No ale pytanie brzmiało co jeśli wygrają z Węgrami, ale przegrają z Trabzonem
sickstick
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » wczoraj, 15:01
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » wczoraj, 15:04
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » wczoraj, 15:08
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » wczoraj, 15:40
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » wczoraj, 16:07
I to w LK. I może to być tylko Jagiellonia.
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » dzisiaj, 4:41
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » dzisiaj, 11:00
Już za dużo w pucharach mieliśmy "skupiania się na lidze", stąd jesteśmy gdzie jesteśmy. To puchary i zawsze trzeba zawalczyć. GKS ma rzeczywiście małe szanse na przejście Atalanty, ale do IV dobrze było dojść. Dlaczego Górnik miały przegrać z Węgrami ? Tymbardziej, ze to gwarantuje już fazę grupową LK, i raczje znacznie łatwiej będzie niż grać potem z Monaco, gdzie są niemal pewne baty.
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 11:08
Przeczytaj całość jeszcze raz.Devourer pisze: ↑dzisiaj, 11:00Już za dużo w pucharach mieliśmy "skupiania się na lidze", stąd jesteśmy gdzie jesteśmy. To puchary i zawsze trzeba zawalczyć. GKS ma rzeczywiście małe szanse na przejście Atalanty, ale do IV dobrze było dojść. Dlaczego Górnik miały przegrać z Węgrami ? Tymbardziej, ze to gwarantuje już fazę grupową LK, i raczje znacznie łatwiej będzie niż grać potem z Monaco, gdzie są niemal pewne baty.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » dzisiaj, 16:40
Tzn ? "Górnikowi już bym polecił skupić się na lidze, to samo Gieksie." - tu jest jakieś ukryte dno ? Olanie pucharów bo zbyt ciężkie losowanie, dla paru punktów w lidze, ktore w razie czego można spokojnie odrobić później, bo u nas każdy z każdym może wygrać w trakcie sezonu można wędrować ze strefy spadkowej do pucharów i odwrotnie.Mr.Chris pisze: ↑dzisiaj, 11:08Przeczytaj całość jeszcze raz.Devourer pisze: ↑dzisiaj, 11:00Już za dużo w pucharach mieliśmy "skupiania się na lidze", stąd jesteśmy gdzie jesteśmy. To puchary i zawsze trzeba zawalczyć. GKS ma rzeczywiście małe szanse na przejście Atalanty, ale do IV dobrze było dojść. Dlaczego Górnik miały przegrać z Węgrami ? Tymbardziej, ze to gwarantuje już fazę grupową LK, i raczje znacznie łatwiej będzie niż grać potem z Monaco, gdzie są niemal pewne baty.
Devourer

PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » dzisiaj, 16:57
Jak ten cały Mo Salah zaprezentuje w Zabrzu to samo co gwiazdy Ferebahce, to szczerze mówiąc chyba bardziej mnie podjara zobaczyć Fornalczyka
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 17:30
Pisząc tamtego posta zasugerowałem się poprzednim postem sicksticka i zapaliła mi się lampka, że może nie być LK z IV rundy LE. Dlaczego? Nie wiem.Devourer pisze: ↑dzisiaj, 16:40Tzn ? "Górnikowi już bym polecił skupić się na lidze, to samo Gieksie." - tu jest jakieś ukryte dno ? Olanie pucharów bo zbyt ciężkie losowanie, dla paru punktów w lidze, ktore w razie czego można spokojnie odrobić później, bo u nas każdy z każdym może wygrać w trakcie sezonu można wędrować ze strefy spadkowej do pucharów i odwrotnie.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 55 min temu
Każdy dwumecz i tak ma znaczenie dla rankingu. Zawsze jest jakaś szansa sprawienia niespodzianki jak się zagra na maksa, a rywal trochę odpuści (LK to nie LM, moze być gorsza motywacja dla lepszych zespołów).Mr.Chris pisze: ↑dzisiaj, 17:30Pisząc tamtego posta zasugerowałem się poprzednim postem sicksticka i zapaliła mi się lampka, że może nie być LK z IV rundy LE. Dlaczego? Nie wiem.Devourer pisze: ↑dzisiaj, 16:40Tzn ? "Górnikowi już bym polecił skupić się na lidze, to samo Gieksie." - tu jest jakieś ukryte dno ? Olanie pucharów bo zbyt ciężkie losowanie, dla paru punktów w lidze, ktore w razie czego można spokojnie odrobić później, bo u nas każdy z każdym może wygrać w trakcie sezonu można wędrować ze strefy spadkowej do pucharów i odwrotnie.
Później jak wół napisałem te wątpliwości ze znakiem zapytania, że w przypadku awansu o jedną rundę i zapewnionym LK, warto spróbować.
Devourer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio