Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 03 sie 2026, 22:50
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 03 sie 2026, 22:52
venomik

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: basson » 03 sie 2026, 22:56
basson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 03 sie 2026, 23:04
Brałem kiedyś turfy. Oni też są na Allegro, więc tam masz ochronę Allegro jeszcze. Chyba że jest jakaś okresowa promka tylko na stronce.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 sie 2026, 8:20
To nie jest tak że ja gardzę wszystkimi kierowcami, ja tylko gardzę tymi użytkownikami dróg którzy mają w dupie innych i nie myślą o konsekwencjach. Czyli sporą większością. Ale nie wszystkimi.sickstick pisze: ↑03 sie 2026, 14:06Na ja się pochwalę (choć zaraz przyjdzie Boro i powiem że nie ma czym) że wczoraj tak strąbiłem typa na elektrycznej hulajce że chłop się aż spanikował i prawie się wyjebał - właśnie za to że jechał środkiem drogi, gdzie obok ciągnie się piękna długa ścieżka rowerowa (długa na kilkanaście km z unijnych środków, od ładnych kilku km jechał "równolegle do niej").
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 04 sie 2026, 8:53
Tzw kierowcy, ktorzy oczekuja ze o konsekwencjach maja myslec wszyscy wokol tych kierowcow. Moj ulubiony typ, szkoda ze nadal dominujacy na polskich drogach.Boromir pisze: ↑04 sie 2026, 8:20To nie jest tak że ja gardzę wszystkimi kierowcami, ja tylko gardzę tymi użytkownikami dróg którzy mają w dupie innych i nie myślą o konsekwencjach. Czyli sporą większością. Ale nie wszystkimi.sickstick pisze: ↑03 sie 2026, 14:06Na ja się pochwalę (choć zaraz przyjdzie Boro i powiem że nie ma czym) że wczoraj tak strąbiłem typa na elektrycznej hulajce że chłop się aż spanikował i prawie się wyjebał - właśnie za to że jechał środkiem drogi, gdzie obok ciągnie się piękna długa ścieżka rowerowa (długa na kilkanaście km z unijnych środków, od ładnych kilku km jechał "równolegle do niej").
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 04 sie 2026, 12:06
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 04 sie 2026, 12:31
A spróbuj jechać przepisowo w niezabudowanym, najlepiej w miejscu gdzie ciężko wyprzedzić. Psychiatryk by można wypełnić.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 sie 2026, 12:39
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 sie 2026, 14:16
I w 90% przypadków jest to Audi lub BMW.
10
sickstick
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 04 sie 2026, 16:47
Jak żywy!Mr.Chris pisze: ↑04 sie 2026, 15:54Jak ktoś będzie w Lublinie i jest fanem Messiego, to coś takiego powstało przy hali Globus (od ul. Zana) na tegorocznym Meeting of Styles.
Zdjęcie robione późno w nocy przy sztucznym świetle, ale jak będę kiedyś w dzień to mogę zrobić lepsze, jeżeli będzie zapotrzebowanie![]()
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 04 sie 2026, 16:49
Hannibal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio