Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 maja 2006, 23:22
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 12 maja 2006, 13:06
mamba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 maja 2006, 13:11
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 maja 2006, 13:28
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 maja 2006, 13:45
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 maja 2006, 14:07
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: squash » 27 maja 2006, 18:43
squash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 31 maja 2006, 16:04
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 maja 2006, 16:13
dzieciol31 pisze:a tu cicho... podobno Juventus, ten nowy co powstanie, interesuje sie osoba Roberto Baggio ...Smile nic o tym dokladniej nie wiecie?!
Jestem dumnyDel Piero pisze:Jestem dumny z tego, że jestem Juventino. Jestem dumny, ale wiem, że jestem tylko małą częścią wielkiej rodziny. Małą częścią, ale o wielkiej wierze. Dlatego powiem to, czego potrzebujemy w tej chwili najbardziej: Zostańmy razem!
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 maja 2006, 16:24
No a teraz sobie wlacz Managera i pograj sobie bo widze, że marzenia masz i to duże...squash pisze:Jeżeli Juve zostałoby w serie A, to liczę na kilka ciekawych transferów, jednak przez to, że nie znamy jeszcze werdyktów sędziowskich mamy kilka miesięcy w plecy. W każdym razie do Juve przydałby się ktoś z takimi walorami:
-młody;
-ofensywny (może jakiś defensywny też)
-nie koniecznie ze znanym nazwiskiem;
-waleczny,
-ktoś kto oddał by Juyve serce (nie tak jak Ibra)
Przede wszystkim podziękowałbym pparu piłkarzom za grę w Juve,
Thuram wielki piłkarz, legenda Juve, ale za dużo już lat, może powrót do francji, albo do Arsenalu.
Zebina, nie mogę zapomnieć o jego wypowiedziach jak bardzo chce odejść, nie wielka strata więc pozwólmy mu. (obrońców których Henry potrafi przejść jak tyczki nie potrzebujemy)
Gianicheda, przyjście tego gracza do Juve to jakaś farsa była, życzę mu powodzenia i wszystkiego najlepszego....w innym klubie.
Emerson bądź Blasi, Emerson lepszy ale starszy, nie wiem czy Emerson chciałby być rezerwoym ale nie widzę go w pierszwej 11, ponoc można wyciągnąć za niego dobrą sumę z Realu.
Zalayeta chce żeby opuścił Juve dla swojego dobra, świetny gracz a marnuje się, życzę mu powodzenia w innym klubie.
Ibrahimovic decyzję o jego pozostaniu bądź odejściu podjąłbym po MŚ jeżeli nic tam nie pokażę, to żegnam, z taką grą jako pokazał w tym sezonie, powinien spotkać się z korpusem egzekucyjnym.
Camoranesi, nie potzrebujemy spięć w zespole Camor jest wybitnym garczem, ale swoje lata ma, przyszedł już Marchionni, a chciałbym jeszcze jednego prawego.
Z obecnych graczy Juve bym zrobił taką kadrę (także wypozyczeni)
bramkarze:
Buffon,Mirante, Antonioli
Obrońcy:
Balzaretti, Chielini, Zambrotta, Cannavaro, Gladstone, Kovac, Birindelli.
pomocnicy:
Nedved, Marchionni, Zanneti (temu dałbym bilet w drugą stronę ), Chiumento, Kapo, Olivera (sezon ostatniej szansy..), Mutu ( z opcją ataku).
Napastnicy: Del Piero, Trezeguet, Miccoli, Palladino.
Zawodnicy jacy według mnie powinni przyjść:
Snejder,Van der Vaart, najlepiej obaj, świetni pomocnicy w dodatku młodzi, wygryźli by Nedveda.
-Joaquin -drogi zawodnik, bardzo chciałbym, żeby wzmocnił Juve, rządził by prawą flanką.
-Barzagli-perspektywiczny środkowy obrońca;
-Oddo, solidny prawy obrońca,
-Maduro wszechstronny
-któryś z dobrych ofensywnych śrdokowych pomocników, nie wymienię z nazwiska, ale mam nadzieję, że nowy zarząd mnie zaskoczy....pozytywnie (ktoś w stylu Aimara)
transfery o których się spekulowało, raczej teraz nierealne:
gallas, sagnol, C.Ronaldo,
transfery marzeń:
buomsong (godny następca thurama), Nigel De Jong, Aimar, Riquelme, Gonzalo Rodriguez, Luca Toni.
Pierwsza 11 Juve
Buffon
Zambrotta (Oddo) Kovac (Barzagli) Canna Chielini (zambrotta)
Marchionni (Joaquin)Vieira(Maduro) Chiumento Nedved(Sneijder)
Del piero (Miccoli) Trezeguet (Mutu)
[/i]
Powrót starej gwardii??Lakier pisze:Byc moze zajmie jakies wysokie stanowisko w Juve. Narazie poluje z bratem na kaczki w USA (szkoda ze nie w Polsce ).
squash pisze:Snejder,Van der Vaart, najlepiej obaj, świetni pomocnicy w dodatku młodzi, wygryźli by Nedveda.
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 maja 2006, 16:39
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 maja 2006, 16:42
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio