Najlepszy trener ligi włoskiej - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 lut 2006, 12:14

Jak dla mnie na dzień dzisiejszy Spall - to co zrobił z Roma w tak niedługim czasie jest godne podziwu. Nawet Capello nie zdołał pobić z Romą ich rekordu 7 zwycięstw z rzędu a Luciano zrobił to w pół sezonu :D mam nadzieję że dobra Passa Romy nie skończy się szybko .
Oczywiście wspaniałym trenerem jest też Capello dobrze radzi sobie w Juve po przejściu z Romy. Lecz ostatnio cos mu nie idzie i Juve kiepko się prezentuje. Ma on jedna wadę ma pociąg do kasy. i sądzę że jak jakis klub da mu znacznie lepszą ofertę niż daje mu Juve to z otwartymi rękoma ja przyjmnie.
Mancini też jest dobrym treneremale nie umie sobie jeszcze poradzić z tak dobrą drużyna jaką jest Inter widać że prowadzenie go przyspaża małych kłopotów Roberto .Del Neri najlepsze lata miuał chyba w Chievo bo w Porto juz mu nieszło potem w Romie też sobie nie poradził.
Warto wspomnieć równiez o Prandellim który świetnie poczyna sobie w Violi. A przedtem dobrze radził sobie w Parmie

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 lut 2006, 13:22

<LILI> Romanista pisze:Jak dla mnie na dzień dzisiejszy Spall - to co zrobił z Roma w tak niedługim czasie jest godne podziwu. Nawet Capello nie zdołał pobić z Romą ich rekordu 7 zwycięstw z rzędu a Luciano zrobił to w pół sezonu Very Happy mam nadzieję że dobra Passa Romy nie skończy się szybko .

Dobra, dobra...nie zapominaj z kim Roma ostatnio majstra zdobyła.

<LILI> Romanista pisze:Oczywiście wspaniałym trenerem jest też Capello dobrze radzi sobie w Juve po przejściu z Romy. Lecz ostatnio cos mu nie idzie i Juve kiepko się prezentuje

Pewnie ['] Zapomniałeś jak Juve gra od początku sezonu? Lekka zadyszka to normalka, a ja uważam, że przyszła w niezłym momencie, bo przed LM, aa przewaga w Serie A duża.

<LILI> Romanista pisze:Ma on jedna wadę ma pociąg do kasy.

Oczywiście...ma pociąg kasy, a może nawet 2 pociągi...w końcu ma świetny kontrakt to może mieć pociąg kasy.

A może po prostu uciekł z Romy, bo chciał spróbować czegoś innego? Tego się raczej nie dowiemy.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 lut 2006, 13:29

bagg pisze:A może po prostu uciekł z Romy, bo chciał spróbować czegoś innego? Tego się raczej nie dowiemy.

Tak naiwny to nawet ja nie jestem :P Poprostu zrozumial ze Roma to bagno i tyle.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 lut 2006, 13:48

Mi sie osobiscie wydaje ze Capello bardziej ceni Rome niz Stara Dame a nie pracuje tam bo nie potrafili mu stworzyc takich warunkow do trenowania druzyny jakie on chcial.
Kibice tez mu nie pomagali.Na Delle Alpi jest ich tyle ile jest ale przynajmniej sa spokojny.A tifosi Romy bardzo nerwowi i wybuchowi (pamietam jak Capello probowal ich tonowac gdy wszczynali burde na San Siro podczas rewanzowego meczu z Milanem w 2004 roku).

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 lut 2006, 14:03

Lakier pisze:Tak naiwny to nawet ja nie jestem Razz Poprostu zrozumial ze Roma to bagno i tyle.

Chodziło mi o mniej więcej to samo, tylko że Ty to wyraziłeś mocniejszymi słowami :P

Co do kibiców to zależy o co Ci chodzi Chlopaczek ;) Bo przecież w pierwszym sezonie Capello też nie miał z nimi łatwo ustawiając Del Piero na ławce rezerwowych. Ale jeśli chodzi Ci o zachowanie na stadionie to rzeczywiście, Romaniści nigdy nie potrafili się zachować.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 lut 2006, 14:12

Lakier pisze:Tak naiwny to nawet ja nie jestem Poprostu zrozumial ze Roma to bagno i tyle.

wartość waszego Juve niedawno w postaci obrazka ukazał Tomachos :D :D
Chlopaczek pisze:Mi sie osobiscie wydaje ze Capello bardziej ceni Rome niz Stara Dame a nie pracuje tam bo nie potrafili mu stworzyc takich warunkow do trenowania druzyny jakie on chcial.
Kibice tez mu nie pomagali.Na Delle Alpi jest ich tyle ile jest ale przynajmniej sa spokojny.A tifosi Romy bardzo nerwowi i wybuchowi (pamietam jak Capello probowal ich tonowac gdy wszczynali burde na San Siro podczas rewanzowego meczu z Milanem w 2004 roku).

Zgadzam się ztym co mówi Chlopaczek. On poszedł poprostu do Juve bo Roma nie dawała mu gwarancji na taką kase i tyle . A że on chciał więcej niz w Romie dostawał to jego sprawa

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 10 lut 2006, 14:24

bagg pisze:Ale jeśli chodzi Ci o zachowanie na stadionie to rzeczywiście, Romaniści nigdy nie potrafili się zachować.
Nie przesadzasz z tym zdaniem?? Takie kategoryczne stwierdzenia są moim zdaniem conajmniej nie na miejscu. :roll:

Wracając do tematu to nie oszukujmy się, że jest to Capello.Bronią go wyniki.Gdzie by nie pracował zdobywa tytuł... A, że wzbudza sporo kontrowersji wśród fanatyków Romy?? Nie dziwcie się opuścił klub w dosyć dziwnych okolicznościach, w atmosferze niedomówień i różnego rodzaju oskarżeń.Nie zmienia to faktu, że mam do niego szacunek za to co zrobił w 2001 roku. 8) :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 lut 2006, 15:09

zagi82 pisze: Nie przesadzasz z tym zdaniem??

Nie, od początku bycia Romy na szczycie ich kibice często dawali się ponieść emocjom.

zagi82 pisze:Takie kategoryczne stwierdzenia są moim zdaniem conajmniej nie na miejscu.

Niby dlaczego?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 lut 2006, 15:14

wartość waszego Juve niedawno w postaci obrazka ukazał Tomachos
Pokazywal obrazek z wykresem wartosci akcji Juve i Romy? ;]

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 lut 2006, 16:54

Lakier pisze:Pokazywal obrazek z wykresem wartosci akcji Juve i Romy? ;]

wiesz nie zabardzo on pokazał tylko papiery wartościowe Juve
Ostatnio zmieniony 10 lut 2006, 18:07 przez _Romanista_, łącznie zmieniany 1 raz.

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 10 lut 2006, 17:44

bagg pisze:Nie, od początku bycia Romy na szczycie ich kibice często dawali się ponieść emocjom.
Czekam na przykłady tych częstych zachowań od początku bycia Romy na szczycie. :? Wolisz zacząc od roku 1942 czy 1983?? :? :roll:
bagg pisze:Niby dlaczego?

Ano dlatego, że wyrabiasz sobie zdanie na podstawie ostatnich wydarzeń.Ostatnio fani Romy nie popisali się i to już jest powód do ogłoszania wszem i wobec jacy to jesteśmy źli, niedobrzy..Nie bierzesz pod uwagę tego, że w tym sezonie na trybunach do meczu z Livorno było spokojnie, nie było żadnych ekscesów tak jak i w Turynie... Wystarczyło napisać, że Romaniści ostatnio nie potrafili się zachować a nie wyjeżdżać ze stwierdzeniem nigdy.Po prostu... :?

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 lut 2006, 18:12

zagi82 a ja Ci poweim nie męcz się bo szkoda twoich słów .....

A podobno Calagri chce wnieśc skargę na Rome ... Za to że niby kibice Romy jakimś cudem znaleźli się mimo zakazu na trybunach :lol: z tego co ja widziałem to tam gdzie powinni znajdowac się kibice Romy była tylko rozwieszona ogromna koszulka Giallorossich... a kibice byli za bramą i tam swietowali każdą bramke Romy choć ta grupka bardzo liczna nie była , byli to poprostu najwięksi fanatycy Giallorossich ...
a jak podają świadkowie Ci rzekomi kibice Romy to nie kto inny jak dziennikarze i fotoreporterzy :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 lut 2006, 18:47

zagi82....ale spójrz na to inaczej. 'Nigdy' nie musi oznaczać, że w każdym meczu. Moża oznaczać, że od 'dawien dawna'. Bo Romaniści słyną z 'gorących głów'. Rzucanie monetami, itp. itd. Może rzeczywiście za bardzo uogólniłem, ale tifosi Romy do aniołków nie należą. Nie ganię ich za to, bo dopóki nie krzywdzą innych tylko własny klub to jest mi to obojętne, a nawet na rękę. Zresztą koniec off topicu. Przyznaję, że przesadziłem, ale i tak zdania za bardzo nie zmieniłem.

<LILI> Romanista pisze:rzekomi kibice Romy

Byłeś na Olimpico w tym meczu :shock: ?

<LILI> Romanista pisze:zagi82 a ja Ci poweim nie męcz się bo szkoda twoich słów .....

I tu się objawia różnica między zagim, który potrafił mi wszystko wyjaśnić , a Lilim który....aa nieważne.

Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: squash » 27 maja 2006, 19:01

Lippi i Ancelotti. Obaj trenowali Juve. Lippi to chyba mój ulubiony trener Juve w historii, z jego myślą Juve grało pięknie. A Ancelotti trochę szkoda, że największe trymfy świętował w Mediolanie, ale bezprzecznie on też zalicza się do wielkich trenerów calcio. Mam nadzieję, że Lippi potwierdzi swoją wielkość i na MŚ zajdzie daleko z Włochami.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2006, 20:12 przez squash, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 maja 2006, 19:32

Nie nabijaj squash. Widzę, że wpadłeś na forum i piszesz gdzie się da. O ile część Twoich wypowiedzi jest w porządku to takie jak ta daruj sobie. Piszę to teraz żebyś później nie był zaskoczony jak Ci ktoś (niekoniecznie ja) da WP za nabijanie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”