powtórka - czyli program TVN 24 który wypromował Hola hola posła Cymańskiego :wink: Nie wiedziałem o co chodzi ale wyczekałem i na koniec programu była [tu na forum też "pokazywana"] komplikacja o Materazzim :shock: :lol: Taka a to brutal Matrix :] Kilka mocnych ujęc z spotkan derbowych - Inter - Juve itd :wink:

Niestety zabrakło na koniec najważniejsze - tej bramki samobójczej z 40 metrów bo ona była ozdoba sezonu jak ta walka Marco :wink: ale i tak nie zła jazda. Ponoc jeden z widzów przysłał TVN ta komplikacje - w sumie widać nie lubi Materazziego :roll: Może macie coś na Zizou ?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 lip 2006, 18:43

Na Zizu nikt nic nie ma bo Zizu to przecież prawie Bóg :?

Pewnie nie kompilacje pokazywali ale też jest fajna :o

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lip 2006, 19:16

Zico jeden z redaktorów [zawsze myle ich nazwiska :P] mówił że to jeden z widzów przysłał komplikacje i jak ktoś przyśle taką dotyczacą Zizou to tez puszczą :wink:

Ale najlepsze jest to że Materazzi miał adwokata :shock: przed nadaniem "filmu" zadzwonił jakiś koleś z Warszawy i jechał po nic mówiąc że Zizou to nie lepszy aniołek - chciał uprzedzić fakty. Broniąc Marco :) On się zobowiązał przysłać im 12 czerwonych kartek Zidane :lol: Choc to będzie trudno bo wiekszośc z nich była w Ligue 1 - historia....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”